Програма за сезон 28

1338views 6comments РО дискусии
а) ПРИЕМА СЕ

Програма за сезон 28

а) ПРИЕМА СЕ

Програма за сезон 28

а) ПРИЕМА СЕ

Програма за сезон 28

Програма за сезон 28 : 1-ва седмица (20.06-26.06): Понеделник до Петък 1-5 кръг на п-вото; Събота и Неделя - турнири Amateur League, Silver Cup и Gold Cup; 2-ра седмица (27.06-03.07): Понеделник до Петък 5-10 кръг на п-вото; ЛШ - квалификации 1,2 и първи мачове от 3-и кръг, КШ - 1,2, и първи мачове от 3-и кръг; Събота - 1 и 2 кръг на СП, Неделя 3 и 4 кръг на СП; Събота и Неделя - турнир Amateur Cup; 3-а седмица (04.07-10.07): Понеделник до Петък 10-15 кръг на п-вото; ЛШ - квалификации 3-и кръг втори мачове, 4-и кръг, групова фаза - 1 и 2 кръг, КШ - 3-и кръг втори мачове, 4-и и 5-и кръг; Събота и Неделя - турнири Amateur League, Silver Cup и Gold Cup; 4-а седмица (11.07-17.07): Понеделник до Петък 15-20 кръг на п-вото; ЛШ - групова фаза - 3, 4, 5 и 6 кръг и 1/8 финали първи мачове, КШ - 1/8 финали, 1/4 финали и 1/2 финали първи мачове; Събота - 5 и 6 кръг на СП, Неделя 7-и кръг на СП; Събота и Неделя - турнир Amateur Cup; 5-а седмица (18.07-24.07): Понеделник до Петък 20-25 кръг на п-вото; ЛШ - 1/8 финали втори мачове, 1/4 финали и 1/2 финали, КШ - Понеделник 1/2 финал втори мачове, Вторник финал; Събота и Неделя – турнири Amateur League, Silver Cup и Gold Cup; 6-а седмица (25.07-31.07): Понеделник до Петък 25-30 кръг на п-вото; ЛШ - Понеделник финал; Събота и Неделя - турнири Amateur League, Silver Cup и Gold Cup; 7-а седмица (01.08-07.08): Купа на лигата от Понеделник до Събота, Неделя - Супер Купа Шампиони : Носителя на ЛШ – Носителя на КШ; Събота и Неделя - турнири Amateur Cup и Friends Cup; 8-а седмица (08.08-14.08): Понеделник 1/8 финали на СП, Вторник 1/4 финали на СП, Сряда 1/2 финали на СП, Четвъртък – финал на СП и мач за трето място; Петък – СКК 1/2 финали, Събота - СКК финали; Неделя - ОСТАРЯВАНЕ НА ИГРАЧИТЕ; Събота и Неделя - турнири Amateur Cup и Friends Cup; а) ПРИЕМА СЕ б) НЕ СЕ ПРИЕМА

Гласуване за Нови награди

1545views 8comments РО дискусии
Част от гласуваните модули са добавени. Останалите, ще бъдат добавени в последствие. Всички приходи са добавени.

Вицове

13421views 231comments На лафче
Продавачка: - Цял живот работя в магазин за грамофонни плочи... и нищо ми няма... и нищо ми няма....и нищо ми няма

Вицове

Един ден бат’Бойко изпратил 5 ракети срещу САЩ,но нямало отговор,на другия ден изпратил още 5, пак нямало отгово омразнало му и се обадил на Барак – Барак какво става изпратих ви 10 ракети,а ти нито една – Абе аз само да ви намеря на картата ше ви е*а майката ама…(rofl) (rofl) (rofl)

Спомени спомени.

1782views 14comments Футбол България
<blockquote><h3>Лудогорец Разград написа:</h3>17 години от паметното Американско лято.На днешната дата преди 17 години започна паметното за всички българи Световнопървенство в САЩ. Така нареченото Американско лято за нашите „лъвове” стартирана 17 юни 1994 година и приключи точно месец по-късно.Националният отбор по футбол на България успя да запише най-голямото постижениена българския футбол, класирайки се на полуфинала на Световното.В груповата фаза националите останаха втори с равни точки с първия Нигерия (но спо-лоша голова разлика и с загуба от тях) и с третия Аржентина (с равна головаразлика, но с победа над Аржентина). В осминафиналите националите отстранихаМексико с 4:2 след дузпи (1:1 в редовното време и продълженията). На четвъртфинала България се изправи срещу световния шампион Германия. След 0:0 в първотополувреме немците поведоха с гол на Лотар Матеус от дузпа. Това не обезкуражибългарите и те само за 3 минути в 75-тата и 78-мата поведоха с 2:1 с голове наХристо Стоичков и Йордан Лечков. На полуфинала срещу Италия България игра вялопървото полувреме и позволи на Италия да поведе с 2:0 с голове на Роберто Баджо.Христо Стоичков върна един гол от дузпа преди почивката. През второто полувременационалите излизоха много мотивирани, но италианците успешно импротиводействаха. В 70-тата минута Алесандро Костакурта игра с ръка внаказателното поле на Италия, но съдията не отсъди дузпа. В крайна сметка мачътзавърши със загуба за България с 1:2. На мача за 3-тото място България падна отШвеция с 4:0 и остана на 4-то място в крайното класиране.Христо Стоичков пък стана голмайстор на Мондиала с 6 гола, заедно с Олег Саленкоот Русия.</blockquote> Само като го чета и ме побиват тръпки!Най-паметното лято за БГ Футбола!

Спомени спомени.

