От кога играете shampioni.com?

5263views 55comments На лафче
Играя от 22 януари 2008 година. Не съм си сменял името. За около 1 година, бях изоставил отбора. Играта е интересна.

Регистриран на 29 Май 2010 19:38

Регистриран на 08 Окт 2010 14:15

Регистриран на 11 Май 2011 22:26

играех играта още когато имаше статус "разведен", "женен" и "свободен" :D.... отбора ми се казваше "Internacionale" има го даже на 4-рта снимка от раздела "помощ" 9-то място в класирането :)

Arsenal London FC

3299views 23comments Футбол Европа
Грешиш, Парк е капитан на националния отбор на Южна Кореа не е слаб играч. Иначе Мертезакер, Сантос и Парк вече са в Арсенал и мисля, че трябва и един от Малуда и Бенаюн да подпише с артилеристите.

от 23 април 2008 и съм сменил 3 пъти името преди беше L.A GALAXY,след това NEW YORK RED BILLS и сега с новото име ми върви повече (beer) (beer) (beer)

24 декември 2009 спирал съм я на 2 пъти и съм я почвал на ново заради това,че нямах възможност да влизам редовно и отбора ми се казваше Aston Villa :)

ОТ преди рестарта :)

Играя играта от 11 Февруари 2006 година, името на отбора ми винаги е било Botev Forever

Arsenal London FC

да видях за Мерезакер обаче Чу-Юнг Парк е поредното неизвестно попълнение с което се извинявам но не съм съгласен да паднеш с 8:2 от някой и да продължаваш с неизвестните е немислимо сега той може да е добър но ако искат да оправят проблемите си Арсенал трябва да купуват играчи от световна класа !

Нови съобщения и заличаване на записан състав

1638views 7comments РО дискусии
1/ Съгласен 2/ Съгласен

Arsenal London FC

Да ти кажа Алекс не ни трябва, защото в момента се очаква Пер Мертезакер да премине медицински тестове в Арсенал, а Чу-Юнг Парк вече официално е в Арсенал с номер 9 на тениската. ;)

Arsenal London FC

съгласен съм за Сантос но за Косчелни мисля че Алекс е по добрия вариянт ако бъде привлечен

Arsenal London FC

Според мен в центъра на защитата са си добре Косчиелни и Вермаелен. ;) Добре ще е ако днес се осъщеcтви трансфера на левия бек на Фенербахче и националния отбор на Бразилия Андре Сантос.

Arsenal London FC

Йоси Бенаюн, Флоран Малуда и Алекс: ако преминат в Арсенал обора ще навлезе в съвсем други измерения защото точния заместник на Фабрегас е Бенаюн един добър футболист на Насри е Малуда а Алекс ще е Бетон в защитата заедно с най резултатния защитник на Арсенал през 2009/2010 Томас Вермаелен .

Arsenal London FC

Прав си Чепинци Арсенал играят красив футбол и всички знаят, че ако Юнайтед бяха на нашето положение с 8 контузени и 2 наказани нямаше да ни бият, но нека се радват, а ние чакаме Вермаелен и Саня да се излекуват от грипа от който болидуват и Андре Сантос от Фенербахче да премине в артилеристите. Възможно е и трима от Челси да преминат в Арсенал Йоси Бенаюн, Флоран Малуда и Алекс. ;)

ОБЩО КЛАСИРАНЕ НА ОТБОРИТЕ В НЕОФИЦИАЛНИТЕ ТУРНИРИ

9359views 64comments Неофициални турнири
Emirates Cup Крайно класиране: 1.Koilovci Citi - 25 точки 2.Arsenal FC - 19 точки 3.Man United - 13 точки 4.vratar - 12 точки 5.Reason - 7 точки 6.KaTaP3uC - 6 точки

1/ Съгласен 2/ Съгласен

1 а/ Съгласен 2 а/ Съгласен