нередовни трансфери
5471views
52comments
Зала на срама
Няколко нередовни трансфера между Дунав2011 и Славия:
http://shampioni.com/?act=ttransfers&tid=3395
Тези трансфери според мен са нередовни..
|
|
Въпрос към админа
1074views
7comments
При проблем с играта
Има си заложен процент от 0.5% всяка вечер да се контузват играчи без значение тяхната умора.
|
|
Fantasy Premier League 2012/13
10326views
237comments
На лафче
Днес до 13 30 БГ време може да правите смените за новия кръг.
За тези които не знаят, искам да им кажа, че имате още един уайлд кард(за неограничен брой транфери) който трябва да изразходите до 2 февруари.
Също така, Арсенал и Уест Хям имат по 2 мача този кръг и може да заложите на повече играчи от тези отбори.
Жребия за хед то хеда за този кръг.
CSKA Sofia v BG JUVENTUS
Aspen v CSKA_Shampion
The Big small v Plamo
Silver Producer v Max Payne
Grand Milano v ZAQS
FT10 v SIMVOL - 12 / 2
FC UNACI v Dragons
MiRo TeAm v AS SAINT ETIENNE
Сборная v BLUE STARS
Kamena Riksa v FC Donovete Mezdra
stars haskovo v lokomotiv
RALITSA v KaTaP3uC
Grant Madrid v Lions
FC United v Vandov
Fc Fearless v EV Stars
tonus v Kucite Kon4eta
|
|
Въпрос към админа
1074views
7comments
При проблем с играта
Случайните контузии наистина са случайни,случвало се е по два месеца да нямам контузен,ама понякога болницата е пълна цяла седмица.
|
|
Въпрос към админа |
|
Въпрос към админа
1074views
7comments
При проблем с играта
днес имам 3 играчи контузени с по 0 умора, админе какво ще кажеш, а има отбори с умора и нямат контузени не е ли малко странно
|
|
Въпрос към админа
1074views
7comments
При проблем с играта
Админе защо всеки ден имам контузени...Свърши ми леврото и нивото на болницата вече..
|
|
ЕМБЛЕМИ ! |
|
липсващ играч в Нац. отбор
1806views
16comments
При проблем с играта
Уау или съм прекалено кьорав или това го няма никъде написано черно на бяло (освен в горния комент)..
Благодаря все пак за инфото и не е зле да се сложи това като update към секцията помощ за да нема учудени следващия път ;)
|
|
1806views
16comments
При проблем с играта
8) (sun) (d) ...Профсъюза на играчите ще съди тази дискриминираща система!!! Опит - ок... но на 0 години, т.е. бебета може да се викат в национала и да сучат на полувремето, а футболисти с достойни звездни кариери не могат... добре, че Роже Мила не е в играта...
|
|
липсващ играч в Нац. отбор |
|
липсващ играч в Нац. отбор |
|
1806views
16comments
При проблем с играта
Това е нещо, което дори не съм го знаел, но Благодарим за инфото!
|
|
1806views
16comments
При проблем с играта
Играчи за националния отбор могат да бъдат селектирани според следните изисквания:
- Възраст от 0 до 36
- опит повече от 10
|
|
1806views
16comments
При проблем с играта
Това не го знаех , но дефакто играч изкаран от ДЮШ може да бъде викан , а СТ примерно не може ... ? Дефакто мачовете при дюш се броят така ли ?
|
|
1806views
16comments
При проблем с играта
Играчите трябва да имат записано участие в около 15 официални срещи(не рпс) за да имат право да се подвизават в националите отбори. ;)
|
|
1806views
16comments
При проблем с играта
Значи за ограничението от до 3-ма играчи от всеки клуб в титулярните 22- ма знам. Проблема е че не се показва въпросния играч въобще в списъка с всички играчи на нацията откъдето идва първоначания подбор.
Ако и там има ограничение то е редно да ни кажете какви са критериите за един играч да попадне там ?
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
2580views
28comments
На лафче
Честит Рожден Ден на Шампиони и от мен. Аз също бях част от играта още от началото й, но преди и на мен повече ми харесваше...
След рестарта се отказах и сега отново съм тук, с амбиции за добър отбор!
|
|
7 години shampioni.com |