Безсмислицата "Национали"

1630views 19comments Предложения
Коректно е когато се правят анкети да се дават и коректни отговори,защото в случая те са в само една посока.Нациите са въпрос на престиж-щом някой не го чувства така си е негов проблем.

Не мисля че е безсмислен ами просто трябва да се въведат някакви стимули за отборите на всеки повикан и играл техен футболист.

За този турнир мисля, че няма две мнения. Това е най-безсмисления турнир в играта. Аз лично виждам два изхода. 1. Незабавно премахване и заместване с турнирите на админа. 2. Въвеждане на материален стимул.

3D

862views 10comments Предложения
Доста добра идея!Искам да гледам развитието на мача си.Гласувам за но едва ли (wait) ще стане

3D

Добре,че не сте политици защото сигурно щяхте да смените и територията на България. :D :D :D

Запитване за промени

4470views 67comments Общи дискусии
И като стане популярна какво? С какво ще бъдат задържани тия нови играчи в играта, защото аз поне не виждам нещо такова.

Моето хоби :)

1379views 14comments На лафче
евала (beer)

3D

Аз имах касичка и спестените от тази игра пари + спестени от други безмисици се равниха на нещо полезно.Е господа,нека всеки спре да е ВИП до поне адекватна реакция и всеки проявил желание да дари 2.4 всеки месец на нещо,което ще обсъдим и решим заедно.Безплатна игра и пари за нуждаещи се!

3D

Ако ще е нещо ,то трябва да започне от 2--ката преди тройка .Само че, има един лаф и той е от селянин като мен .Тая коза която не се пръчила,нема да се кози.Така че това няма да стане.(beer)

3D

Тъкмо си взех 3Д телевизор.Еххаааааааааааа

3D

наистина ще е много яко да има 3Д, но ме съмнява да стане !!! (beer) (beer) (beer)

3D

Нали знаете,че може само да го предлагате шанса да се направи това е 1 към 1 000 000 000 :) :) :)

3D

аз лично искам да гледам как се развива мача ми(*)

Запитване за промени

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Така е,този бутон върши работа,но когато има мач за СКК срещоте не се виждат,а и като кликнеш на всички срещи които се играят в момента линка на мачовете от СКК пак не бачка и единствениа начин да гледаш мача си е да влвзеш в турнири/супер купи. Имам едно предложение което ще пополизира играта и то доста.Ако може да се направи мобилно приложение за Айфон,андроид и уиндолсфон и да се пусне безплатно.Правенето на такива приложения не е никак трудно за програмист и като се пусне веднага ще влезе в топ 20 на Българския App Store ,android market ,google play.Също така знаем че във фейсбук се прави най-добрата реклама,така че ще е добре играта да може да се играе и там.</blockquote> Ако това може да се направи играта ще стане много популярна и то много бързо! Хубаво предложение... Но преди да се направи, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се дават по-силни и по-млади отбори с по-висок приход на новите, за да могат да остават в играта.

Запитване за промени

Хайде и от мен няколко предложения.Всички нововъведения по симулатора(капитан,дузпи...)каквото се приеме да се пробва един сезон чрез рпс - там всеки знае че се играе само заради опита и всеки който забележи нещо нередно може да драсне във форума.По същия начин може да се направят пробни турнири - през седмицата, ако се налага без такса,опит и награда с цел отново симулиране,може да се направи подобрение и по националните отбори. Накрая нещо, което повечето няма да харесат, да се въведе контузия на играч, която да не може да се лекува с болница и левро, тоест играча за известно време е извън състава - нека те да бъдат 10-20% от общите контузени колкото се прецени, но не повече от 3-5макс. на играч.По този начин няма да има играчи с 11 титулярни и 11 резервни отбори.Нека всички бъдещи промени бъдат съгласувани по възможност със съветниците.

Запитване за промени

Може да ме сметнете за ЛУД,но смятам,че новите отбори,които тепърва ще се регистрирват,трябва да започват играта с поне 100-хиляди начален капитал и играче на възраст м/д 18-19 години с линия поне 70-80

Запитване за промени

Така е,този бутон върши работа,но когато има мач за СКК срещоте не се виждат,а и като кликнеш на всички срещи които се играят в момента линка на мачовете от СКК пак не бачка и единствениа начин да гледаш мача си е да влвзеш в турнири/супер купи. Имам едно предложение което ще пополизира играта и то доста.Ако може да се направи мобилно приложение за Айфон,андроид и уиндолсфон и да се пусне безплатно.Правенето на такива приложения не е никак трудно за програмист и като се пусне веднага ще влезе в топ 20 на Българския App Store ,android market ,google play.Също така знаем че във фейсбук се прави най-добрата реклама,така че ще е добре играта да може да се играе и там.

3D

Тука админи няма ... голяма грешка че си почнал играта ... не ставай ВИП защото само си хвърляш парите на вятъра !!!!

3D

няма ли да е по добре ако се направят мачовете 3D ? смисъл като горе долу на fifa manager не е задължително да е същото мисля че ще подобри играта :)

Запитване за промени

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>...10. Задъжлително да се добави бутон мачове на отбора в момента в главното меню. Особенно, като се влиза от телефон по време на турнирите е изключително неприятно да влизаш през 5 менюта, докато изнамериш своя мач, сред 50на чужди.</blockquote> Такава опция има. В лявата колона под името на отбора има няколко иконки, моят отбор, наказани играчи и т.н. средната иконка е МОИТЕ СРЕЩИ, където се показват последните и предстоящите срещи за определен интервал от време. От този раздел мисля, ще ти свърши работа за това, което даваш като предложение.