Запитване за промени

4470views 67comments Общи дискусии
На 05 Ноември в тази тема бях предложил промени, които може да са полезни за играта. Отново напомням за предложението си, тъй като днес открих един отбор, който ме хвърли в потрес. Няма да споменавам името му. Развитието му е следното - тази седмица той е навършил 9 месеца - т.е. дошло е време за заплати. Заплатите на играчите му би трябвало да са около 2300 , като се има предвид, че е в Б група. Развитие на сградите - стадион 6000, магазин - 0 (нула), тренировъчен център - ниво 20 (двадесет!) и школа за таланти - ниво 21 (двадесет и първо!). Мениджъра очевидно или не е обърнал внимание, че ще има заплати да плаща. Или не е наясно, че трябват 2-3 сезона, докато младеж от ДЮШ може да бъде продаден. Това последното го казвам, защото забелязах, че си е тренирал някои от ДЮШ, и те са със сила, отговаряща на годините на тренирани играчи. Затова е добре да се извърши включване в раздела "помощ" на всички, ама наистина всички, промени и допълнения в играта. За да са наясно новите участници за правилата и особеностите на шампиони.ком още от самото начало, а не да се налага да се рови из "новини", "обратна връзка" и да се ползва агенцията "Един човек каза". Ако ще има помощна информация, нека да е правилна и изчерпателна. Друга промяна е в облекчаване началното финансиране на отбора с цел да се промени тенденцията да оцеляват 1 на всеки 7-8 новорегистрирани. Все пак, липсата на кредит за издръжка на отбора убива всякаква мотивация и удоволствие за игра. От друга страна, важния момент е дали в края на деветмесечието и след това ще са осигурени достатъчно приходи за плащането на заплатите и на другите разходи, Това е за мен актуалния показател за определяне на мениджърските способности, а не спирането на ежедневния кредит при построяване на стадион 6000. Вариантите за действие са много: - повишаване на приходите от сгради, така че да няма необходимост да се получава "социалната помощ" на ежедневния 1000 кредит. Недостатъчните приходи от стадион в началните нива, съчетани със спирането на помощта при стадион 6000, са неприятни, смея да твърдя - постигане на 1000 ежедневен приход за 1 сезон при 15 домакински мача и 100% посещаемост се осигуряват от стадион с капацитет 25 000, за което са нужни 55 000 кредит (25 000 при старите цени за строеж) и минимум 5 месеца строеж. Не че е невъзможно, ама би било неприятно за някой, който е дошъл тук с идеята да бъде треньор, а не финансист. - премахване или намаляване стъпката на аритметичната прогресия в строежа на сградите, примерно за началните 10-20 нива. Или намаляване на цената и стъпката за строеж на магазин, хотел и паркинг. С други думи, облекчаване началното построяване на сградите. - ежедневния кредит да е обвързан с време, а не с ниво стадион. Примерно по 1000 кредит за 9 месеца, или периодично намаляваща за период от 1 година. И накрая, още едно предложенийце. Ако линиите В-З-П-А са достатъчни да покажат за кой пост е подходящ даден играч, не е ли време да се премахнат надписите за постовете на играчите - както в общата страница на отбора, така и в профилите на играчите. Тази особеност също е възможно да е объркваща за новите играчи.

Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?

3922views 48comments Футбол Европа
Англия - Челси Германия - Борусия Дортмунд Испания - Реал Мадрид Италия - Интер

Допълнения

2983views 7comments РО дискусии
Предложенията са интересни, но все пак доста сложни като изпълнение понеже трябва да се пази история за всяка една среща на всеки един играч, но определено може да се помисли нещо.

Корекция във фонд ПНП

3122views 21comments РО дискусии
Добра идея трябва само да се реализира.

Промяна при изпълнение на дузпи

1660views 7comments РО дискусии
Определено доста интересно предложение с което по тази логика /описана по-горе/ отбор стигнал с фотосинтеза до 0:0 например шанса да спечели с дузпи е жалкия 1%, което е доста не приемливо според мен.

Получаване на картони и глоби за тях

1820views 8comments РО дискусии
Тази опция трябваше до сега да бъде въведена.

Капитан

1571views 7comments РО дискусии
И каква точно, ще бъде ролята на този капитан понеже само, за да пише кой е капитан не ми се струва рентабилно предложение.

Намиране и изиграване на РПС

1613views 8comments РО дискусии
Тази опция, ще трябва да бъде въведена

Нов раздел "Докладвай БЪГ"

1507views 7comments РО дискусии
Дообавена е и опция докладване на бъг, но левро поощряването си остава субективен фактор.

Клубна история с имена

1702views 2comments РО дискусии
Тази опция е въведена.

Нови съобщения и заличаване на записан състав

1487views 7comments РО дискусии
Необходимо е и мениджъра да променя/изтрива някои от зададените опции, а не всички да става автоматично. Има отделен раздел за наказаните играчи.

