Запитване за промени

4470views 67comments Общи дискусии
Мисля,че за играта най добрата промяна ще е ако самият Админ започне да отделя малко повечко от собственото си време за нея.Тогава няма да се налага потребителите да марморят и мрънкат кое и как датрябва да се промени,а Той сам ще види къде нещата куцат и какво трябва да се барне тук и там за да имаме една по добра игра с която да се забавляваме.(beer)

Запитване за промени

разчупване на визията на играта . от 10 години си е все тая ...

Запитване за промени

Намаляване на времето за уволнение на играч от ДЮШ от 10 на 5 сезона

Запитване за промени

Капитан , дузпи , учител за новите , даване под наем ( на нови отбори доста би помогнало )..

Запитване за промени

<blockquote><h3>Байерн Блг написа:</h3>Има далеч по-наложителни неща от това ''учител за новите'' който иска и се,интересува да остане в играта ще пита, ще с разрови не малко теми а и помощ пофорумите и навсякъде е дадена от потребителите !! Нима на нас и на още постарите отбори някой е правил това ? научили са/сме всичко с нличното което еимало а то е достатъчно ако имаш желание за игра ако ли не другото са самооправдания. ?? Нима сме имали тия неща учили сме се от това което има сега дажеи това не е имало аз лично почти всичко сам съм научил. Един фр ме зариби обясними необходимото мн малко неща и до там. Г-н админа май се е наел да оправи понещо нека се възползваме и да се организираме да оправим по наложителните неща.. Като цените например, конференциите, че както е тръгнало по А групите ще имаботове.Спонсорите , билетите и т.н. От новите ако някой има желание ще остане виграта ще разучи не е лишена от помощ има доста неща. Който ако разгледат ипитат никой няма да им откаже помощ аз така мисля. Хубава вечер.</blockquote> Не съм съгласен със теб много малко хора биха помогнали лично аз съм питал доста хора за някои работи но само двама ми отговориха и помогнаха но и да питаш прекалено много става неудобно и нахално

Запитване за промени

Всеки предлага нови и нови и нови неща хора за сега най-важното е да задържим новите потребители в играта.Нека да се обединим около една обща цел и да се въведе това. :) :) :)

Запитване за промени

Твърдо против намаляване на конференциите.По добре да се намлят отборите във групите и да се предложи друг формат за мачовете от купата.Няма смислъ от национални отбори мое виждане по добре да се премахнат напълно.Следващото нещо турнирите на админа да се сведат до 1 или най много два турнира на сезон.НЕка да има такива турнири но организирани от потребители както беше преди да се дава по няко вип код.Ако може админа да каже,дали може на някой такъв спечелил отбор да дава по някой деуг месец вип ще е добре,тия турнири да бъат от поне 16 участника минимум и да имат групи.Задължително корекции на някои средни цени на играчите.

Запитване за промени

повишаване на приходите от билети,награди и спонсори,промяна при дузпите(решават много важни мачове тук,затова нека не са само на лотария),трансферите мисля че няма нужда да се бутат,ако се вдигне прихода всеки ще може да си позволи да купува играчи и намаляване на А и Б групите на по 10 отбора с по 3 или 4 мача помежду,по-добри играчи за новите отбори. п.с тази тема ме обнабеждава,че играта евентуално ще тръгне в правилна посока стига да се изпълнят нещата,които предлагаме.

Запитване за промени

Има далеч по-наложителни неща от това ''учител за новите'' който иска и се ,интересува да остане в играта ще пита, ще с разрови не малко теми а и помощ по форумите и навсякъде е дадена от потребителите !! Нима на нас и на още по старите отбори някой е правил това ? научили са/сме всичко с нличното което е имало а то е достатъчно ако имаш желание за игра ;) ако ли не другото са само оправдания. ?? Нима сме имали тия неща учили сме се от това което има сега даже и това не е имало аз лично почти всичко сам съм научил. Един фр ме зариби обясни ми необходимото мн малко неща и до там. Г-н админа май се е наел да оправи по нещо нека се възползваме и да се организираме да оправим по наложителните неща .. Като цените например, конференциите, че както е тръгнало по А групите ще има ботове.Спонсорите , билетите и т.н. От новите ако някой има желание ще остане в играта ще разучи не е лишена от помощ има доста неща. Който ако разгледат и питат никой няма да им откаже помощ аз така мисля. Хубава вечер.

Запитване за промени

въведи приетите предложения,особено онова за дузпите(y)

Запитване за промени

Намаляване на конференциите от следващия сезон,вдигане на цените на билетите и наградния фонд.

Запитване за промени

учител за новите отбори http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=2918

Запитване за промени

Коригиране на средните цени на играчите и учител за новите потребители ! Евала за създаването на темата !

Запитване за промени

Какво според вас трябва да се промени по играта или какви нови опции бихте желали да има. Очакваме предложенията Ви

Имената на отборите...

1657views 27comments На лафче
Името ми идва от .... Българи ЮНАЦИ (bow)

Повод за гордост

696views 2comments На лафче
Ние на нешета територия имаме велика история има и кво да се открие за нея още тепърва а ние се срамим че сме българи :) и се оставяме група циганска зган и едни мазни мутри в парламента да се бъзикат с великата история и българина ..

Имената на отборите...

Името ми идва от най-великият отбор на Бургас , ако разбирате какво имам в предвид :) (h)

Имената на отборите...

All Black's, така е псевдонимът на ръгби отбора на Нова Зеландия на който съм много голям фен !

Админе обърни внимание!!!

5645views 85comments Общи дискусии
само ще каже че каквото и да говорим тук ако админа не реши да напърви нещо ние само може да говорим трябва да се действа това е просто трябва ад се действа трябва да се земат малко радикални решеня така да се каже. И трябва наистина да се оправи трансферня пазар. Аз предлагам да се разгледат цените на играчите на някои трябва да се намалят а на други да се вдигнат но в нормални размери. Зада може и някои нов които е събирал пари цял сезон да си купи поне 2 - 3 играча с по 150 и да гради около тях. И другото което е че трябва да се помисли и за повишавне на приходите значи аз ако не бях продал по някаква случайнос 2 играчи на обща стойнос 120 000 кредит нямаше да мога да си развивам нещата защото като платя заплати и съм на минус. А добре че ги продадох там вдигнах малко някои згради и сега събирам по 1411 кредит на ден а давам по 500 за тренировки и какво ми остава 911 кредит на ден е как да събирам за играчи как да плащам заплати като заплатите са ми 3976 на седмица а камоли да събирам да вгигам нава или да вадя играч от школата е как да стане това ???? ИСКАМ НЯКОЙ ДА МИ ГО ОБЯСНИ И ДА МИ ГО ПОКАЖЕ КОЕ ДА ПРАВЯ ЗА ДА МОГА ДА ОСТАНА В А ГРУПА И ДА СЪМ КОНКОРЕНТЕН НА ПЪРВИТЕ 6 В ГРУПАТА ИЛИ ДА СПЕЧЕЛЯ НЕЩО КАК ???????

Нови отбори !

2006views 22comments Предложения
Да смея ли , да плача ли .. :D :(