1782views 14comments Футбол България
17 години от паметното Американско лято. На днешната дата преди 17 години започна паметното за всички българи Световно първенство в САЩ. Така нареченото Американско лято за нашите „лъвове” стартира на 17 юни 1994 година и приключи точно месец по-късно. Националният отбор по футбол на България успя да запише най-голямото постижение на българския футбол, класирайки се на полуфинала на Световното. В груповата фаза националите останаха втори с равни точки с първия Нигерия (но с по-лоша голова разлика и с загуба от тях) и с третия Аржентина (с равна голова разлика, но с победа над Аржентина). В осминафиналите националите отстраниха Мексико с 4:2 след дузпи (1:1 в редовното време и продълженията). На четвърт финала България се изправи срещу световния шампион Германия. След 0:0 в първото полувреме немците поведоха с гол на Лотар Матеус от дузпа. Това не обезкуражи българите и те само за 3 минути в 75-тата и 78-мата поведоха с 2:1 с голове на Христо Стоичков и Йордан Лечков. На полуфинала срещу Италия България игра вяло първото полувреме и позволи на Италия да поведе с 2:0 с голове на Роберто Баджо. Христо Стоичков върна един гол от дузпа преди почивката. През второто полувреме националите излизоха много мотивирани, но италианците успешно им противодействаха. В 70-тата минута Алесандро Костакурта игра с ръка в наказателното поле на Италия, но съдията не отсъди дузпа. В крайна сметка мачът завърши със загуба за България с 1:2. На мача за 3-тото място България падна от Швеция с 4:0 и остана на 4-то място в крайното класиране. Христо Стоичков пък стана голмайстор на Мондиала с 6 гола, заедно с Олег Саленко от Русия.

Вицове

<blockquote><h3>FC Barcelona написа:</h3>Жената – Мажо, голям сън сунувах да знаеш, една изложба на курове. Като се почне от среден до огромен. – Жена, моя там ли беше? – А глупости такова малко пишле като твоето как да е там. Мъжът си казал аз ша ти кажа на тебе. На другия ден мъжа казъл на жената: – Жена, ако знаеш какъв голям сън сънувах, изложба на путки, като се почне от средна до много малка много хубава. Жената – Мъжо, моята видя ли я? – О ама как, видях я, през нея се влизаше!</blockquote> (rofl) (rofl) (rofl)

Вицове

Жената – Мажо, голям сън сунувах да знаеш, една изложба на курове. Като се почне от среден до огромен. – Жена, моя там ли беше? – А глупости такова малко пишле като твоето как да е там. Мъжът си казал аз ша ти кажа на тебе. На другия ден мъжа казъл на жената: – Жена, ако знаеш какъв голям сън сънувах, изложба на путки, като се почне от средна до много малка много хубава. Жената – Мъжо, моята видя ли я? – О ама как, видях я, през нея се влизаше!

Фен тема: AC Milan

1858views 13comments Футбол Европа
Еми те Милан вече станаха шампиони на Италия :)

Доста добър и симпатичен отбор е Милан пожелавам на всички фенове на този отбор всичко най-добро и дано станете шампиони на Италия.

Най-заслужилия футболист за всички времена

4580views 45comments Футбол Свят
Тъпо е да се определя играчи между различни времена, тъй като футбола е съвсем различен. Всеки от изброените футболисти е невероятен и един от най-големите, като аз гласувам за Ван Бастен, тъй като той беше един от най-техничните и изящни нападатели.

Вицове

Банда разбойници нападнали един метох, пълен с монахини и го превзели. Изправил се шефа на разбойниците сред цялата затворена площ на метоха, която била пълна с разбойници и монахини понеже други нямало и казал: -Всеки един от вас да си хване по една монахиня. Чули се одобрителни възгласи и в същото време един пиянски глас в дъното на двора: -Аз може ли да хвана игуменката? -Може, няма проблем.- Казал шефа и след това наредил: -Всеки един от вас да съблече хванатата от него монахиня. Отново се чули одобрителни възгласи и същият пиянски глас в дъното на двора: -Аз може ли да съблека игуменката? Шефа отново разрешил, след което заповядал: -Всеки един от вас да опъне монахинята, която е хванал и съблякъл. И отново се чул същия глас: -Аз може ли да опъна игуменката? В този момент игуменката на издържала: -Еее! Тоя па все не е разбрал... 8) :D

<blockquote><h3>FC Barcelona написа:</h3>Оттървахте ли ни от Ибрахимович ???</blockquote> Той в момента е под наем ако не знаеш с опция за закупуване.А и вашия треньор го купи за пари + Ето'о което беше доста забавно.А сега са готови да го продадат за няма и половината от това което дадоха.Така че нямаш основание да се подиграваш и заяждаш...

Оттървахте ли ни от Ибрахимович ???

Вицове

Какво е истински стрес? Качвате на стоп красива жена. По едно време припада в колата ви и я завеждате в болница. Това е стресиращо, нали! Но в болницата ви съобщават, че е бременна и ви поздравяват за това, че ще ставате баща. Вие им казвате, че не си бащата, но момичето казва друго. Става доста стресиращо, нали! Така, че изисквате ДНК тест за да докажете, че не вие сте бащата на детето. След обработката на резултатите, докторът идва и ви съобщава, че сте безплоден и вероятно е така откакто сте се родили. Сега сте адски стресиран, но облекчен! По път за вкъщи си мислите за вашите 3 деца. Е това вече е истински стрес! :P (rofl)

Трудно ще е според мен но до полу финал или четвърт ще стигне със сигурност , но все пак да не забравяме , че Милан е с шампионски манталитет и знае как се печелят такива турнири.

Аз мисля ,че през новия сезон ще видим един МИЛАН ,който сме свикнали да гледаме и се надявам ,че ШЛ е наша тази година... :)