Защо админа заряза играта |
|
Защо админа заряза играта
1588views
13comments
На лафче
Давайте вместо да подскачаме и ругаем за поредния бъг всеки да предположи истинската причина за оттеглянето на админа от играта. Дали е болен, женен, започнал работа или нещо друго. Да се надяваме позналия правилния отговор ще получи награда...Примерно \"преиграване на бъгясал мач\" :D :D :D
Дайте да не се ядосваме, че то се видяло файда няма, ами да се повеселим малко:)
И така моето предположение е, че админа е изпаднал в луда любов и някоя мома му е взела акъла и цялото свободно време...
|
|
Как живеят някои в 21 век
839views
5comments
На лафче
Жалко е наситина,но най-лошото е,че много хора са на това дереже и не е само заради това,че не са учили.......
|
|
Как живеят някои в 21 век |
|
|
|
Помощ заедна програма
861views
5comments
На лафче
<blockquote><h3>FC Piqnicite написа:</h3>Voice Changer</blockquote>
Пробвах е но не знам ,защо не се получава с нея.
<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>Да не си решил да правиш телефонни измами ?</blockquote>
Банков обир ще е :)
<blockquote><h3>RevengeTeam написа:</h3>Имаше една Funny Voice, не знам дали ще ти свърши работа.</blockquote>
Тази програма не ми върши работа за съжаление.:(
|
|
Помощ заедна програма |
|
Помощ заедна програма |
|
Помощ заедна програма |
|
Помощ заедна програма
861views
5comments
На лафче
Здравейте,приятели
чудех се дали някой знае програма с която може да се докаро ето този глас http://vbox7.com/play:f989448774 ?
Много ми трябва търся вече 4-ри ден но не попадам на така програма.Моля ви за помощ?
|
|
Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?
5076views
48comments
Футбол Европа
Англия - Манчестър Юнайтед
Германия - Борусия Дортмунд
Испания - Барса
Италия - Ювентус
|
|
5076views
48comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>Botev_Newcastl написа:</h3>Англия - Ман Сити
Германия - Байерн
Испания - Реал
Италия - Ювентус</blockquote>
(beer)
|
|
Запитване за промени
6032views
67comments
Общи дискусии
На 05 Ноември в тази тема бях предложил промени, които може да са полезни за играта. Отново напомням за предложението си, тъй като днес открих един отбор, който ме хвърли в потрес.
Няма да споменавам името му. Развитието му е следното - тази седмица той е навършил 9 месеца - т.е. дошло е време за заплати. Заплатите на играчите му би трябвало да са около 2300 , като се има предвид, че е в Б група. Развитие на сградите - стадион 6000, магазин - 0 (нула), тренировъчен център - ниво 20 (двадесет!) и школа за таланти - ниво 21 (двадесет и първо!). Мениджъра очевидно или не е обърнал внимание, че ще има заплати да плаща. Или не е наясно, че трябват 2-3 сезона, докато младеж от ДЮШ може да бъде продаден. Това последното го казвам, защото забелязах, че си е тренирал някои от ДЮШ, и те са със сила, отговаряща на годините на тренирани играчи.
Затова е добре да се извърши включване в раздела "помощ" на всички, ама наистина всички, промени и допълнения в играта. За да са наясно новите участници за правилата и особеностите на шампиони.ком още от самото начало, а не да се налага да се рови из "новини", "обратна връзка" и да се ползва агенцията "Един човек каза". Ако ще има помощна информация, нека да е правилна и изчерпателна.
Друга промяна е в облекчаване началното финансиране на отбора с цел да се промени тенденцията да оцеляват 1 на всеки 7-8 новорегистрирани. Все пак, липсата на кредит за издръжка на отбора убива всякаква мотивация и удоволствие за игра. От друга страна, важния момент е дали в края на деветмесечието и след това ще са осигурени достатъчно приходи за плащането на заплатите и на другите разходи, Това е за мен актуалния показател за определяне на мениджърските способности, а не спирането на ежедневния кредит при построяване на стадион 6000.
Вариантите за действие са много:
- повишаване на приходите от сгради, така че да няма необходимост да се получава "социалната помощ" на ежедневния 1000 кредит. Недостатъчните приходи от стадион в началните нива, съчетани със спирането на помощта при стадион 6000, са неприятни, смея да твърдя - постигане на 1000 ежедневен приход за 1 сезон при 15 домакински мача и 100% посещаемост се осигуряват от стадион с капацитет 25 000, за което са нужни 55 000 кредит (25 000 при старите цени за строеж) и минимум 5 месеца строеж. Не че е невъзможно, ама би било неприятно за някой, който е дошъл тук с идеята да бъде треньор, а не финансист.
- премахване или намаляване стъпката на аритметичната прогресия в строежа на сградите, примерно за началните 10-20 нива. Или намаляване на цената и стъпката за строеж на магазин, хотел и паркинг. С други думи, облекчаване началното построяване на сградите.
- ежедневния кредит да е обвързан с време, а не с ниво стадион. Примерно по 1000 кредит за 9 месеца, или периодично намаляваща за период от 1 година.
И накрая, още едно предложенийце. Ако линиите В-З-П-А са достатъчни да покажат за кой пост е подходящ даден играч, не е ли време да се премахнат надписите за постовете на играчите - както в общата страница на отбора, така и в профилите на играчите. Тази особеност също е възможно да е объркваща за новите играчи.
|
|
5076views
48comments
Футбол Европа
Англия - Челси
Германия - Борусия Дортмунд
Испания - Реал Мадрид
Италия - Интер
|
|
Допълнения
3136views
7comments
РО дискусии
Предложенията са интересни, но все пак доста сложни като изпълнение понеже трябва да се пази история за всяка една среща на всеки един играч, но определено може да се помисли нещо.
|
|
Корекция във фонд ПНП |
|
Промяна при изпълнение на дузпи
1806views
7comments
РО дискусии
Определено доста интересно предложение с което по тази логика /описана по-горе/ отбор стигнал с фотосинтеза до 0:0 например шанса да спечели с дузпи е жалкия 1%, което е доста не приемливо според мен.
|
|
Получаване на картони и глоби за тях |
|
Капитан
1719views
7comments
РО дискусии
И каква точно, ще бъде ролята на този капитан понеже само, за да пише кой е капитан не ми се струва рентабилно предложение.
|