Безсмислицата "Национали"

2005views 19comments Предложения
M A G N U M имам чувството че зад това име вече не стои онова разумно момче с което съм комуникирал преди време, но както и да е. Ако ме упрекваш, че целта ми е да печеля турнирите ще ти кажа само, че ако националните първенства ми бяха интересни щях и тях да печеля! А това за обединението на нациите не го разбирам. Не знам за какви нации и за какво обединение става въпрос!? Малко смешно ми се струва това...

Запитване за промени

6019views 67comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>В момента играта представлява следното нещо-кой ще направи по-голями мутанти по един или друг начин а мисля,че ще е по интересна ако се увеличи влиянието на схемите и стиловете на игра една спрямо друга и това да стимулира умствения процес в мениджърите а не далавераджийството т.е. играта да стане по тактическа.</blockquote> Ей това е най-същественото нещо. В други водещи игри ако има над 50 лоста да влияеш на развитието и играта на отбора, то тука са 5-10. Това прави играта монотонна и за да се оцелее в условията на конкуренция трябва да се работи към създаване на нови възможности за стратегическа намеса от страна на менажера.

Запитване за промени

В момента играта представлява следното нещо-кой ще направи по-голями мутанти по един или друг начин а мисля,че ще е по интересна ако се увеличи влиянието на схемите и стиловете на игра една спрямо друга и това да стимулира умствения процес в мениджърите а не далавераджийството т.е. играта да стане по тактическа.

Една тема за...Llanfairpwllgwyngyllgogerych.......

2067views 10comments Футбол Свят
Евала на Старите кучета любопитна имформация(beer)

Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?

5075views 48comments Футбол Европа
Манчестър Ю,Байрен М,Реал М,Интер м(beer)

Трябва да има стимул,което означава че ще имаш интерес.

Ако има турнири по време на световното и същевременно има покани за националите, то на световното ще играят само младежи при този "награден фонд" в момента. Едва ли колега владеещ елементарната математика ще го интересува опита натрупан на някои дъртак от такива мачове, които ще е около половин процент за целия турнир пред възможността да натрупа много повече в клубните турнири, че и да вземе някои кредит отгоре.

<blockquote><h3>ZAQS Jurassic Park написа:</h3>Награди с покачване на уменията на 3те най-добри отбора са факт... опита не е никак смешен за отборите с национали, които не играят по 12-13 мача в турнирите събота и неделя редовно... Смятам, че е добре да се провеждат турнири по време на мачовете на националите, но да се блокира участието на картотекираните за СП играчи... така ще се разшири кръга на хората, които печелят от турнирите, ще стане по-интересно за повече играчи в тези седмици... Възможно е да се направи покана за национала, която да се приема или отхвърля от собственика на отбора, в който играе играча...</blockquote> +1

8) (sun) (d) Награди с покачване на уменията на 3те най-добри отбора са факт... опита не е никак смешен за отборите с национали, които не играят по 12-13 мача в турнирите събота и неделя редовно... Смятам, че е добре да се провеждат турнири по време на мачовете на националите, но да се блокира участието на картотекираните за СП играчи... така ще се разшири кръга на хората, които печелят от турнирите, ще стане по-интересно за повече играчи в тези седмици... Възможно е да се направи покана за национала, която да се приема или отхвърля от собственика на отбора, в който играе играча...

аз искам да можем и да си лекуваме играчите....понякога от един двама контузени играча зависят мачове.

ами дай пример за награди де.ако се въведе приетото от РО за вдигане на уменията се замисли няма ли щампиона още по-лесно да спечели следващия път? ако ще има награди то да не са свързани с покачване на умения ами кредит или малко левро,така още по-голям да е стимула.да речем по 50000 на играч или 50000 на всички отбори от нацията шампион.нещо такова......

Може само да ни е жал за хора които възприемат за престижно, нещо от рода на нация "X/Y" зае място "Z" !?

Колкото до стимулите, има гласувани такива от 2 РО-та, не знам още гласуваното от първото РО дали го има( за вдигането на уменията на 1-те три отбора с %-ти), но смея да твърдя, че гласуваното от РО, в което аз участвах е доста по-справедливо и достаъчно стимулиращо, но няма кой да го реализира, както много други добри гласувани неща от от първото до последното РО. :x

Коректно е когато се правят анкети да се дават и коректни отговори,защото в случая те са в само една посока.Нациите са въпрос на престиж-щом някой не го чувства така си е негов проблем.

Не мисля че е безсмислен ами просто трябва да се въведат някакви стимули за отборите на всеки повикан и играл техен футболист.

За този турнир мисля, че няма две мнения. Това е най-безсмисления турнир в играта. Аз лично виждам два изхода. 1. Незабавно премахване и заместване с турнирите на админа. 2. Въвеждане на материален стимул.

3D

977views 10comments Предложения
Доста добра идея!Искам да гледам развитието на мача си.Гласувам за но едва ли (wait) ще стане

3D

977views 10comments Предложения
Добре,че не сте политици защото сигурно щяхте да смените и територията на България. :D :D :D

Запитване за промени

И като стане популярна какво? С какво ще бъдат задържани тия нови играчи в играта, защото аз поне не виждам нещо такова.

Моето хоби :)

1733views 14comments На лафче
евала (beer)