Безсмислицата "Национали"

1630views 19comments Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Възможно е да пише от телефон без кирилица.</blockquote> Пак не е оправдание!Може да помоли някой да му постне коментарите на Кирилица!!Все пак сме Българи и трябва да си уважаваме родният език,а не да пишем на Латиница.По темата наистина в момента световното е напълно безинтересно поне за мене,а предполагам и за много други!!Така,че трябва да се коригира по някакъв начин.По какъв нека отборите с повече стаж в играта да кажат!(sun)

Погребахме промените

1466views 11comments На лафче
аре де поразкарши се малко (dance) :)

Погребахме промените

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Благодаря за тези които ми оказват подкрепа и за тези които ме ругаят истинатае, че все пак имах нужда от малко почивка понеже цялото това негативно отношениеми идва в малко повече. Както забелязахте от известно време /повече от седмица/играта с прогнозите вече е в правия път /а и вече си има нов адресwww.shampioni.org/ и въпрос на време е и тук да раздвижим малко нещата.Успех на всички и се забавлявайте повече на пук на всички криви муцуни впрекрасната ни държава</blockquote> Eвала за бет-а, че най-сетне тръгна отново. Сега ако играта малко се задвижи, влее се "свеж кредит" т.е нови потребители ще стане много добре. Успех админе и дано нещата наистина потръгнат.

Погребахме промените

Благодаря за тези които ми оказват подкрепа и за тези които ме ругаят истината е, че все пак имах нужда от малко почивка понеже цялото това негативно отношение ми идва в малко повече. Както забелязахте от известно време /повече от седмица/ играта с прогнозите вече е в правия път /а и вече си има нов адрес www.shampioni.org/ и въпрос на време е и тук да раздвижим малко нещата. Успех на всички и се забавлявайте повече на пук на всички криви муцуни в прекрасната ни държава (hug)

Погребахме промените

Играта се използуваше с тези правила от два-пъти повече играчи когато се записах аз,следователно не всичко опира до правилата.Относно промените за една година и един месец се направиха две промени които не донесоха нищо добро ,даже промяната за цената на играчите пречи на новите и най вече не състоятелни играчи което може също да ги отказва.А що се отнася за агресията между играчите мисля че е абсулютно не нужна.(beer)

Погребахме промените

Мислех и аз да правя забележка на tonos за квалификациите, ама като прочетох последния коментар се отказах.....(wasntme)

Погребахме промените

Вие какво очаквате бе играта да се оправи ли (rofl) Последната промяна е от пролетта вие искате промени да прави (rofl) той горкия го мързи да влезне да си тренира отбора пък промени ще прави за вас ... по лесно му е да си му пълните гушата с пари за една умираща игра и той да не пипа нищо по нея ... дойде пусна една тема ... в нея 10 страници аз не го видях да има 1 коментар ... спрете му ВИПа за 1-2 месеца да видите как ще е 24/7 в играта да я оправя ... ама засега само това ще кажа : R.I.P Shampioni (bow) Някога беше хубава игра :)

Погребахме промените

Аз напълно подкрепям Тонос (относно темата). Подкрепям обаче и ЗАКС. Не може да има такива идиоти в тази игра наистина. Тя се превърна в един ужасен футболен мениджър, в който има повече дразги между колегите и много малко приятелски отношения. Всеки упреква всеки плюе с някаква безсмислена цел. Отделно както тонос спомена, когато се въведе нещо, следва безкрайно хулене и за какво??? И аз да съм админ и аз ще реагирам по същия начин по отношение - потребители. Друго което каза Закс е, че и той е мързел. Така е според мен и това е една от причините. Извода според мен е,( и аз лично бих дал съвет на админа, макар и по-малък да съм от повечето тук) че ако причината админа да се държи по този начин е потребителите, той трябва да осъзнае,че по-голямата част са идиоти, големи идиоти, с които той не може да се пребори, и трябва да осъзнае, че просто играта се е развила по този начин, че е нещо като традиция да има недволни. Админ прави си промени,бъди твърд, и не оставяй чуждото мнение да те сломи. Дадохме предложения, остава просто да направиш на всички ни услуга( която според думите ми ) която не заслужаваме. Но И ТИ И НИЕ бихме били по-добре. Друго решение аз лично не виждам. Нека се отстранят някой неща,поправят или заменят и след това играта да не се бута.

Погребахме промените

Ама то беше ясно че админа като пусна темата ще има хиляда предложения.Като имаше РО и се гласуваха предложения защо не се въведоха.И нека незабравяме че играта е негова и той решава какво да въведе,може да въвежда и без да не пита,просто тая тема може да му даде идеи.Ние ако решим да махнем випа дали ще се съгласи,така че всичко е в ръцете на админа.