липсващ играч в Нац. отбор
1806views
16comments
При проблем с играта
До колкото знаем ограничението е до 3 играча от клуб... ?
Дефакто, ако един отбор има 10 играча от нацията си би трябвало да си ги показва в "Национален отбор" ---> "Играчи".... ?!(think)
|
|
липсващ играч в Нац. отбор
1806views
16comments
При проблем с играта
Не всички налични играчи на отборите от всяка нация могат да се избират като национални. Има си някои ограничения, за да не може да се злоупотребява ;)
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
2580views
28comments
На лафче
(cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) честит рожден ден! (d)
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
2580views
28comments
На лафче
Честит рожден на любимата ни игра и от мен ! Да сте живи и здрави всички и дано няма рестарти пак.
|
|
7 години shampioni.com
2580views
28comments
На лафче
Честит и от мен и да се надяваме играта да ни радва още много години и ако е възможно след 1 година да сме поне х2 на това, което сме сега!
Както и да се променя леко по леко играта в положителна посока :)
(beer) (d) (beer) (d)
|
|
7 години shampioni.com
2580views
28comments
На лафче
<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Когато за първи път видях рекламата на играта през 2006 ако не се лъжа си
казах "Ето това е,което ми трябва" и побързах да се регистрирам.....Даааа НО
това се оказа не толкова лесно. Получих обратен имейл,че в играта няма
свободни отбори и трябва да почакам за да се регистрирам....та така може би
чаках около месец или два,та дали не бяха и три докато се освободи място.Сега
този проблем го няма" ЗА ЖАЛОСТ"
Обаче ми се въртят едни спомени из главата,че имаше отбори регистрирани
декември 2005,но може и да бъркам нещо,просто много време мина от тогава.</blockquote>
Имаше и опция с смс веднага да се даде отбор и аз се възползвах от нея.
|
|
7 години shampioni.com
2580views
28comments
На лафче
Честит рожден ден!
(cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake)
|
|
7 години shampioni.com
2580views
28comments
На лафче
Обичам играта и колкото и да се плюва по нея,продължавам да я играя и не виждам в скоро време какво може да ме откаже от нея.Мога да пожелая на всички които я играят повече положителни емоции и по-малко негативизъм със Shampioni.
|
|
7 години shampioni.com
2580views
28comments
На лафче
(cake) Когато за първи път видях рекламата на играта през 2006 ако не се лъжа си казах "Ето това е,което ми трябва" и побързах да се регистрирам.....Даааа НО това се оказа не толкова лесно.|-( Получих обратен имейл,че в играта няма свободни отбори и трябва да почакам за да се регистрирам....та така може би чаках около месец или два,та дали не бяха и три :O докато се освободи място.Сега този проблем го няма" ЗА ЖАЛОСТ" :S
(think)Обаче ми се въртят едни спомени из главата,че имаше отбори регистрирани декември 2005,но може и да бъркам нещо,просто много време мина от тогава.(nod)
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
2580views
28comments
На лафче
Дори и търпката да не изглежда толкова голяма, след многото отказали се, аз лично не мога да си представя, че след толкова много време мога да се откажа. Дано повечето хора разсъждават така и дано за следващата година има още много зарибени! (beer) (cake)
|
|
7 години shampioni.com
2580views
28comments
На лафче
<blockquote><h3>FC UNACI написа:</h3>Е за какво се радвате ... за 7 години играта е сигурно най-бъгавия и отчайващ
мениджър в България .... и с всеки ден става все по зле ... по добре да няма
следващ Рожден ден !!!</blockquote>
Има една българска игра, която е по-зле от тази! Име няма да назовавам, защото е забранено... ;)
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
2580views
28comments
На лафче
зарибих се по тая игра още от 10 клас и сега когато съм вече почти завършил инженер продължавам да я играя- преди като че ли обаче тръпката беше малко по- голяма но силно се надявам Админа в най- скоро време да се опита поне да доближи играта до онова ниво отпреди 5-6 години (макар и да е доста трудно)
Честит Рожден Ден Shampioni.com (d) (cake)
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com |
|
Да се посмеем с THE SAINTS
990views
4comments
На лафче
а някой да е чувал за лични съобщения?или там има вече блок и трябва тук да се види?той пък как е дръзнал да се заяжда с твоята особа,баси.
иначе за вица е добра идеята,може всеки да пише вицове да се смеем в отделна тема,то нямаще ли преди такава?
|