ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY"

5499views 88comments На лафче
Супер сте ! (y)

Много добра иновация в играта и изключително добре подбран ПЪРВИ събеседник!(clap) С нетърпение очаквам развитието на Shampioni Today!(F) Пожелавам светло бъдеще на всички (sun)

:O Уааууу страхотна работа.(clap) Невороятно се е получило и съм приятно изненадан,че имаме такъв жирналист-талант сред нас като колегата Спорт75.(bow) Много ще се радвам и ако сръчкате малко Админа да отпусне един нов раздел във форума,който да е специално за вестника,и който мисля,че ще ми стане едно от любимите неща да си го прочитам когато излезе новият му брой.(nod) А интервюираният*(това въобще незнам как се пише правилно)...та той колегата Захари,пък от своя страна все едно цял живот е давал интервюта.Евала.(clap) Напрово останах смаян като цяло от интервюто колко добре се е получило.(y)

1во - благодаря за линка, че не знаех за тоя вестник и нямаше сигурно да погледна форума, защото има само дразги между отделните отбори последно време 2ро- Това с вестника много добра идея, на който и да е! А интервюто се е получило много добре с голям интерес го четох :) (beer)

Чудесно интервю! (clap)

:) Браво!!! Много добра идея, ще понаучим това онова за някои хора(y)

Евала (beer)

SUPER (beer) (beer) (beer)

Браво..Перфектно е станало (beer)

(y)

(clap)

(bow) (y)(clap) (beer)

(beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer)

Браво (clap) поздравления (beer)

Изключително позитивно и свежо интервю! Наистина с кеф го изчетох и му се насладих на 100%!!! Поздравления и за двамата! Страшна релаксация с вестника, отбора и приятелите в shampioni.com (inlove)

много добро интервю се е получило

BRAVO(clap) разчуствахте ме :)

(clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)

