Безсмислицата "Национали"
2098views
19comments
Предложения
8) (sun) (d) Награди с покачване на уменията на 3те най-добри отбора са факт... опита не е никак смешен за отборите с национали, които не играят по 12-13 мача в турнирите събота и неделя редовно...
Смятам, че е добре да се провеждат турнири по време на мачовете на националите, но да се блокира участието на картотекираните за СП играчи... така ще се разшири кръга на хората, които печелят от турнирите, ще стане по-интересно за повече играчи в тези седмици...
Възможно е да се направи покана за национала, която да се приема или отхвърля от собственика на отбора, в който играе играча...
|
|
2098views
19comments
Предложения
аз искам да можем и да си лекуваме играчите....понякога от един двама контузени играча зависят мачове.
|
|
2098views
19comments
Предложения
ами дай пример за награди де.ако се въведе приетото от РО за вдигане на уменията се замисли няма ли щампиона още по-лесно да спечели следващия път?
ако ще има награди то да не са свързани с покачване на умения ами кредит или малко левро,така още по-голям да е стимула.да речем по 50000 на играч или 50000 на всички отбори от нацията шампион.нещо такова......
|
|
2098views
19comments
Предложения
Може само да ни е жал за хора които възприемат за престижно, нещо от рода на нация "X/Y" зае място "Z" !?
|
|
2098views
19comments
Предложения
Колкото до стимулите, има гласувани такива от 2 РО-та, не знам още гласуваното от първото РО дали го има( за вдигането на уменията на 1-те три отбора с %-ти), но смея да твърдя, че гласуваното от РО, в което аз участвах е доста по-справедливо и достаъчно стимулиращо, но няма кой да го реализира, както много други добри гласувани неща от от първото до последното РО. :x
|
|
2098views
19comments
Предложения
Коректно е когато се правят анкети да се дават и коректни отговори,защото в случая те са в само една посока.Нациите са въпрос на престиж-щом някой не го чувства така си е негов проблем.
|
|
2098views
19comments
Предложения
Не мисля че е безсмислен ами просто трябва да се въведат някакви стимули за отборите на всеки повикан и играл техен футболист.
|
|
2098views
19comments
Предложения
За този турнир мисля, че няма две мнения. Това е най-безсмисления турнир в играта. Аз лично виждам два изхода.
1. Незабавно премахване и заместване с турнирите на админа.
2. Въвеждане на материален стимул.
|
|
3D
1013views
10comments
Предложения
Доста добра идея!Искам да гледам развитието на мача си.Гласувам за но едва ли (wait) ще стане
|
|
3D
1013views
10comments
Предложения
Добре,че не сте политици защото сигурно щяхте да смените и територията на България. :D :D :D
|
|
Запитване за промени
6417views
67comments
Общи дискусии
И като стане популярна какво? С какво ще бъдат задържани тия нови играчи в играта, защото аз поне не виждам нещо такова.
|
|
Моето хоби :) |
|
3D
1013views
10comments
Предложения
Аз имах касичка и спестените от тази игра пари + спестени от други безмисици се равниха на нещо полезно.Е господа,нека всеки спре да е ВИП до поне адекватна реакция и всеки проявил желание да дари 2.4 всеки месец на нещо,което ще обсъдим и решим заедно.Безплатна игра и пари за нуждаещи се!
|
|
3D
1013views
10comments
Предложения
Ако ще е нещо ,то трябва да започне от 2--ката преди тройка .Само че, има един лаф и той е от селянин като мен .Тая коза която не се пръчила,нема да се кози.Така че това няма да стане.(beer)
|
|
3D |
|
3D
1013views
10comments
Предложения
наистина ще е много яко да има 3Д, но ме съмнява да стане !!! (beer) (beer) (beer)
|
|
3D
1013views
10comments
Предложения
Нали знаете,че може само да го предлагате шанса да се направи това е 1 към 1 000 000 000 :) :) :)
|
|
3D |
|
Запитване за промени
6417views
67comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Така е,този бутон върши работа,но когато има мач за СКК срещоте не се виждат,а и
като кликнеш на всички срещи които се играят в момента линка на мачовете от СКК
пак не бачка и единствениа начин да гледаш мача си е да влвзеш в турнири/супер
купи.
Имам едно предложение което ще пополизира играта и то доста.Ако може да се
направи мобилно приложение за Айфон,андроид и уиндолсфон и да се пусне
безплатно.Правенето на такива приложения не е никак трудно за програмист и като
се пусне веднага ще влезе в топ 20 на Българския App Store ,android market
,google play.Също така знаем че във фейсбук се прави най-добрата реклама,така че
ще е добре играта да може да се играе и там.</blockquote>
Ако това може да се направи играта ще стане много популярна и то много бързо!
Хубаво предложение...
Но преди да се направи, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се дават по-силни и по-млади отбори с по-висок приход на новите, за да могат да остават в играта.
|
|
Запитване за промени
6417views
67comments
Общи дискусии
Хайде и от мен няколко предложения.Всички нововъведения по симулатора(капитан,дузпи...)каквото се приеме да се пробва един сезон чрез рпс - там всеки знае че се играе само заради опита и всеки който забележи нещо нередно може да драсне във форума.По същия начин може да се направят пробни турнири - през седмицата, ако се налага без такса,опит и награда с цел отново симулиране,може да се направи подобрение и по националните отбори.
Накрая нещо, което повечето няма да харесат, да се въведе контузия на играч, която да не може да се лекува с болница и левро, тоест играча за известно време е извън състава - нека те да бъдат 10-20% от общите контузени колкото се прецени, но не повече от 3-5макс. на играч.По този начин няма да има играчи с 11 титулярни и 11 резервни отбори.Нека всички бъдещи промени бъдат съгласувани по възможност със съветниците.
|