Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Мое мнение е, че 105 мача за да продадеш играч от ДЮШ са прекалено много. За
това към в тази бройка (105) да влизат и мачовете от неофициалните турнири.</blockquote>
Може РПС вместо неоф. турнири.
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
Най-важно и най-належащо - Вдигане на приходите от домакински мачове, спонсори и също така неофициалните турнири да се играят пред публика.
Мое мнение е, че 105 мача за да продадеш играч от ДЮШ са прекалено много. За това към в тази бройка (105) да влизат и мачовете от неофициалните турнири.
|
|
Запитване за промени |
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>админ не е ли време да съобщиш дали си харесал нещо и да кажеш дали почваш
работа по него и кога да очакваме промените?</blockquote>
Какво да си хареса бе (rofl) (rofl) просто бави време преди да умре играта (bow)
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
админ не е ли време да съобщиш дали си харесал нещо и да кажеш дали почваш работа по него и кога да очакваме промените?
|
|
Fantasy Premier League 2012/13
8458views
237comments
На лафче
Първо, честито за първия успех!
Пробвай да влезеш с друг браузер!
Началната страница обаче, наистина е прецакана нещо тия дни - не е само при теб. Иначе с влизането нямам проблем.
|
|
Fantasy Premier League 2012/13
8458views
237comments
На лафче
Пичове, последния кръг записах първа победа в директните мачове и вместо да празнувам, два дни не мога да вляза в играта!??!!:D
Някой има ли подобен проблем?
Хаха, то трябвало да се оплаче човек, че да се получат нещата. Но пък някак изглежда странно началната страница :S
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
8) (sun) (d) ...маалко ме е срам да го предложа, защото беше обсъждано и почти прието през януари 2011...
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=2049&pg=1
...това не знам дали се вижда, защото е от раздела предложения на съветниците...
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=todo
...и се питам има ли смисъл да предлагам 10 пъти едно и също нещо ако вече е било одобрено, но забравено???
...затова ето новото ми предложение:
Таван на уменията... или максимум!
500 ли... 600 ли... повече ли? нека се прецени, но след достигане на максимума да не може да се развива повече умението... така ще се обърне малко внимание и на умения извън основните 4, а играчите няма да могат да мутират и след претоварване, контузване, лекуване...
...доста от предложенията ми харесват, но ще е много добре да се помисли за пакет от няколко, които като се реализират да се получи сериозен положителен ефект...
...защото проекта ДЮШ
проекта Национални отбори
да не споменавам проекта Фонд ПНП
са меко казано не особено успешни
като че ли турнирите в събота и неделя са най-близо до истината, но формата е ограничен и не отговаря на развитието на отборите...
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
Поздравления към админа за темата!
1: СТРОГИ ПРАВИЛА - както в една държава са важни законите и тук тябва да е така, при нарушение на правилата от сорта на мултиакунти и източване на отбори, са нужни сурови наказания. Отнемане на играчите, кредита ( в полза на играта) и спиране на трансферните права за 1-2 сезона. Ставаме свидетели на грубо източване на отбори, от наи-дейните във форума хора. Нека играем една честна игра. Едно е приятелско рамо, друго е да източиш цял отбор и да го ползваш за касичка.
2: НОВИ ПОТРЕБИТЕЛИ - учител; по-млади играчи; по-високи дневни приходи; като цяло в началото да им се струва лесна играта, а именно бързо развитие и лесни победи над ботовете. А не бота и новия потребител да са с еднакви отбори.
Да се направи нова отметка в менюто УЧИТЕЛ , там да има подробни съвети за новите, както и доборволци от старите, към които можеш да се обърнеш за съвет.
3: СУПЕРТАЛАНТИ - Премахване на суперталантите напълно! Само объркват пазара и са обект на далавери и уговорки. Това което предлага БГ-то да се взимат само от по-слабите неоправя проблема. Пак накрая ще отидат в 2-3 силни отбора 14-ките. Ако не се премахнат, поне да се ограничат по 1-2 таланта на отбор на сезон и да не може да се продава 3 сезона! Аз твърдя че суперталантите са причина за застоя на трансферния пазар, а не новата формула за цените. При премахването им ще се наблегне и на 2те школи.
4: ВЕСТНИК- бях дал една идея преди време, за вестник с в който да пишат 3-4 човека и да е пълен със статистика, дерби на кръга и разни интересни новини. Всеки би си го чел сутрин, докато си пие кафето. Само 3-4 репортера могат да качват статий там, а всеки да им дава материал за такива на ЛС или директно цяла тема, ако е удобрят я постват.
5: ТУРНИРИ - по лесен достъп до групите на турнирите през уикенда, това което предложи БГ-то.
6: СИМУЛАТОРА...ах този симулатор :D трябва фактора изненада да не е повече от 5-10%, когато има разлика в класите, то трябва да се вижда и в резултата. Станехме свидетели да какви ли не аномали, от сорта на 0:0 при 15 атаки за единия и 0 за другия (често срещано явление), както и при дузпите да няма лотария, а да оказва вляние уменията на вратаря и удара на полевите играчи, които изпълняват дузпите.
