Увеличаване влиянието на Фитнеса. |
|
Увеличаване влиянието на Фитнеса.
2284views
37comments
Предложения
Както опита оказва огромно влияние, така е нормално и Фитнеса да оказва влияние върху уменията на итрача.Ако искаме играта максимално да се доближи до реалния футбол, фитнеса трябва да се тренира, наравно с останалите основни умения.
|
|
Увеличаване влиянието на Фитнеса. |
|
Увеличаване влиянието на Фитнеса.
2284views
37comments
Предложения
Предлагам да се увеличи влиянието на фитнеса върху уменията на играча. С напредването на мача уменията на играча да падат в зависимост от показанията на Фитнеса. По този начин ще стимулирате участниците в играта да тренират Фитнеса. Не може играч с показания на фитнеса около \"1\" да изкара цял мач.Така играта ще се доближи максимално до реалния Футбол.
|
|
Защо админа заряза играта
1251views
13comments
На лафче
има си парички сигурно,щом тез 2000 лв не го интересуват много;) поне да даде играта на друг,че ако се разработи ще падат поне по 10бона на месец па и ние айляците ще си губим времето и парите тука
|
|
Защо админа заряза играта |
|
1251views
13comments
На лафче
<blockquote><h3>M A G N U M написа:</h3>spored men pak e lubov ma mujka- probval q e, haresalo mu e i sega nqma spirane</blockquote>
:D :D :D Според мен толкова си може.И друг път съм му го казвал.Даже ми се обиди и ме банна,ама на кой му пука.:D
|
|
Защо админа заряза играта |
|
1251views
13comments
На лафче
Давайте вместо да подскачаме и ругаем за поредния бъг всеки да предположи истинската причина за оттеглянето на админа от играта. Дали е болен, женен, започнал работа или нещо друго. Да се надяваме позналия правилния отговор ще получи награда...Примерно \"преиграване на бъгясал мач\" :D :D :D
Дайте да не се ядосваме, че то се видяло файда няма, ами да се повеселим малко:)
И така моето предположение е, че админа е изпаднал в луда любов и някоя мома му е взела акъла и цялото свободно време...
|
|
Как живеят някои в 21 век
697views
5comments
На лафче
Жалко е наситина,но най-лошото е,че много хора са на това дереже и не е само заради това,че не са учили.......
|
|
Как живеят някои в 21 век |
|
|
|
Помощ заедна програма
736views
5comments
На лафче
<blockquote><h3>FC Piqnicite написа:</h3>Voice Changer</blockquote>
Пробвах е но не знам ,защо не се получава с нея.
<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>Да не си решил да правиш телефонни измами ?</blockquote>
Банков обир ще е :)
<blockquote><h3>RevengeTeam написа:</h3>Имаше една Funny Voice, не знам дали ще ти свърши работа.</blockquote>
Тази програма не ми върши работа за съжаление.:(
|
|
Помощ заедна програма |
|
Помощ заедна програма |
|
Помощ заедна програма |
|
Помощ заедна програма
736views
5comments
На лафче
Здравейте,приятели
чудех се дали някой знае програма с която може да се докаро ето този глас http://vbox7.com/play:f989448774 ?
Много ми трябва търся вече 4-ри ден но не попадам на така програма.Моля ви за помощ?
|
|
Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?
3922views
48comments
Футбол Европа
Англия - Манчестър Юнайтед
Германия - Борусия Дортмунд
Испания - Барса
Италия - Ювентус
|
|
Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?
3922views
48comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>Botev_Newcastl написа:</h3>Англия - Ман Сити
Германия - Байерн
Испания - Реал
Италия - Ювентус</blockquote>
(beer)
|