Нови отбори !

2005views 22comments Предложения
<blockquote><h3>Neftohimic1962 написа:</h3>Нов съм , но просто като гледам каква конкуренция има в групата ми , в 2 дивизия над 100 коефицент и се регистрирах вчера 47 коефцент , утре играчите ми остаряват , като половината са над 23 .. просто...</blockquote> Това е шоуто (flex) :D

Нови отбори !

Нов съм , но просто като гледам каква конкуренция има в групата ми , в 2 дивизия над 100 коефицент и се регистрирах вчера 47 коефцент , утре играчите ми остаряват , като половината са над 23 .. просто...

Нови отбори !

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени всвоите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват играс да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямамедостатъчно нива на школата за таланти.</blockquote> Това е едно от най-добрите предложения,които са предлагани(y)

Кой според вас ще стане шампион на България

3649views 38comments Футбол България
Сини Шампиони!!!

Вицове

13667views 231comments На лафче
Две врачки се срещат и едната вика на другата: - Ти си добре, а аз как съм?

Админе обърни внимание!!!

5635views 85comments Общи дискусии
кучетата си лаят , керванът си върви ... :D :D :D

Имената на отборите...

1657views 27comments На лафче
Името ми е на отбора на Бордо.Girondins е областта в която се намира града и в Франция са по известни като Жирондинците

Вицове

13667views 231comments На лафче
Жена отива на лекар и му казва: - Всеки път щом кихна получавам оргазъм. - Хммммм. Какво взимате за това? – пита лекарят. - Черен пипер.

Имената на отборите...

Моята любима певица Майли Сайръс е родена в този град и са сештате защо съм с това име,и междо другото САЩ е моята мечта(inlove)

Повод за гордост

696views 2comments На лафче
Траките - 1500 години преди гърците (bow) http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-20156681 \"That is about 1,500 years before the start of ancient Greek civilisation.\"

Имената на отборите...

Като деца играехме една игра Стражари и Апаши-незнам дали се сещате.Оттам и името на моят отбор-ПФК Стражите!А и мисля,че името е оригинално!(sun)

Имената на отборите...

Името на отбора ми идва от прозвището на футболен клуб ЧЕРНОМОРЕЦ...

Имената на отборите...

Не можах да измисля име на отобора си и реших да отворя програмата на еврофутбол и първия отбор, който видях беше "Дамаш". Така реших, че отбора ми трябва да се казва "FC DaMaSh";)

Имената на отборите...

наистина интересни имена(clap)

Имената на отборите...

Моето идва от името на вафли

Имената на отборите...

нали знаете на кого викат Rimski Orli (LAZIO)

Имената на отборите...

Ами какво да кажа, всеки поне малко компютърно грамотен знае какво значи името ми, а щом сте тук, значи сте доста над малкото компютърни грамотни, само дето името ми не касае този път поредния софтуер на MS(или някой друг, но там се случва по-рядко), а недоразумението, в което се превърна една прекрасна идея за онлайн игра отпреди 7-8 години... R.I.P. Шампиони... (bow)

Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия?

3919views 48comments Футбол Европа
Челси,Байерн Мюнхен,Реал Мадрид,Ювентус

Имената на отборите...

Моето първо име идва от първия фурболен отбор от Разград който се е казвал Лудогорска Слава,но тука беше по късо а после го смених на Лудогорец.Но има нещо моя Лудогорец остана някъде,между "Б" и "А" група.На сегашния Лудогорец не се радвам така както се радвах когато бяхме във "В" група и наистина те мачове ми липсват.

Нови отбори !

<blockquote><h3>Rayo Vallecano написа:</h3>Разгледах няколко от новорегистрираните отбори и видях че играчите им за нищо не стават.Играта доста се промени,време е да се помисли новите да получават играчи с минимум 100 линия за да имат някакъв стимул да играят</blockquote> По-силен играч означава по-голяма заплата. Никой не е отменял активирането на заплатите в края на деветия месец от регистрацията. А този разход е единственият от всичките, който може единствено и само да се намали, но не и да се спре или отложи за по-късно. От тази гледна точка, би могло играчите в новорегистрираните отбори да са малко по-силни, отколкото ботските, но да не се прекалява, заради риска да се роди някой бот след 9 месеца.