7: ОПИТ - това че се сложи ограничение на умората е похвално, но тези които ми следят отобора знаят за експеримента който си направих да преуморявам един играч и да го лекувам постоянно, като той качва опит, много повече от другите...тоест, хората в пари имат голям бонус, а нетрябва да е така...ВИП-а е достатъчен...ПРЕДЛОЖЕНИЕТО: При над 20 умора да не дава ОПИТ!
8: СГРАДИ - нова сграда, задължително сграда в помощ на новите, тоест да дава виоки приходи при по-малък примерно рейтинг, с покачването му да спада (може да се мисли по въпроса много). Новата
сграда ще направи играта много по-инересна за всички, както и нова визия на раздела за сградите.
9: ВИЗИЯ - да се освежи малко визията, вече сме 21 век има игри, където все едно гледаш на живо футбол, тук искаме само малко да се пипне визията и да стане по съвременна.
10.ГРУПИ - видях едно предложение за групи с по 10 отбора и 4 мача на сезон с всеки. По-добро е от положението в момента. Трябва да се махнат ботовете от А група, а това предложение, ще ги махне и от Б даже. Ще има повече дербита и по-малко фрапиращи резултати от сорта на 9:0.
П.С. Искам да добавя преди да бъда обвинен от групата недолюбващи ме тук, че нетърся никаква облага с предложенията си. Аз отдавна няма какво да доказвам тук и съм получил признаието на добрите мениджъри тук...един от които се отказа наскоро.
Идейте ми са само с цел по-добра и интересна игра и задържане на новите потребители.
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
Относно рпс-да се направи нещо подобно-даваш заявка за рпс и влизаш в урна,отбор желаещ рпс кликва на теб в урната и мача вече да е насрочен.Прибираш се търсиш в урната ,кликваш на отбор и готово или ако няма отбор ти се записваш,следващия те избира...това ще е невероятно полезно нещо
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
....8 С оглед на истерията за покупка суперталанти, предлагам отбори по-стари от 2 години, въобще да не виждат 14г суперталанти, а да могът единственно да ги закупят от по-новите отбори.
9. Подкрепям с 2 ръце Монстърс, за автоматичното приемане на РПС, понякога отнема дори повече от час да намериш с кого да играеш.
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
повече пари от продажба на билети и по добри спонсори !!!! играчите станаха скъпи а приходите и спонсорите все така малки , като увеличаваш цената на играчите това е с цел премахване на конкуренцията админа е като перукана навежда се стабилно на няколко играчи !!!!
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
Дака за това Бъга е прав,трябва да се спре порочната практика да се наследяват отбори.Специално за тоя случай админа трябва да подмени играчите на отбора.Хубаво се писа да се дават играчи със които да може да изкараш спокойно 2 реални години без да ги подменяш.
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
Бъг Ти си един много уважаван от мен колега,но ти си един от потребителите,който нищо хубаво не е казал за играта от доста дълго време.Вярно е,че има проблеми много...И на мен много неща не ми харесват,но играя...и то не заради друго,а да запълвам свободното си време.А ти постоянно мрънкаш...То и аз ако остана на минус кредит мислиш,че ще продължа да играя...Не,ще се откажа на момента!!Така че промените трябва основно да са насочени към новите отбори,за да имат някакъв стимул.Бъг искам да видя предложения от тебе колега,идеи..
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Момчето е регистрирано на 4-ти със отбор от 16 играча, но на 6-ти получаванаказание на играч и е обречен на 5000кредит заради служебна загуба....Ето:http://www.prikachi.com/images.php?images/758/5464758i.jpg</blockquote>
R.I.P. shampoani.com... (bow) (bow) (bow)
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
Момчето е регистрирано на 4-ти със отбор от 16 играча, но на 6-ти получава наказание на играч и е обречен на 5000кредит заради служебна загуба....
Ето:
http://www.prikachi.com/images.php?images/758/5464758i.jpg
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
То най-добре да се направи да си гледаме мачовете с все едно играеш фифа, самоче само да гледаме, обаче за момента има много по-важни работи за оправяне от гледане и звуци на мачовете. (beer)
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
8) (sun) (d) Предлагам играта да има звук... да може да се избере песен на агитката от няколко записа или да си качиш свой срещу левро... да има възгласи за гол... или пропуск... както и окуражаващи подвиквания... звук на мексиканска вълна... като се влезе в мача да звучи песента на отбора-домакин, после на госта... 15-30 сек... при всяка атака да се озвучава с коментара някакви подвиквания от публиката като или се редуват агитките, или звучи агитката на отбора с предимство??? или на домакина???
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
Да се направи урната за автоматично приемане на РПС от желаещите,че ми писна вече всеки ден да вися по 1 час да чакам напразно и да търся! Както и гласувани неща от РО и другите там има доста добри, ама само събират прах по рафтовете на форума.
|
|
Запитване за промени
4470views
67comments
Общи дискусии
Рейтинг за индивидуално представяне на футболистите по време на мач ...
Примерно на всеки 6 мин. рейтинга да се променя в положителна или отрицателна посока спрямо представянето му на терена, като започва от 6.00 средно и в края на мача може да достигне 8.00 или 4.00
Така мисля, всеки гледал мачовете си онлайн може да прецени кой играч за какъв пост е подходящ според представянето си...
И нещо за освежаване на изгледа, за да не е толкова постно:
http://img.shampioni.com/screenshots/myteam_b.jpg
|