ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY"

5499views 88comments На лафче
Браво,хубаво е когато виждаш че има хора които мислят позитино,и злобата и зависта съм им чужди.Дано всички да сме такива за да изпита ме истинско удоволствие от играта.Успех на всички които мислят по този начин.

Просто нещо много положително както за играта, така и за форума на играта :) Дано това нещо да се задържи и ако може с времето да се нарпави отделна станица или не знам какво се води с това начинание! (bow)

Поздрави и от мен. Само можем да си мечтаем и стремим един ден да имаме отбора и успехите на колегата. Продължаваме да мечтаем...

Страхотно се е получило. Искам да изразя благодарността си към Sport75, за труда, който полага и за това, че чрез този вестник, прави по-развлекателна играта :) (bow)

(y) (y) (y) (y)

Много добре, браво :)

(wait) up

Вицове

13682views 231comments На лафче
Магарето отишло при лъва и му вика: -Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз? -Ми как що, я гледай ква хубава грива имам -Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар? -Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е -Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал: -Е, да, ама аз еба много яко и дълго -Ми и аз еба яко и дълго Накрая лъва предложил: -Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните. Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва: -Ти не си цар, бе. Ти си Бог.

Вицове

13682views 231comments На лафче
81 мин. Петко Петков не достигна до топката , след лошо подаване и Q. BRADFORD отнема , решава да играе сам игра рамо в рамо , Q. BRADFORD губи равновесие и топката е в притежание на Старши Треньор ======================================================================== Старшия е на 70 години, ама рита по-добре от тинейджър!!!

Началото е трудно ,няма начин в момента всеки ден да излиза нещо да не говорим повече от едно,защото всяка статия изисква време за подготовка. В тази врьзка,специално за рубриката "мач вьв фокус" която излезе днес, тьрся 3-ма кореспонденти,всеки от които да следи по 4 конференции и през уикенда да предлага мачове от изминалата седмица,които да представим на читателите. Желаещите да ми пишат на лс. Благодаря за оценките и очаквайте скоро вестника на отделна страница. Забравих да добавя,че вестника е отворен и за авторски статии от желаещи по различни теми.Който има подобни идеи,може да ми пише...Естествено написани със стил и не нарушаващи добрия тон...а аз ще преценя дали да ги публикувам. :)

Всичко е супер до тук , кофтито е че се пуска по една рубрика на ден . Иначе поздравления за инициативата .

(y) (y) (y)

(bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) Колкото и поклона да ти се направят, ще е малко. Големи аплаузи (clap) (clap) (clap) (clap) Пожелавам ти да забавляваш и нас и себе си дълго време с това начинание, защото никак не е лесно, а и изисква много време.

трансферни цени

1717views 14comments Въпроси
<blockquote><h3>FC Barcelona написа:</h3>В Б групите кадето сум и аз останаха по 4-5 отбора.а другото е ботове.</blockquote> +1 Така е ;) .То вижте нашата "Б" група :D ...Както виждате може и бот да се качи в "А" групата :D :D

