Увеличаване влиянието на Фитнеса.

3122views 37comments Предложения
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>фитнеса и сега играе роля</blockquote> Само където никой не знае каква,значима ли е или пренебрежително малка за да не го тренираш...

Спорта е прав,или да оказва влияние или да се премахне

(wait) фитнеса и сега играе роля

Различните типове играчи имат различни умения които трябва да се развиват,но има едно което трябва да е общо за всички и това е фитнеса.Който иска да го тренира,който иска не,но трябва да оказва влияние иначе е по-добре да се махне от уменията ...

Защо админа заряза играта

1588views 13comments На лафче
FC Piqnicite--то доста хора са вип, ама явно по един вип не стига на собственика--админ да ходи на почивки. Предполагам какво си казва сега .Да живеят балъците и наздраве.

8) (sun) (d) Ама никак не е лошо подобно предложение... а имаше и някакво тайнствено влияние и досега фитнеса, но малцина са знаещите по въпроса... Плаша се обаче ако промени по симулатора с фитнеса се отразят така върху симулатора както днес оправянето на грешка с морала се отрази на мачовете на националите... Иначе предлагам "МОРАЛ"-а да се замени с "РАКИЯ"... или по-изисканото "ПИТИЕ В ЧАЛГА ЗАВЕДЕНИЕ" и като падне да се долива с левро по някоя чаша... за да сме по-близо до реалността...

Аз съм „ЗА”,въпреки че 7 от титулярите ми са от ДЮШ.Тренирам им редовно фитнеса(около 200)иимат висок коефициент.Влиянието на фитнеса може да не е кой знае колко голямо,но трябва да го има..:)

Аз лично не целя никакви облаги за мен, но не си обяснявам факта някой талант от ДЮШ с 2 фитнес да изкарва цял мач. Ако не е важен фитнеса тогава да се премахне, но ако не се премахне тогава да има някакъв смисъл от него! Играта има нужда да се подобри в някои насоки и това мисля, че е доста по-важно от опцията за наказания за картони.

В такъв случай искам опции купуване на мачове, премии Sin City и Night Flight, ако е възможно и това: http://vbox7.com/play:1f2f90009a

Естествено, тези които имат играчи от ДЮШ с фигнес около 1 ще са против.Но тези играчи извадени от ДЮШ ликвидираха Училището за таланти.Извадих от УТ двама 15г. 100 и 94 ниво, всички умения над 50 и ги продадох за по 120 000 ,само защото има ефтини ДЮШ с голям опит.........

<blockquote><h3>FC UNACI написа:</h3>Защото го мързи да си мръдне пръста за тая затъваща игра аа вие продължавате да му пълните джоба !!!</blockquote> Като гледам и ти си вип.

(n) :@ (devil) (puke) :x Играта е пълен провал и скоро няма да останат потребители, ако продължава така ... :@

Защото го мързи да си мръдне пръста за тая затъваща игра аа вие продължавате да му пълните джоба !!!

Не сравнявайте някаква си игра със футбола, защото разликата е ОГРОМНА. Единственото нещо, което го има тук са лицемерието и злобата, може би само това са приликите.

но не е реално,а ти искаш да се доближим до реалността:D (beer) <blockquote><h3>ЦАРЕТЕ IYI написа:</h3>В тази игра фитнес и физическа подготовка е едно и също.</blockquote>

Как все се сещат да го предложат хора, които си тренират фитнес на играчите. Сигурно е съвпадание. Против съм.

В тази игра фитнес и физическа подготовка е едно и също.

физическа подготовка има разбира се...но не и фитнес:D не може фитнеса да оказва такова влияние.физическата подготовка да...има разлика(beer)

Направи разлика между физика и Фитнес.Според теб Меси не тренира за физическа издръжливост и лежи по цял ден. Навремето П. Гетов беше по-добър от М. Платини, но нямаше кой да го накара да тренира за физическа издръжливос, само биеше ударчета на вратаря.......и правеше делвата по време на мач.

викате фитнеса да влияе....ами за какъв фитнес можем да говорим при Лео Меси?да го сравним с Адебайор......и двамата са нападатели,единия малък,другия огромен пред него....за какво влияние на фитнеса можем да говорим?няма място за сравнение между двамата:D ако не тренирал фитнес нямало да издържи цял мач:)глупости:)