Заслужаваха ли Юнайтед титлата
2389views
17comments
Футбол Европа
Заслужават, защото показаха не най-добрата, а най-ефективната игра! А колкото до това, че няма английски отбори на 1/4 финалите, ами да, няма, но на всеки се случва да има не чак толкова добър сезон, а и да не забравяме, че единствено в Англия няма зимна пауза. ;)
|
|
2389views
17comments
Футбол Европа
Щом са станали е заслужено, но както го каза THE SAINTS, няма нито един представител от Англия на 1/4 финал. От Испания са 3, от Германия 2. В момента Мюнхен, Мадрид и Барселона са факторите във футбола!
|
|
2389views
17comments
Футбол Европа
THE SAINTS е прав за английския футбол .... и аз мисля, че времето му отмина.
|
|
2389views
17comments
Футбол Европа
Моля колегите THE KINGS и THE SAINTS да спрат спора помежду си във форума и да коментират по темите само неща, които са свързани с тях. :)
|
|
2389views
17comments
Футбол Европа
Влачиш се , то си личи - аз пиша някъде и ти след мене ... кредити нямам за измекярене :D , ходи на друго място търси кирии(~)
|
|
2389views
17comments
Футбол Европа
:D :D :D аз съм се влачил след него... Та ти живееш заради мен бе! Ти ме преследваш само... Дал съм ти скайп, фб, телефон ... Като искаш да ми кажеш нещо пиши там... А не по форума, групата ми, коментарите под мачовете и т.н.т . Престани да се дразниш с хората и да завиждаш... За обидите знаем че нрможеш, така са те възпитали! Но се надявам админа да те накажевече за всички псувни ,че ставаш нагъл!
|
|
2389views
17comments
Футбол Европа
Кво ходиш след мене се едно си ми син и се обясняваш .. и си оспамил форума на групата ми ... блокирал съм те навсякъде дещо може и пак се влачиш след мене .... жалък си и смешен ... тръгнал да ми държи сметка в коя тема ще пиша ...
Действащия Шампион беше смазан то Атлетико , ама не Билбао дето ви разпори вас , а от другия дето е 3ти Мадрид
Сега Действашия Шампион рита там дето вие ритахте до скоро в Уефа ....
Бягай да мизерстваш за 200к сополанко дребнав ...
Продай и ти някой играч като Орела да имаш за Цигарки - философе
|
|
2389views
17comments
Футбол Европа
Юнайтед е напълно заслужен шампион с постоянна игра през целият сезон....
Ето че хейтъра THE SAINTS пак се обади неподготвен.
Знаем за твоята прослувута ненавист към най-големия спортен клуб в Света - МЮ, но спри да се излагаш бе мамин!
Английското било супер слабо, Юнайтед бил смешен...това само хейтър и комплексар може да го каже.
Все пак все още действащия носител на ШЛ е от Англия, и победи като гост Байерн!
Все пак фаворита за ШЛ този сезон - Реал Мадрид беше надигран и в 2та мача от "смешния" Юнайтед ..та се наложи дори самия Мауриньо да го признава след мача, че по-добрият отбор е отпаднал... Дори твоя любим Арсенал надигра Байерн в реванша и се наложи баварците да пазят топката до страничната линия последните 5 минути.
Ти драги ми смехурко си се доказал като некомпетентен на тема футбол, както в реалния футболен свят, така и тук във виртуалния! Поне недей да обиждаш постоянно колегите си тук и клубовете, които подържат! Можеш да си запазиш омразата , която таиш към Юнайтед за себе си, без да изливаш пумия при всеки удобен случай.
|
|
2389views
17comments
Футбол Европа
Хич даже .... вече ви отстраняват отбори като Базел и Атлетико Билбао .. ама карай да върви .... няма нищо вярно нали
Щом са станали значи са заслужили ;)
|
|
Заслужаваха ли Юнайтед титлата |
|
2389views
17comments
Футбол Европа
Английското първенство е супер-слабо в момента .... факта че такъв смешен Юнайтед е шампион е показателен ....
Без участници в 1/4 финалите на ШЛ
Челси за Купата на Уефа ... какво да го говорим още
Скоро и френското първенство ще е по-силно , а Испанското , Италианското и Германскоо няма да ги коментираме те вече са ;)
|
|
Група за мача и резерви.