Следващата рубрика е "Мач във фокус".В нея периодично ще ви запознавам с различни дербита от 64 първи лиги в Shampioni.Целта е да се повиши интереса към играта,потребителите да поглеждат и коментират по-често и други първенства а не само своето собствено,където обикновено се "джафкат" един друг.Играят се страхотни дербита,които за съжаление обикновено стават достояние само на отборите от съответната лига.Прегледах срещите от първата седмица на сезон 38,видях страхотни мачове и по различни причини се спрях на 5 от тях.Подредени са по възходяща линия на конференциите.Ето ги: (*) (*) (*) (*) (*) М А Ч В Ъ В Ф О К У С (*) (*) (*) (*) (*) N1 http://www.shampioni.com/?act=tv&case=archive&round=2854451 РЗИ- FC Mramor 2:2 От 6 сезона двата отбора се редуват на върха в първенството на 4/4. FC Mramor който е по-титулованият клуб загуби титлата миналия сезон след две загуби в преките двубои и сега беше излязъл с мисълта да не загуби това гостуване за да запази добри шансове за титлата.Последните 10 срещи между тях бяха доста равностойни-двата отбора имаха по 4 победи при 2 равенства и голова разлика 24-25,така че най логично бе да се очаква равенство.Двата състава излязоха пред пълни трибуни с идентични атакуващи схеми-различни вариации на 4-3-3.След като си размениха по един гол във всяко полувреме се стигна до очакван Х.Така интригата за титлата се запази поне до ответния мач. N2 http://www.shampioni.com/?act=tv&case=archive&round=2843629 m a g n u m - Арсенал тони 1:0 Шампионът на 7/1 срещу подгласникът от миналия сезон.Съдбата пожела да ги срещне още в първия кръг.Последните 4 мача между тях бяха завършили по един и същ начин- с победа с 1:0 за m a g n u m,така че какво можеше да очакваме-1:0 естествено.Гостите пропиляха своя шанс поне за точка в 60-та мин. Когато техничен удар на изведения зад защитата X. ALOYSIUS беше виртуозно спасен от стража на домакините.Арсенал тони продължава да мечтае,но след тази загуба титлата е още по-далече. N3 http://www.shampioni.com/?act=tv&case=archive&round=2851573 Gam3 0v3r-CeYaS 2:3 Шампионът на 8/3срещу носителя на 12 титли.Страхотна драма. Gam3 0v3r беше спечелил само веднъж в последните 10 мача срещу този противник и то за купата.Сега домакините започнаха във вихрено темпо и още до 12-та минута водеха с 2 гола което хвърли в екстаз над 90 000 по трибуните.Гостите обаче не бяха дошли да правят подаръци-до края на полувремето успяха да намалят а второто бяха пълни господари на терена,натиснаха здраво и в последните минути домакините не издържаха на напрежението първо в 84 мин резултатът бе изравнен,за да се стигне до 90-та когато след грешка при изнасяне на топката Stormy Daniels донесе победата на CeYaS N4 http://www.shampioni.com/?act=tv&case=archive&round=2851798 Бързи и яростни-БУЛТРАС 1:1 Когато се срещат два отбора с общо 33 титли в 9/3 не може да останем безразлични.10 победи за БУЛТРАС в последните 10 мача при голова разлика 27-6.Никой не очакваше друго освен поредна победа за бултрасите,които разполагаха с много по-опитен отбор.Да ама не както се казва.Домакините дадоха страхотен отпор пред близо 90 000 фанатични фенове сякаш усетили че идва време за реванш.Двата отбора бяха наситили средата на терена и воюваха за всяка педя земя.Е, Бързи и яростни не успяха да победят но достигнатото равенство е знак ,че вече няма да са боксова круша за БУЛТРАС N5 http://www.shampioni.com/?act=tv&case=archive&round=2848691 CSKA do grob-ORLITE 2:1 Ето това се казва изненада-Шампионът на 12/2 на колене пред отбор срещу който е записал 9 победи и една служебна загуба в последните 10 срещи помежду им.Гостите успяха да поведат и след това и сами не можаха да разберат какво се случи за да загубят мача. ORLITE бяха наситили халфовата линия,но след като поведоха ритъмът им на игра спадна и не успяха да застрашат повече вратата на домакините ако не броим един неточен удар в края на мача.Разочароващ резултат за шампиона и браво на домакините за страхотната победа.

Наистина много добре се е получило.Мисля само че трябва да не е във форума,а да е отделен сайт.

Чак сега разбрах за вестника...(така е като нямам почти никакво време) Поздравления за инициятивата на колегата Спорт75 и за доброто интервю. Доста приятно беше за четене, нядявам се и в бъдеще да е така.(y)

Ето от такива позитивни моменти има нужда играта! Браво за труда и времето, страхотен резултат! (bow) (clap)

<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Уааууу страхотна работа. Невороятно се е получило и съм приятно изненадан,че имаме такъв жирналист-талант сред нас като колегата Спорт75. Много ще се радвам и ако сръчкате малко Админа да отпусне един нов раздел във форума,който да е специално за вестника,и който мисля,че ще ми стане едно от любимите неща да си го прочитам когато излезе новият му брой. А интервюираният*(това въобще незнам как се пише правилно)...та той колегата Захари,пък от своя страна все едно цял живот е давал интервюта.Евала. Напрово останах смаян като цяло от интервюто колко добре се е получило.</blockquote> +1 за всяка една дума (y)

Не случайно личния рейтинг на Захари е един от най-положителните , от думите му има само позитивизъм и реализъм . Винаги с удоволствие съм му чел коментарите и това интервю затвърди това което ме радваше в този мениджър .Аплодисменти и за спорта за хубавата идея и за изключително точното първо интервю с точния човек от който трябва новите отбори да се учат .