липсващ играч в Нац. отбор
1908views
16comments
При проблем с играта
Уау или съм прекалено кьорав или това го няма никъде написано черно на бяло (освен в горния комент)..
Благодаря все пак за инфото и не е зле да се сложи това като update към секцията помощ за да нема учудени следващия път ;)
|
|
1908views
16comments
При проблем с играта
8) (sun) (d) ...Профсъюза на играчите ще съди тази дискриминираща система!!! Опит - ок... но на 0 години, т.е. бебета може да се викат в национала и да сучат на полувремето, а футболисти с достойни звездни кариери не могат... добре, че Роже Мила не е в играта...
|
|
липсващ играч в Нац. отбор |
|
липсващ играч в Нац. отбор |
|
1908views
16comments
При проблем с играта
Това е нещо, което дори не съм го знаел, но Благодарим за инфото!
|
|
1908views
16comments
При проблем с играта
Играчи за националния отбор могат да бъдат селектирани според следните изисквания:
- Възраст от 0 до 36
- опит повече от 10
|
|
1908views
16comments
При проблем с играта
Това не го знаех , но дефакто играч изкаран от ДЮШ може да бъде викан , а СТ примерно не може ... ? Дефакто мачовете при дюш се броят така ли ?
|
|
1908views
16comments
При проблем с играта
Играчите трябва да имат записано участие в около 15 официални срещи(не рпс) за да имат право да се подвизават в националите отбори. ;)
|
|
1908views
16comments
При проблем с играта
Значи за ограничението от до 3-ма играчи от всеки клуб в титулярните 22- ма знам. Проблема е че не се показва въпросния играч въобще в списъка с всички играчи на нацията откъдето идва първоначания подбор.
Ако и там има ограничение то е редно да ни кажете какви са критериите за един играч да попадне там ?
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
2730views
28comments
На лафче
Честит Рожден Ден на Шампиони и от мен. Аз също бях част от играта още от началото й, но преди и на мен повече ми харесваше...
След рестарта се отказах и сега отново съм тук, с амбиции за добър отбор!
|
|
7 години shampioni.com |
|
1908views
16comments
При проблем с играта
До колкото знаем ограничението е до 3 играча от клуб... ?
Дефакто, ако един отбор има 10 играча от нацията си би трябвало да си ги показва в "Национален отбор" ---> "Играчи".... ?!(think)
|
|
1908views
16comments
При проблем с играта
Не всички налични играчи на отборите от всяка нация могат да се избират като национални. Има си някои ограничения, за да не може да се злоупотребява ;)
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
2730views
28comments
На лафче
(cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) честит рожден ден! (d)
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
2730views
28comments
На лафче
Честит рожден на любимата ни игра и от мен ! Да сте живи и здрави всички и дано няма рестарти пак.
|
|
7 години shampioni.com
2730views
28comments
На лафче
Честит и от мен и да се надяваме играта да ни радва още много години и ако е възможно след 1 година да сме поне х2 на това, което сме сега!
Както и да се променя леко по леко играта в положителна посока :)
(beer) (d) (beer) (d)
|