(*) (*) (*) (*) (*) И Н Т Е Р В Ю (*) (*) (*) (*) (*) Първата статия в пилотния брой на вестника е интервю с мениджъра на отбора спечелил всичко през миналия сезон - ZAQS Jurassic Park.Надявам се интервюто да ви бъде интересно.Ето го и него: ST(Shampioni Today):Здравей Захари,искрени благодарности,че се съгласи на това интервю за пилотния брой на Shampioni Today Z(ZAQS):Бих искал да благодаря за интереса към моя скромен клуб и честта първото интервю в пилотния брой на новия вестник да е с мен... Винаги съм мислел, че има много по-интересни и успели личности в нашата игра... Макар че като погледна какво се е случило миналия сезон – нито клуба толкова скромен, нито пък има нещо нелогично водещото интервю да е с Шампиона на шампионите ;) ST :Нека първо те представим на нашите читатели .. Z:Казвам се Захари, гоня четиридесетте... на някои момчета и момичета в играта може и да съм им татко. Женен за прекрасна жена, която ми търпи чешитлъците почти 15 години... много мрази футбола и виртуалните игри, а аз ги обожавам. Имам двама сина – големият е на 12, а малкият на 9. В реалността се занимавам с... мениджмънт ;) на малки фирми и интелектуални проекти... ръководя някакви хора... сега са 14, скоро ще станат вероятно 20... имало е периоди когато са били и над 100, но съм стар вече за такива работи :) ST :От колко време си в Shampioni,помниш ли как се запали по играта? Z:В Шампиони съм от 19 юни 2009 г. Намерих го случайно като написах в търсачка „*** мениджър”... а се запалих на няколко етапа... най-напред ми хареса, че има доста разнообразие в играта, а и имах огромен късмет - регистрацията ми да се падне по време на купата на Лигата... така без да разбера как биех, падах, после имах няколко дни да разгледам всичко... преди първия ми сезон – 15-ти след рестарта... четейки тук-там най-често попадах на оплаквания, че отборът, с който почват колегите е стар, пишеха се някакви молби до админа и той заменяше играчите с по-млади... а моите имаха средна възраст 32... а с настъпването на новия първи за мен сезон станаха на 33 – повече от половината не можеха да се продават... но това ме амбицира да се опитам да прогресирам с тях... играех със „старци”, продавах „старци” и само „старци” можех да си купя... и тогава дойде огромния късмет за първи път – една сутрин опитът на играчите започна да играе сериозна роля и моят отбор се събуди доста по-силен от предишната вечер... усетил вкуса на победата нямаше сила, която да ме спре по пътя към върха... Всъщност доста преди играта съм се научил, че целите трябва да са близки, постижими... и така всяка стъпка ме мотивираше за следващата... сравнявах се с регистриралите се с мен, защото времето е много важен фактор в играта... после започнах да гоня момчетата с 6 месеца преднина, после година... Гледах най-добрите и се опитвах да се уча от тях... но и да избирам моя път... ST :Миналия сезон,беше много успешен за теб, как успя да постигнеш всичко това? Z:От една страна това беше просто поредната крачка напред, от друга – отново огромен късмет... Точно когато се очертаваше дупка в поколенията на най-добрите играчи се отказа един от водещите мениджъри... затова и след като купих момчета, които и на 34 все още нямат равни добавих към името на отбора Джурасик парк, защото те са динозаври – огромни, всепомитащи и последни от вида си, който скоро ще изчезне... А колко много шанс трябва, за да вземеш финал с дузпи не е нужно да коментирам ;) Успеха винаги е равен на отлично планиране плюс голям късмет... ST :Кой според теб е най-добрия мениджър в историята на Shampioni? Z:Титлите трябва да говорят... А аз съм свидетел на абсолютната хегемония на Ралица наживо... Тя постигна всичко и спря преди да може някой да се похвали, че я е детронирал! Но има и страшно много колеги, които уважавам заради постигнатото... имена няма да споменавам, защото те все още играят и всеки се бори да е най-добър... ST :Има ли нужда играта от промяна и каква е тя? Z:Играта има нужда от устойчиво развитие, защото е с дълговременен характер трябва да има стратегия за това - как да се задържат повече потребители... В нея има поне три различни вида играчи – нови, напреднали и развити... За новите много неща стават сложни за разбиране – все пак това са повече от 5 години след рестарта... и разнообразието е голямо, а грешките са с тежки последици... За напредналите всяка промяна трябва да има и компенсация, те имат твърде крехка стабилност... но и те би трябвало да са по-наясно с играта и да бъдат по-адаптивни! За развитите играчи идва скуката... едни и същи им се струват сезон след сезона... ST:Какъв съвет ще дадеш на новите потребители и на тези които искат да постигнат успехите ти? Z: На новите потребители мога да кажа да бързат бавно, да питат, да се ровят, но и да вярват, че ще успеят... няма да е лесно, но в никакъв случай не е невъзможно! А на тези, които искат да ме догонят на върха ще пожелая късмет, другото вероятно си го имат ;) ST:Какво