Премахване на ограничение в националните отбори?
1379views
17comments
Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Предлагам да се премахне ограничението от трима играчи от един отбор в дадена
нация.Пускам анкета,ако желаещите това да дтане са повече ще го предложа и на
админа.</blockquote>
Предлагам да заемеш ръководен пост в управата на любимия ти клуб.Отдалеч ти личи,че си за там.Стига с тия лични интереси!!!
|
|
Премахване на ограничение в националните отбори? |
|
|
|
|
1379views
17comments
Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Ще дам А пример моя Карачанаков който е най-силния играч на нацията
на Шуменско,но не е национал.</blockquote>
Нека не бъркаме понятията ;) Обясних ти с прости думички, че така или иначе не можем да постигнем НИЩО с най-добрите си момчета, поради тази причина пуснах допитване до активните играчи в 14/2/А и взехме единодушно решение на този етап да обиграваме футболисти състезаващи се в 14/2/А... Няма нищо нередно нали? Дали ще играе играча Х или играча У разлика няма щом развоя е пагубен.
|
|
1379views
17comments
Предложения
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Ако следваме примера от РЖ то подобно ограничение е пълен абсурд. Като пример ще
дам националния отбор на Германия съставен от 8 играчи на Байерн Мюнхен. Обаче
тук трябва да разграничим нещата, защото всеки ще си гледа интереса и ще взема
максимума от изиграните мачове, а колегите с по-малък потенциал на отбора ще
седят и ще гледат безучастно.</blockquote>
Аз също съм против евентуално отпадане на ограничението но и аз като тебе мога да посоча за пример нац. отбор на Испания който е главно съставен от играчи на Барселона и няколко от Реал М. Това обаче е игра и е редно да се поддържа интереса на многото хора в нея жив а не само на шепа такива ;)
|
|
1379views
17comments
Предложения
Значи аз нямам нищо против играчите ми да не са национали,но националния селекционер със сигурност ще иска моите играчи.Пример давам нацията на Шуменско Пиво след някой сезон ще е основеннконкурен ако се премахне това правило.Какво лошо има ако даден нениджър обере плодовете на труда си.За пример ще дам нашия национален.Докато аз произвеждах играчи бяхме най-силния отбор,но щом спрях ни бият като тъпан.Какво пречи по бедните отбори да създават силни играчи.Дори и да не е СТ пак може да се направи сериозен играч,ако го развиваш правилно.В някой нации стават абсурдни неща,щом играч напусне тяхната нация той напуска и националния.Ще дам А пример моя Карачанаков който е най-силния играч на нацията на Шуменско,но не е национал.Ралица в името на своя интерес махна моя Костов и нацията и няколко сезона я няма на картата.Сега новия мениджър го взе и за два мача 10 гола.
|
|
1379views
17comments
Предложения
Ако следваме примера от РЖ то подобно ограничение е пълен абсурд. Като пример ще дам националния отбор на Германия съставен от 8 играчи на Байерн Мюнхен. Обаче тук трябва да разграничим нещата, защото всеки ще си гледа интереса и ще взема максимума от изиграните мачове, а колегите с по-малък потенциал на отбора ще седят и ще гледат безучастно. (beer)
|
|
1379views
17comments
Предложения
И аз съм против. В смисъл ограничението да остане. Като национален мениджър на 5/1 едвам успявам да събера играчи с линия над 400. Просто дивизията ни е от по-бедни отбори и при нас много рядко някой да има средства да тегли суперталанти и да ги развива. Пък и така има разнообразие, иначе ще стане много вероятно всички национали да са от един или два отбора. И все те да са шампиони. (beer) (beer) (beer) :)
|
|
1379views
17comments
Предложения
8) (sun) (d) Ограниченето на броя национали от един отбор има своята логика и е разумно да остане... това предотвратява доста сериозни конфликти и реализиране на лични интереси... а съобразяването с него е основна грижа на националния селекционер...
Странни ситуации се получават при покупки след катотекирането на 22-мата... но това си е част от играта... не по-малко неприятно е когато някой отбор с национали стане неактивен... и все пак това си е работа на селекционера - да подбере група от надеждни 22-ма играчи... ако някой "изчезне" от групата - да му намери заместник, ако някой се контузи и не е лекуван - също...
...така се случи, че миналия сезон аз придобих 4-ма национали от 7/1... единия естествено се изпари... но това не попречи дори на спечелването на поредната световна титла от нацията!
|
|
1379views
17comments
Предложения
Абсолютно съм на мнението на червения скорпион и БГ-то.
Световното първенство трябва да засяга и да е интересно за повече от шестдесетте и четири селекционера, които биха могли да заведат на Мондеала клубните си отбори.
Понякога може да ни се иска да вземем повече от трима играча от отбор, но селекционерът трябва да се сблъсква и с трудности, за да се докаже :D
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>
Мислете в насока да бъде премахнат наградите за първо до трето място, защото
най-силните играчи стават още по силни(това го повтарям от 5 сезона).
</blockquote>
Паричната премия изглежда по-логична награда
|
|
1379views
17comments
Предложения
Кой е казал, че всички играчи в отбора ти трябва да бъдат национали?! red scorpion добре го е написал, че в момента се дава възможност и на по-слаби играчи да бъдат в национала и да се избегне национала да бъде съставен от играчи от 1 или 2 отбора. Също така идеята е да има по-равностойни нации, а не нации-хагемони.
Мислете в насока да бъде премахнат наградите за първо до трето място, защото най-силните играчи стават още по силни(това го повтарям от 5 сезона).
Твърдо против за тази промяна!
Лошо впечатление прави, че веднага след възстановяването на съветниците, при положение, че има толкова належащи неща за оправяне, вие се хващате да предлагате лобистки неща, които засягат реално твоя и още 5 отбора!
|
|
1379views
17comments
Предложения
Ами примерно давам за пример нацията на Райдърс.Имам трима национала,но в същото време имам един играч който съм накарал приятел да го вземе за да не разваля националния отбор.Същото с нацията на Магнум,имам трима и не искам да правя мръсно да развалям национални отбори,но в същото време интересите на клуба ми се засягат.
|
|
|
1379views
17comments
Предложения
Аз съм против. Ако това стане то в дадена лига националният може да бъде само от един отбор.Сега се дава шанс и на не толкова добри и напомпани играчи, да играят за национала.
|
|
1379views
17comments
Предложения
Предлагам да се премахне ограничението от трима играчи от един отбор в дадена нация.Пускам анкета,ако желаещите това да дтане са повече ще го предложа и на админа.
|
|
ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY"
5499views
88comments
На лафче
Кога ще видим цялостният първи брой на вестника на отделна страница?Въпроса ми е към Админа,не към главният редактор Sport75!
|
|
5499views
88comments
На лафче
<blockquote><h3>MUFC написа:</h3>взе да го обръщаш на научно популярни филми</blockquote>
Всяка статия си има някаква цел...:)
|
|
5499views
88comments
На лафче
Sport, благодарен съм ти, сега си имам извинение! :D Хубава статия, хареса ми. :)
|