Помощ за Модератора
3445views
37comments
На лафче
Ще е хубаво екип от модератори: ZAQS Junior, Sport75 и ПФК Стражите според мен!
|
|
Група за мача и резерви.
1890views
20comments
Предложения
Аз пък смятам, че всеки играч трябва сам да избира колко човека да е групата му за даден мач. Както всички знаем един отбор може да участва в официален мач с 7 полеви + 1 вратар (дори без резерви). Така поне е в реалността. Тук според мен групата за даден мач трябва да е минимум 14 човека - 11 титуляра + 3 резерви и максимум 18, както предлага колегата THE KINGS 11 титуляра + 7 резерви.
|
|
Колко кредита имате.... |
|
Група за мача и резерви.
1890views
20comments
Предложения
като идея е добро,но за отборите с пове4ко играчи,защото в този случай наказаните трябва да бьдат извьн тези 18
|
|
Група за мача и резерви. |
|
|
|
Продължения от 90 до 120 минута
2605views
29comments
Общи дискусии
За дузпите отново имаше предложения , а и може да се измисли нещо и там и да не е на случаен принцип и 50/50...
|
|
2605views
29comments
Общи дискусии
За продължения и 2 умора от тях, т.к. това е 1/3 от игралното време и би трябвало и умората да бъде 1/3, при дузпите повечето пъти по-силния отбор пак взима мача, така че нека се доближим до актуалните правила за футбола.
|
|
Група за мача и резерви.
1890views
20comments
Предложения
Предлагам групата за даден мач да се увеличи с 1 или 2 играча на 17-18 човека.
Тоест резервите да станат с 1 или 2 повече.
Причините са няколко.
1: По-голям избор при смените и обиграването на състава.
2: По-голям брой играчи могат да възтановяват морал, вследствие на контузия или непопадане в групата за предходни мачове.
3: Възможност при резервите да имаш 6 резерви, 3 за трупане на опит и 3, които могат да променят изхода на двубоя.
4: По-близо до реалния футбол.
5: Това ще е от голяма полза за приятелските турнири Gold Cup ; Silver Cup ; Amateur League ; Amateur Cup ; Friends Cup ...където се играят по 5-6 мача на ден.
|
|
Помощ за Модератора
3445views
37comments
На лафче
Всеки, който ще кандидатсвта да каже какво ще направи ако го избрем за модератор. Аз обещавам да трия всяко мнение на Барселона :)
П.С. Всичко по горе е написано на майтап;) ;)
|
|
2605views
29comments
Общи дискусии
Тази идея я бях предлагал още преди, но така ми беше и отказано.
Предложението мо допада, но трябва да се измисли добре, а и мисля, че ще трябва да се дава + 1умора повече, но и повече опит за да се компенсира.
Като се сметне 30мин не са много реални минути и няма да се протече турнира повече време.
А ако се въведе и предложението с умората по време на мач спрямо минутите ще е много-много интересно.
|
|
Помощ за Модератора
3445views
37comments
На лафче
Според мен не трябва да кандидатстват хората, който бяха съветници, щото не виждах нищо по различно от сега. Пък и както виждам барселона ще си е модератор, така че по-добре да се изберат някой нови лица, а не старите.. за да може да се развива леко, леко към добро форума. Щото знаем отношението на вече бившите съветници с модератора
|
|
Помощ за Модератора
3445views
37comments
На лафче
Днес в полунощ темата ще се закл...Така че има още един ден за желаещите да помагат за форума...След това всички изявили желание ще бъдат изнесени в списък и Администратора ще назначи двама или трима по свое желание или ако той желае ще направим избори,като предполагам,че решението на Админа ще е да запази сегашният Модератор с имунитет!
|
|
Продължения от 90 до 120 минута |
|
Помощ за Модератора
3445views
37comments
На лафче
Въпреки че не отговарям на изискванията за модератор заради наказателните си точки бих искал да се включа в модераторския екип за пробен период от 3 месеца примерно :) (beer)
|
|
Помощ за Модератора
3445views
37comments
На лафче
Не искам да ме предлагате за модератор,защото напоследък нямам никакво време а и не ми е цел и желание това.Но има няколко много способни за това и ако се стигне до избиране ще ги предложа.
|
|
2605views
29comments
Общи дискусии
в предложението никъде не се говори за умора след редовното време, просто се вкарват по още 5 атаки, турнирите ще се удължат поне с 2 часа и по силните отбори получават втори шанс да си реализират предимството в рейтинга
|
|
2605views
29comments
Общи дискусии
няма да е лошо умората да запо4ва да расте от 30та минута,така и ще има смисьл да се играе до 120,сега някой ще каже'не можем да следим винаги ма4а и да правим смени'да се вьведе платена опция за автоматични смени,и играта ще стане много по интересна
|
|
Помощ за Модератора
3445views
37comments
На лафче
Вместо да си подаде оставката той продължава да говори, че бил наудобен... Същия като онези от парламента, но пък те поне си заминаха. Показаха, че имат достойнство ( за 2 месеца) и май месец пак ще искат гласове. Та отклоних се малко, но... Защо няма избори за модератор ? Да видим дали има вот на доверие към сегашния мод ? И как да говорим по тази тема, като преди 1 седмица беше изтрита ? Гласувам за Спорт за модератор ;)
|