сагата БЪРЗИ И ЯРОСТНИ продължава.......
1392views
17comments
На лафче
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>това какво е?
http://www.prikachi.com/images.php?images/828/6078828L.jpg</blockquote>
Скрийнщот на отбор от играта с името FC Schalke 04 ;)
|
|
ФА Къп |
|
1392views
17comments
На лафче
това какво е?
http://www.prikachi.com/images.php?images/828/6078828L.jpg
|
|
1392views
17comments
На лафче
Ако се обърне внимание и кои други отбори са заключени и се прегледа темата "Хрониките на Админ" може да се направи извода че е по някоя от точките на Условия за ползване на Shampioni
|
|
1392views
17comments
На лафче
нека не го нападаме то е ясно кой какво изпълнява тука ..просто не е човека които трябваше да даде дадената информация..
|
|
Защо е променен началния час на срещите?
1305views
12comments
Въпроси
Еми то е логично,след като преместихме времето с 1-час напред и в играта да е така:D А и все пак оставам няколко кръга до края на първенство и не е болка за умиране...
|
|
1392views
17comments
На лафче
Също искам да питам, каква е причината, да се заключи отбора на KING OF THE LEAGUE??? И ако няма основателна причина, защо е заключен изобщо? (puke) (puke) (puke)
|
|
1392views
17comments
На лафче
<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>БЪРЗИ И ЯРОСТНИ---като сме наляли нерви и средства и давай да правим каквото си
искаме тогава. Не мога да разбера ,защо даден отбор, след като налива кинти в
играта, трябва да е превилигирован спрямо останалите. Ако е така, нека се напише
и да е ясно на новорегистриращите се, че играта е изцяло платена и който плаща
повече, ще бъде по добър--- може да лъже, да извършва трансферите както си иска
и така.</blockquote>
приател не знам със какво аз съм привилигирован да не би да са ми дали силен отбор тогава,,, не съм длъжник на никого и аз съм си го развил собственоръчно бе да има някаква помощ от някои ,,просто сега посках такава и се такова таковата до небесата,,на които не му е приятно да чете темит нека да ги подмине не карам някой да ме съжали или подобно,,просто поисках инфо какво е станало със отбора който е заключен и пак се изказва някакъв си некометентен господин и то не за пръв път..честно да ви кажа вече ми писна и на мен да се занимавам със това.. там модче ли е админ ли тегли един катинар и изтрите темите ми до тук нема да се занимавам повече то братче един серозен въпрос не може да се дискутира тука..аре триите и заключвайте
|
|
1305views
12comments
Въпроси
И друг път е имало този проблем, но сега...админа се прави че няма такъв...преди в същия ден или на другия се оправя. Сега ми се струва че няма да стане...
|
|
1392views
17comments
На лафче
Съгласен съм и с BG JUVENTUS и със Спорта....Модератора пак се опитва да защити Админа по некъв начин....незнам защо!!Темата е напълно на мястото си и всички чакаме отговор от Админа!
|
|
1392views
17comments
На лафче
Върнете отбора на колегата. Няма значение, кой му го е подарил, важното е че го развива 5 години, което са 20 сезона. Дори и в закона има придобиване на имот по давност, ако новия собственик е стопанисвал определен период даден имот. Тук случая е аналогичен.
|
|
1392views
17comments
На лафче
Модераторчето пак бърбори глупости-предава уроци и т.н..Не само БЪРЗИ И ЯРОСТНИ-всички ни интересува напълно логично,какво става с този отбор и защо е заключен.Отбор развиван с години от един мениджър,по една или друга причина му беше отнет и сега е заключен заради действия на този който му го отне.Човека се интересува след като са заключили отбора и последния придобил го няма достъп дали не може да се върне на този който е отделил няколко години да го развива.Така,че напълно логично е да се обясни на всички какво става.
|
|
1305views
12comments
Въпроси
8) (sun) (d) Бъдете спокойни... така ще свърши сезона в групите... за да не стане и по-зле... после за купата ще се върнат обичайните часове...
Не знам защо, но тази история се повтаря винаги при смяна на времето...
Само дано нормално минат и турнирите в събота и неделя, че миналия път там се оказа най-сериозния проблем...
Аз отдавна разбрах... точно какво и кога ще се случи не е хубаво да се знае... губи се тръпката на живота ;)
|
|
1305views
12comments
Въпроси
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Програмата е направена преди 36 дни как до сега никой не обърна внимание, когасе играят срещите му и началният им час.</blockquote>
Какви 36 дни те гонят? До 29 март ми изписваше начало на срещите 18.15ч. а на 1 април и днес 19.15ч. FC Barcelona 1899 А щетите са,че си пуснах реитингова без да погледна,че срещата е с 1 час по-късно.А като гледам има и други.
|
|
1305views
12comments
Въпроси
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Програмата е направена преди 36 дни как до сега никой не обърна внимание, кога
се играят срещите му и началният им час.</blockquote>
Я сега пък ти си погледни кога ти се генерира умората от финала на ЛШ като сменяш началният час.(ninja)
|
|
1392views
17comments
На лафче
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ---като сме наляли нерви и средства и давай да правим каквото си искаме тогава. Не мога да разбера ,защо даден отбор, след като налива кинти в играта, трябва да е превилигирован спрямо останалите. Ако е така, нека се напише и да е ясно на новорегистриращите се, че играта е изцяло платена и който плаща повече, ще бъде по добър--- може да лъже, да извършва трансферите както си иска и така.
|
|
1305views
12comments
Въпроси
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Програмата е направена преди 36 дни как до сега никой не обърна внимание, кога
се играят срещите му и началният им час.</blockquote>
аз обърнах внимание,но на мен нямаше кой да обърне http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5922
|
|
Финал ЛШ |
|
Финал ЛШ
1278views
12comments
На лафче
Честито на победителя!
И вече ще знаем, че щом Юнайтед гласува за някого, то той ще е победителя :D
(beer) (beer) (beer) (beer) (beer)
|