Безсмислицата "Национали"
1630views
19comments
Предложения
Коректно е когато се правят анкети да се дават и коректни отговори,защото в случая те са в само една посока.Нациите са въпрос на престиж-щом някой не го чувства така си е негов проблем.
|
|
1630views
19comments
Предложения
Не мисля че е безсмислен ами просто трябва да се въведат някакви стимули за отборите на всеки повикан и играл техен футболист.
|
|
1630views
19comments
Предложения
За този турнир мисля, че няма две мнения. Това е най-безсмисления турнир в играта. Аз лично виждам два изхода.
1. Незабавно премахване и заместване с турнирите на админа.
2. Въвеждане на материален стимул.
|
|
3D
862views
10comments
Предложения
Доста добра идея!Искам да гледам развитието на мача си.Гласувам за но едва ли (wait) ще стане
|
|
3D
862views
10comments
Предложения
Добре,че не сте политици защото сигурно щяхте да смените и територията на България. :D :D :D
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
И като стане популярна какво? С какво ще бъдат задържани тия нови играчи в играта, защото аз поне не виждам нещо такова.
|
|
Моето хоби :) |
|
3D
862views
10comments
Предложения
Аз имах касичка и спестените от тази игра пари + спестени от други безмисици се равниха на нещо полезно.Е господа,нека всеки спре да е ВИП до поне адекватна реакция и всеки проявил желание да дари 2.4 всеки месец на нещо,което ще обсъдим и решим заедно.Безплатна игра и пари за нуждаещи се!
|
|
3D
862views
10comments
Предложения
Ако ще е нещо ,то трябва да започне от 2--ката преди тройка .Само че, има един лаф и той е от селянин като мен .Тая коза която не се пръчила,нема да се кози.Така че това няма да стане.(beer)
|
|
3D |
|
3D
862views
10comments
Предложения
наистина ще е много яко да има 3Д, но ме съмнява да стане !!! (beer) (beer) (beer)
|
|
3D
862views
10comments
Предложения
Нали знаете,че може само да го предлагате шанса да се направи това е 1 към 1 000 000 000 :) :) :)
|
|
3D |
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Така е,този бутон върши работа,но когато има мач за СКК срещоте не се виждат,а и
като кликнеш на всички срещи които се играят в момента линка на мачовете от СКК
пак не бачка и единствениа начин да гледаш мача си е да влвзеш в турнири/супер
купи.
Имам едно предложение което ще пополизира играта и то доста.Ако може да се
направи мобилно приложение за Айфон,андроид и уиндолсфон и да се пусне
безплатно.Правенето на такива приложения не е никак трудно за програмист и като
се пусне веднага ще влезе в топ 20 на Българския App Store ,android market
,google play.Също така знаем че във фейсбук се прави най-добрата реклама,така че
ще е добре играта да може да се играе и там.</blockquote>
Ако това може да се направи играта ще стане много популярна и то много бързо!
Хубаво предложение...
Но преди да се направи, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се дават по-силни и по-млади отбори с по-висок приход на новите, за да могат да остават в играта.
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
Хайде и от мен няколко предложения.Всички нововъведения по симулатора(капитан,дузпи...)каквото се приеме да се пробва един сезон чрез рпс - там всеки знае че се играе само заради опита и всеки който забележи нещо нередно може да драсне във форума.По същия начин може да се направят пробни турнири - през седмицата, ако се налага без такса,опит и награда с цел отново симулиране,може да се направи подобрение и по националните отбори.
Накрая нещо, което повечето няма да харесат, да се въведе контузия на играч, която да не може да се лекува с болница и левро, тоест играча за известно време е извън състава - нека те да бъдат 10-20% от общите контузени колкото се прецени, но не повече от 3-5макс. на играч.По този начин няма да има играчи с 11 титулярни и 11 резервни отбори.Нека всички бъдещи промени бъдат съгласувани по възможност със съветниците.
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
Може да ме сметнете за ЛУД,но смятам,че новите отбори,които тепърва ще се регистрирват,трябва да започват играта с поне 100-хиляди начален капитал и играче на възраст м/д 18-19 години с линия поне 70-80
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
Така е,този бутон върши работа,но когато има мач за СКК срещоте не се виждат,а и като кликнеш на всички срещи които се играят в момента линка на мачовете от СКК пак не бачка и единствениа начин да гледаш мача си е да влвзеш в турнири/супер купи.
Имам едно предложение което ще пополизира играта и то доста.Ако може да се направи мобилно приложение за Айфон,андроид и уиндолсфон и да се пусне безплатно.Правенето на такива приложения не е никак трудно за програмист и като се пусне веднага ще влезе в топ 20 на Българския App Store ,android market ,google play.Също така знаем че във фейсбук се прави най-добрата реклама,така че ще е добре играта да може да се играе и там.
|
|
3D
862views
10comments
Предложения
Тука админи няма ... голяма грешка че си почнал играта ... не ставай ВИП защото само си хвърляш парите на вятъра !!!!
|
|
3D
862views
10comments
Предложения
няма ли да е по добре ако се направят мачовете 3D ?
смисъл като горе долу на fifa manager
не е задължително да е същото
мисля че ще подобри играта :)
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>...10. Задъжлително да се добави бутон мачове на отбора в момента в главното
меню. Особенно, като се влиза от телефон по време на турнирите е изключително
неприятно да влизаш през 5 менюта, докато изнамериш своя мач, сред 50на чужди.</blockquote>
Такава опция има. В лявата колона под името на отбора има няколко иконки, моят отбор, наказани играчи и т.н. средната иконка е МОИТЕ СРЕЩИ, където се показват последните и предстоящите срещи за определен интервал от време. От този раздел мисля, ще ти свърши работа за това, което даваш като предложение.
|