1994views
20comments
Предложения
Остави кингса. В случая мисля че предложението му е добро. Не всички резерви ще взимат опит разбира се, а само тези които бъдат пуснати в мача. Ако печелиш мача пускаш слабите резерви и те взимат опит а силните не. Респективно, ако мача е оспорван пускаш по-силните играчи и опит взимат само те. Тук не става въпрос опит да получават всички резерви, а да имаш по трима "за обиграване и трупане на опит" и трима които да помагат за "спечелването на мача". Цялата работа е да имаш право на поне 6 резерви и да са по 3-ма от двата "вида" - силни и слаби. Пак казвам - опит ще получават само взелите участие в мача резерви.
Поне такава беше моята идея, която предлагах преди, а това ми се струва точно такова предложение. (beer)
(beer)
|
|
Група за мача и резерви.
1994views
20comments
Предложения
Няма слаби и силни резерви .... има Н-ти брой резерви , ако преценя ще взема 6 слаби резерви , ако преценя 6 силни резерви - нали така ? .... или .... няма как някой да ти каже какви резерви да взимаш
И още по-малко 3 за трупане на опит (не морал , а опит забележи)
и 3 за да повлияят на мача - т.е. да влязат да играят иначе как ще повлияят ?
Т.е. 6те резерви ще взимат опит ......
КИНГСИТО мълчи щото пак се помъчи да преложи нещо с което да се облажни
дадохме му възможност да поясни , не го направи .....
|
|
нередовни трансфери
5813views
52comments
Зала на срама
<blockquote><h3>PORT написа:</h3>Хубаво, че има толкова модератори, ама Вие кво сега ? Взехте да сенадпреварвате, кой повече коментари ще изтрие !?</blockquote>
Моля да се придържате към темата :)
|
|
нередовни трансфери
5813views
52comments
Зала на срама
The KINGS uhkjjhjklhkhgj 700 000 0
Timur 26 г. 05 Апр 2013 | 23:57 225 141-224-333-182
Максимална цена около 500к , 10 трансфера може би на по-добни и по-добри играчи в рамките на 250 - 330к .... и един на КИНГСИТО над миксимума няколко дни преди края на сезона за 700 000к
The KINGS uhkjjhjklhkhgj 1 200 000 0
J. Evans 16 г. 03 Апр 2013 | 14:45 129 127-162-139-132
2ри трансфер между същите отбори - пак облагодетелстван е КИНГСИТО , пак продажна цена над максималните .....
|
|
Група за мача и резерви.
1994views
20comments
Предложения
Определено не е това идеята (или поне не моята)!!!! Трите резерви за опит са тези, които са все още "слабички и крехки" и при добро стечение на мача можеш да ги пуснеш на края за да натрупат опит. Другите три резерви "яките момчета" са с предназначение да влязат и да подсилят отбора, ако мача се закучи. Така ще имаш по три "слаби" и три "силни" резерви. Кои от тях ще пуснеш в мача е твоя преценка в зависимост от развоя му.
Така го разбирам аз. (beer) (beer)
|
|
Група за мача и резерви.
1994views
20comments
Предложения
ами там е големия проблем на играта че смените се ползват не да се повлияе изхода на мача а да се трупа опит, къде в истинските мачове го има това, смени се правят за да се предпази играча от картони, да се запази с по малко умора а не просто да се "трупа" опит, който иска да трупа опит има РПСта без никакво значение има маса турнири, да ги пускат там, кингса само мисли как да си напомпа и без това налятите играчи и все му се вижда малко, защото и другите не спат и годинките на играчите му се трупат а още не може да вземе трофей
|
|
Група за мача и резерви.
1994views
20comments
Предложения
Четете внимателно , какво предлага на тати момчето .... той предлага резервите да получават опит
До сега те получават само леко повишаване на Морала , а не опит от тва че са гледали мача от 1ви ред
Това дето ти си разбрал е кукичката с която да те улови че идеята му е добра ....
|
|
2389views
17comments
Футбол Европа
Бях дигурен че няма да вземем мача,просто ни липсваше мотивация.Нека не забравяме че мача на Итихад завърши с победа на Ман Юн.
|
|
2389views
17comments
Футбол Европа
Ми те още не са я взели на 100% :) , но като цяло да.Вчерашния мач им беше слаб. Може би Х щеше да е най-честен , но в нападение си бяха слаби.Все пак са 12 точки пред Сити
|