7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
Дори и търпката да не изглежда толкова голяма, след многото отказали се, аз лично не мога да си представя, че след толкова много време мога да се откажа. Дано повечето хора разсъждават така и дано за следващата година има още много зарибени! (beer) (cake)
|
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
<blockquote><h3>FC UNACI написа:</h3>Е за какво се радвате ... за 7 години играта е сигурно най-бъгавия и отчайващ
мениджър в България .... и с всеки ден става все по зле ... по добре да няма
следващ Рожден ден !!!</blockquote>
Има една българска игра, която е по-зле от тази! Име няма да назовавам, защото е забранено... ;)
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
зарибих се по тая игра още от 10 клас и сега когато съм вече почти завършил инженер продължавам да я играя- преди като че ли обаче тръпката беше малко по- голяма но силно се надявам Админа в най- скоро време да се опита поне да доближи играта до онова ниво отпреди 5-6 години (макар и да е доста трудно)
Честит Рожден Ден Shampioni.com (d) (cake)
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com |
|
Да се посмеем с THE SAINTS
854views
4comments
На лафче
а някой да е чувал за лични съобщения?или там има вече блок и трябва тук да се види?той пък как е дръзнал да се заяжда с твоята особа,баси.
иначе за вица е добра идеята,може всеки да пише вицове да се смеем в отделна тема,то нямаще ли преди такава?
|
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
тази игра я играя още от първия и ден преди рестарта и ме е зарибила яко.помня като съм бил на бригада в анлгия как съм се опитвал да влизам по-често когато мога да си видя отбора и на морето като работех всеки ден до 23 часа винаги минавах през залата преди да се прибера да видя какво е станало :) голямо чудо ей :) дано става още по-интересна,да си призная тогава ми бе по-интересно явно,защото имаше повече играчи и нямаше големи разлики в силите на отборите както сега.
|
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
<blockquote><h3>AFC BLUEROSES KZ написа:</h3>Първите 7 години са важни Как ли ги оценя ръководството</blockquote>
Какво ръководство:O
|
|
7 години shampioni.com |
|
липсващ играч в Нац. отбор
1387views
16comments
При проблем с играта
Не е само при Вас проблемите и не виждам админа, защо не ги проверява тея неща, защото са важни както за клубовете, така и за националните отбори...
|
|
1387views
16comments
При проблем с играта
Не е само при теб , моя 14 годишен СТ който си купих този сезон (Ли) също го няма ;) Претърсил съм 5 пъти списъка с играчи
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
(cake) 7 години shampioni.com (*) (*) (*) (*) (*) (*)(*)
Утре играта става на 7 години. Това наистина е една вълнуваща и зарибяваща игра, която си има собствен, несравним чар. Един симулатор не само за футбола, но и на живота.
Успех на всички и дано админа и собственика на играта се амбицират да я направят по-добра, без бъгове, с по-хубава графика и с ясни правила.
7 години са много време... капитал не липсва, потребители също.
Как бързо минава времето...(sun)
(beer) (cake)
|
|
854views
4comments
На лафче
<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Теб няма ли кой да ти затвори устата поне за няколко дена. Твоите лични
отношения изобщо не ни интересуват. Мисля ,че някой трябва да те сложи на
мястото ти скоро време за да не си развяваш коня .И браво за хвалбата ти ,че ти
си бил причината Тонос да го няма .Ти си най великият тук в тази измислена
игрица.</blockquote>
човечец, много злоба си насъбрал...намери си жена да те отпусне ;)
...и аз несъм искал тонос да го няма, напротив ...просто никой неискаше той да ни прави на балъци!
Имам чувството че и виц да постна тук, ти пак ще злобееш. Трябва да пробвам:D
|
|
Кой е най добрия отбор в света |
|
1387views
16comments
При проблем с играта
Понеже бях писал и в една друга тема като коментар и нямаше реакция реших да направя тема с надеждата най- после да получа компетентен отговор.
И така:
"Сега прегледах всички играчи от моята нация и за свое най- голямо учудване не открих своя 15- годишен вратар СТ, SGD който купих миналия сезон:
http://shampioni.com/?act=player_details&player_id=174
Админе разчитам че тоя път ще погледнеш за какво иде реч и се надявам че ще намериш някакво решение
|
|
3 отбора
1067views
4comments
Зала на срама
Сокерос,няма значение колко отбора има.Тука има примери между двама братя които имат отбори и поне за един пример се сещам за баща със двамата си синове играят и всеки там е на различно ниво успял.Недейте ги отказва толкова лесно не нарушава ли правилата след време ще си остави само единия отбор.Най-вероятно със трите отбора пробва различни стратегии.
|
|
854views
4comments
На лафче
Теб няма ли кой да ти затвори устата поне за няколко дена. Твоите лични отношения изобщо не ни интересуват. Мисля ,че някой трябва да те сложи на мястото ти скоро време за да не си развяваш коня .И браво за хвалбата ти ,че ти си бил причината Тонос да го няма .Ти си най великият тук в тази измислена игрица.
|
|
854views
4comments
На лафче
И малко в кръга на шегата да се посмеем с колегата. Мен лично ме изумява това да живее за да дразни другите, а не за собствения си кеф.
Вчера си беше сложил за име на мениджър името : СКАНДАЛЕН....днес е преценил, че не е достатъчно силно и го е сменил с.... :D :D :D
http://prikachi.com/images/594/5741594R.jpg
(rofl)
Пускам тема с най-добри чуства да се посмеем, наистина ме разсмя опита му да е "скандален"(sun) (sun) (sun)
|