Продължения от 90 до 120 минута

1975views 29comments Общи дискусии
Както спомена,колегата-Шуменско,нека си остане така умората. Според мен,ако се въведе тази промява,първо ще трябва да се изпробва в съботно-неделните турнири. ;)

<blockquote><h3>KING Of THE LEAGUE написа:</h3>супер ще е може малко да се доизмисли за умората как да се процедира аз съм за !!</blockquote> да си остане същата

Да, идеята е мн. добра (y)

Предложението си е много добро. :) (y) (y)

супер ще е може малко да се доизмисли за умората как да се процедира аз съм за !! (chuckle)

много добра идея,но ако няма пак победител?дузпи?

8) (sun) (d) 100%(y)

(y)

Кой знае още колко бъгове ще донесете с тази промяна ....

Много добра идея,определено съм за.

Преди малко потребител ми даде предложение в срещите при които има директни елиминации да не се бият дузпи след изиграване на редовното време, а да се добави продължение и след това да са дузпите. Споделете какво е вашето мнение по въпроса.

Помощ за Модератора

2606views 37comments На лафче
<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>пиша за трети път и спри да триеш! Дано се намери някой да помага че този явно не става. Това което постигна е че просто във форума няма нищо за четене. Ако това е била целта на админа да го държи като такъв-то постигнал я е. А модчето си мисли че като не спира да бърше и маже е егати и големия модератор. голямата гъба....не може да се развие нито една тема заради него,не може да разбереш какво мислят другите защото някой се е самозабравил</blockquote> моля съобразявай се какво коментираш(wait) щом нещо (коментар) не е за определената тема (говоря по принцип не само за тази) се трие(wait) всеки може да си казва мнението стига да е в рамките на правилата,които много добре знаете.истината е,че не съм ви удобен и не позволявам форума да се превърне в помийна яма(wait) а сега ще ви помоля да се придържате към темата и да не ме обсъждате мен.

Помощ за Модератора

<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>пиша за трети път и спри да триеш! Дано се намери някой да помага че този явно не става. Това което постигна е че просто във форума няма нищо за четене. Ако това е била целта на админа да го държи като такъв-то постигнал я е. А модчето си мисли че като не спира да бърше и маже е егати и големия модератор. голямата гъба....не може да се развие нито една тема заради него,не може да разбереш какво мислят другите защото някой се е самозабравил</blockquote> (y)

Помощ за Модератора

пиша за трети път и спри да триеш! Дано се намери някой да помага че този явно не става. Това което постигна е че просто във форума няма нищо за четене. Ако това е била целта на админа да го държи като такъв-то постигнал я е. А модчето си мисли че като не спира да бърше и маже е егати и големия модератор. голямата гъба....не може да се развие нито една тема заради него,не може да разбереш какво мислят другите защото някой се е самозабравил

Помощ за Модератора

<blockquote><h3>Sporting 6ampion написа:</h3>Колега FC Barcelona 1899, моля да си избивате комплексите някъде другаде!!!То от теб не може да се прочете нищо в тоя форум, когато и да влезна освен "Този коментар е изтрит от FC Barcelona 1899" друго не мога да видя.</blockquote> (y)

Помощ за Модератора

<blockquote><h3>ОФМ ПАРОДИЯ ООД написа:</h3>FC Barcelona 1899 - Подлогата на Админа!</blockquote> Пародия 100% ще ти изтрият коментара така като гледам модератора как си трие тук и там. (chuckle)

Помощ за Модератора

Нека да не се отплесваме от темата като гледам малко хора изявяват желание да са модератори мисля че и админа трябва да вземе отношение по темата :)

Помощ за Модератора

Аз съшо мога да бъда :)

ОБЩО КЛАСИРАНЕ НА ОТБОРИТЕ В НЕОФИЦИАЛНИТЕ ТУРНИРИ

7722views 64comments Неофициални турнири
(*) КРАИНО класиране: (*) (*) Турнир:ARSENAL CUP 2 (*) /отбори/-----------/м/п/р/з/г-р/То4ки/ 1.CSKA_Shampion----/7/6/1/0/35-15/ 19 ....Шампион (*) 2.Spartakus--------/7/5/1/1/26-3/ 16 3.izvynzemnite-----/7/3/3/1/13-14/ 12 4.SK KASIRGA-------/7/3/0/4/8-11/ 9 5.bezdarnicite-----/7/2/3/2/16-13/ 9 6.kokonamanolova---/7/2/2/3/7-14/ 8 7.FC Сухата Река---/7/1/0/6/10-23/ 3 8.Chelsea Ludite---/7/1/0/6/3-31/ 3

Помощ за Модератора

Ще е супер да гледаме тандем Стражите - Барселона ;)