Увеличаване влиянието на Фитнеса.

2284views 37comments Предложения
СТАВА,АКО ВДИГНАТ НА 350 МИН ТРЕНИРОВКАТА

Както опита оказва огромно влияние, така е нормално и Фитнеса да оказва влияние върху уменията на итрача.Ако искаме играта максимално да се доближи до реалния футбол, фитнеса трябва да се тренира, наравно с останалите основни умения.

Ако в момента Фитнеса не влияе тогава за какво го тренирате ?

Предлагам да се увеличи влиянието на фитнеса върху уменията на играча. С напредването на мача уменията на играча да падат в зависимост от показанията на Фитнеса. По този начин ще стимулирате участниците в играта да тренират Фитнеса. Не може играч с показания на фитнеса около \"1\" да изкара цял мач.Така играта ще се доближи максимално до реалния Футбол.

Защо админа заряза играта

1251views 13comments На лафче
има си парички сигурно,щом тез 2000 лв не го интересуват много;) поне да даде играта на друг,че ако се разработи ще падат поне по 10бона на месец па и ние айляците ще си губим времето и парите тука

Вие май нямата какво да правите

<blockquote><h3>M A G N U M написа:</h3>spored men pak e lubov ma mujka- probval q e, haresalo mu e i sega nqma spirane</blockquote> :D :D :D Според мен толкова си може.И друг път съм му го казвал.Даже ми се обиди и ме банна,ама на кой му пука.:D

според мен е спечелил от тотото

Давайте вместо да подскачаме и ругаем за поредния бъг всеки да предположи истинската причина за оттеглянето на админа от играта. Дали е болен, женен, започнал работа или нещо друго. Да се надяваме позналия правилния отговор ще получи награда...Примерно \"преиграване на бъгясал мач\" :D :D :D Дайте да не се ядосваме, че то се видяло файда няма, ами да се повеселим малко:) И така моето предположение е, че админа е изпаднал в луда любов и някоя мома му е взела акъла и цялото свободно време...

Как живеят някои в 21 век

697views 5comments На лафче
Жалко е наситина,но най-лошото е,че много хора са на това дереже и не е само заради това,че не са учили.......

Да е учил, време е имал.

:x :x :x

http://www.youtube.com/watch?v=f6dwviZxjD0

Помощ заедна програма

736views 5comments На лафче
<blockquote><h3>FC Piqnicite написа:</h3>Voice Changer</blockquote> Пробвах е но не знам ,защо не се получава с нея. <blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>Да не си решил да правиш телефонни измами ?</blockquote> Банков обир ще е :) <blockquote><h3>RevengeTeam написа:</h3>Имаше една Funny Voice, не знам дали ще ти свърши работа.</blockquote> Тази програма не ми върши работа за съжаление.:(

Помощ заедна програма

Имаше една Funny Voice, не знам дали ще ти свърши работа.

Помощ заедна програма

Voice Changer

Помощ заедна програма

Да не си решил да правиш телефонни измами ? :D

Помощ заедна програма

Здравейте,приятели чудех се дали някой знае програма с която може да се докаро ето този глас http://vbox7.com/play:f989448774 ? Много ми трябва търся вече 4-ри ден но не попадам на така програма.Моля ви за помощ?

Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?

3922views 48comments Футбол Европа
Англия - Манчестър Юнайтед Германия - Борусия Дортмунд Испания - Барса Италия - Ювентус

Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?

3922views 48comments Футбол Европа
<blockquote><h3>Botev_Newcastl написа:</h3>Англия - Ман Сити Германия - Байерн Испания - Реал Италия - Ювентус</blockquote> (beer)