ти е мнението по последния скандал в играта относно начина по който tonos се опита да покори върха в играта? Z:Тази история е много неприятна... Тя се повтаря отново и отново... Всеки доближил върха започва да забравя, че не всеки път е верен... Всеки качил се на върха започва да мисли, че за него няма правила, закони... За съжаление съм сигурен, че tonos можеше да е най-успешния мениджър в Шампиони... Харесвах замаха, с който развива отбора си, харесвах твърдото отстояване на собственото мнение... Но не и арогантността... точно тя го подведе при последните събития... а оправданията, че и други го правят не само, не оневиняват сгрешилия... напротив, нека това е сигнал и за „другите” да спрат с порочните тарикатски практики... Надявам се, че поне няма да зареже играта, защото е достоен опонент на терена... ST:Постигна всичко в играта-това ще намали ли мотивацията ти да я играеш? Z: Ще я промени... сега целите ми ще са малко по-различни... първо да докажа, че случилото се не е случайност... после да направя някои експерименти с развитието на футболистите... после нещо друго... играта е прекрасна и многообразна... все ще намеря какво да ме мотивира... ST:Във форума на играта често се водят спорове на футболни теми.На кои футболни отбори симпатизираш? Z: Роден съм в квартал, по улиците на който имаше всяко седмица море от сини шалчета, песните на левскарската агитка преди повече от 30 години са ме будили от детската дрямка и аз дори съм ги научавал без да искам наред с „Хей ръчички” и „Зайченцето бяло” за ужас на майка ми и баба ми... как да стана фен на Академик София след това?! Първият мач в чужбина, който видях бе между Милан и Интер и то с холандското трио Рийкард, Гулит и Ван Бастен... и така Милан стана моят отбор от Европа... Иначе имах късмета Българските футболисти да направят фурор в Европейските клубове... харесвам Щутгарт заради Краси Балъков, Барса заради Стоичков... Манчестър Юнайтед са любимците ми в Англия... доста преди Бербатов да стъпи на Стария Трафорд... ST:Захари,какво по дяволите значи ZAQS? :D Z:Не е точно Заяс, Заяц или Заос... макар, че и тези са ми забавни... Zachary’s Abandoned Quacks… ...нещо като Пропадналите шарлатани или Мръсните тарикатчета на Захари в свободен превод... а може да звучи и дори философски... Нечутите брътвежи на Захари... ST:И накрая-какво е за теб Shampioni? Z: Шампиони не е само забавление и губене на време... това е тренажор за мениджмънт... цел-план-изпълнение... така го ползвам аз... много полезен е ;) A едно от най-ценните неща е възможността за контакт и уважение между можещи хора... с които в реалността най-вероятно ще се разминем намръщено - всеки с проблемите си... Тук бих искал да благодаря на няколко човека, които дори без да знаят са помогнали на моя отбор и на мен самия да съм тук сега... ще ги наричам с имената на отборите им... На kyopavite, Парнаджиите, Бича сила/за съжаление отказал се!/, Milanmeh и Demonite от моята група ½, които ме биеха като съдран чувал няколко сезона подред и ме амбицираха да постигна първото равенство, първата победа, първата купа, първата титла, първия дубъл... На OSC LILLE… първият мениджър, който влезе в менюто приятели... и все още е там! за насърчаването и вниманието към клуба ми, когато той беше още в началото на стръмната пътека... На Donovete Mezdra… от когото се учих как да ползвам сегашния симулатор и бонусите му като внимателно следях мачовете от успешните кампании на отбора му в Лигата и на националите, които взеха няколко световни титли в този период... На Ралица за изключителния пример какво е водещ отбор и мениджър... На Тонос, на The Kings, на Magnum, на BG JUVENTUS, на FC United, на Matt, на ЦАРЕТЕ IYI, на Middlesbrough, на WHITESNAKE, на BLUE STARS, на THE SAINTS, на Deportivo, на BG VICEROY, на RAIDERS, Shumensko pivo i БЪГ Юнайтед ООД... и всички топ отбори в последните 20 сезона, които ми бяха пример как трябва/или не трябва!/ да правя селекцията си... и са една страхотно стимулираща конкуренция... На FONTANELE, който макар и преди повече от година показа колко сериозна сила е обществото... дори виртуално и анонимно... На момчетата от екипа Модератори: КаТаРЗиС, ПФК Стражите, ORION, kokonamanolova, ПФК Лудогорец Разград... На всички колеги, отгледали прекрасните играчи... На всички колеги, които са симпатизирали на отбора... На онези, които успяват да го победят... На тези, които ще изкачат върха след динозаврите... БЛАГОДАРЯ ВИ и УСПЕХ! И във виртуалните, и в реалните предизвикателства на живота... ЧЕСТИТА 2013! ST:Още веднъж благодаря и винаги си добре дошъл да напишеш нещо за вестника… Z:Успех на начинанието.Ако решиш,че мога да бъда полезен с нещо-на твоите услуги съм!

<blockquote><h3>belgun un написа:</h3>Ей един да се захване с нещо позитивно!!! Не се ли е намерил още кой да те оплюе</blockquote> не трябва да го оплюват :) ние в групата се забавляваме с този вестник....сега от вестник на групата става вестник на играта:) (y)