ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY"
5499views
88comments
На лафче
Браво на теб и на админа ако ти съдейства за отделната страница! Това е едно доста старо и хубаво предложение и се радвам че се реализира(clap)
|
|
5499views
88comments
На лафче
Ей един да се захване с нещо позитивно!!! (y) Не се ли е намерил още кой да те оплюе :D
|
|
5499views
88comments
На лафче
Страдам от липса на време,но интервюто със ZAQS е готово,както и една от другите теми.Тази вечер ще пусна интервюто а утре още една тема.След това и другите.Пилотният брой ще е тук във форума.Очаквам коментари..и се радвам да ви съобщя,че първият редовен брой ще излезе на отделна страница с любезното съдействие на админа!
|
|
Чорапи - 1 част
890views
10comments
На лафче
Хаха,колега докато четях това произведение на глас,рибите в аквариума ми се издавиха от смях.:D
|
|
нередовни трансфери
4288views
52comments
Зала на срама
<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>гледам нова тема по вьпроса а за жалост мненията в предишната са изтрити и не
знам за какво се е писало. Надявам се моето да не се изтрие,защото смятам че има
един отбор който продьлжава да извьршва сьмнителни трансфери и това е Нотингам
Форест. Всеки който се загледа малко там ще разбере за какво говоря. Точно
заради такива като него и приятелчетата му най вероятно ще се стигне до
ограничаване на трансферите между два отбора.</blockquote>
старата я изтрих,защото не се пишеше по темата,а празни приказки.надявам се тук това да не се случва:)
|
|
нередовни трансфери
4288views
52comments
Зала на срама
гледам нова тема по вьпроса а за жалост мненията в предишната са изтрити и не знам за какво се е писало. Надявам се моето да не се изтрие,защото смятам че има един отбор който продьлжава да извьршва сьмнителни трансфери и това е Нотингам Форест. Всеки който се загледа малко там ще разбере за какво говоря. Точно заради такива като него и приятелчетата му най вероятно ще се стигне до ограничаване на трансферите между два отбора.
|
|
нередовни трансфери
4288views
52comments
Зала на срама
тук всеки ще може да покаже и да докаже с факти нередовните трансфери за,които смята,че са извън правилата.
|
|
5499views
88comments
На лафче
За вестника трябва да има отделна секция във форума - както са НА ЛАФЧЕ .... ФУТБОЛ СВЯТ ..... ФУТБОЛ ЕВРОПА ....
и всяка тема да е отделен брой .... така по всяка тема отдолу ще може да се пише и коментира
само предлагам
|
|
5499views
88comments
На лафче
ок ше пускам всекии брой в отделна тема а ще коментирате тук. Проблема е че няма да мога да побера 1 брой в един пост а не мога да пускам темите една след една. Ще взема някой само да пуска нещо кратко между темите за да мога да пиша отново. А в тази тема тук може само да се коментира:)
|
|
5499views
88comments
На лафче
Вестника трябва да е отделно, не в тема! В темите могат да пишат всички и ще се разводни! Ще се смесят мненията на потребителите с новините и статистиката от вестника. ;)
|
|
5499views
88comments
На лафче
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Аз пък предлагам да си има тема за вестника,всеки брой различна тема.</blockquote>
(y) (clap)
|
|
ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY" |
|
|
5499views
88comments
На лафче
Ако всеки слага линка на темата в чата под групата си повече хора ще разберат за вестника.Както каза ферари в групата знаем за този вестник,получава се добре.
|
|
5499views
88comments
На лафче
<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>Дано и админа обърне внимание на темата и направи горе в менюто отметка
"ВЕСТНИК" и там да имат право да пишат няколко доброволци...</blockquote>
Подкрепям това предложение на Кинга...Защото във форума Активните сме малко!!!
|
|
|
5499views
88comments
На лафче
В тази тема ще се публикува всичко,а след това всеки който желае може да коментира интервютата,статиите и т.н.Няма смисъл да се отваря нова тема и да се разводняват нещата.Всеки готов да помогне ще е добре дошъл-ако има идеи да ми пише на ЛС,а ако има нещо за което да ми трябва помощ ще поискам..:)
|
|
5499views
88comments
На лафче
А къде е линка за вестника?И има ли такъв въобще?Иначе и аз с радост бих помогнал,защото идеята е добра!!
|
|
5499views
88comments
На лафче
любопитен съм да прочета първи брой,2000к давам за да си го купя,все пак и редактора,репортерите и др работници трябва да вземат по нещо
|
|
Помагане на колеги в криза
3764views
52comments
Предложения
специални благодарности на SilverBacks, от 3 седмици съм на минус просто не виждах как ще се измъкна,но блогодарение на такива благородни хора като по-горе упоменатия отбор виждам, че има и добри хора.Жалко е това че админа не взема по адекватни мерки за подпомагане на отбори попаднали в криза, а за фонда нямам думи...
|