Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Neftohimic1962 написа:</h3>Нов съм , но просто като гледам каква конкуренция има в групата ми , в 2 дивизия
над 100 коефицент и се регистрирах вчера 47 коефцент , утре играчите ми
остаряват , като половината са над 23 .. просто...</blockquote>
Това е шоуто (flex) :D
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
Нов съм , но просто като гледам каква конкуренция има в групата ми , в 2 дивизия над 100 коефицент и се регистрирах вчера 47 коефцент , утре играчите ми остаряват , като половината са над 23 .. просто...
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени всвоите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват играс да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямамедостатъчно нива на школата за таланти.</blockquote>
Това е едно от най-добрите предложения,които са предлагани(y)
|
|
Кой според вас ще стане шампион на България |
|
Вицове
13667views
231comments
На лафче
Две врачки се срещат и едната вика на другата:
- Ти си добре, а аз как съм?
|
|
Админе обърни внимание!!! |
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Името ми е на отбора на Бордо.Girondins е областта в която се намира града и в Франция са по известни като Жирондинците
|
|
Вицове
13667views
231comments
На лафче
Жена отива на лекар и му казва:
- Всеки път щом кихна получавам оргазъм.
- Хммммм. Какво взимате за това? – пита лекарят.
- Черен пипер.
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Моята любима певица Майли Сайръс е родена в този град и са сештате защо съм с това име,и междо другото САЩ е моята мечта(inlove)
|
|
Повод за гордост
696views
2comments
На лафче
Траките - 1500 години преди гърците (bow)
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-20156681
\"That is about 1,500 years before the start of ancient Greek civilisation.\"
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Като деца играехме една игра Стражари и Апаши-незнам дали се сещате.Оттам и името на моят отбор-ПФК Стражите!А и мисля,че името е оригинално!(sun)
|
|
Имената на отборите... |
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Не можах да измисля име на отобора си и реших да отворя програмата на еврофутбол и първия отбор, който видях беше "Дамаш".
Така реших, че отбора ми трябва да се казва "FC DaMaSh";)
|
|
Имената на отборите... |
|
Имената на отборите... |
|
Имената на отборите... |
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Ами какво да кажа, всеки поне малко компютърно грамотен знае какво значи името ми, а щом сте тук, значи сте доста над малкото компютърни грамотни, само дето името ми не касае този път поредния софтуер на MS(или някой друг, но там се случва по-рядко), а недоразумението, в което се превърна една прекрасна идея за онлайн игра отпреди 7-8 години... R.I.P. Шампиони... (bow)
|
|
Шампиони на Англия,Германия,Испания и Италия? |
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Моето първо име идва от първия фурболен отбор от Разград който се е казвал Лудогорска Слава,но тука беше по късо а после го смених на Лудогорец.Но има нещо моя Лудогорец остана някъде,между "Б" и "А" група.На сегашния Лудогорец не се радвам така както се радвах когато бяхме във "В" група и наистина те мачове ми липсват.
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Rayo Vallecano написа:</h3>Разгледах няколко от новорегистрираните отбори и видях че играчите им за нищо не
стават.Играта доста се промени,време е да се помисли новите да получават играчи
с минимум 100 линия за да имат някакъв стимул да играят</blockquote>
По-силен играч означава по-голяма заплата. Никой не е отменял активирането на заплатите в края на деветия месец от регистрацията. А този разход е единственият от всичките, който може единствено и само да се намали, но не и да се спре или отложи за по-късно.
От тази гледна точка, би могло играчите в новорегистрираните отбори да са малко по-силни, отколкото ботските, но да не се прекалява, заради риска да се роди някой бот след 9 месеца.
|