Вицове

18330views 231comments На лафче
Пиян металист се прибира...в къщи...И майка му му вика: - Да ти пусна ли Metallica , да ти мине малко..? И синът отговаря: - Не!! Пусни ми Кондьо , да повърна...

Вицове

18330views 231comments На лафче
Мъж пита жена си: - Къде беше? - На курс. - Това "с" за благозвучие ли го слагаш? - Не, за множествено число

Arsenal London FC

3460views 23comments Футбол Европа
ок това е чудесно Бенаюн пак казвам ще замести Фабрегас в средата и ще раздвижи играта доста :)

Чат под всеки мач в реално време

1881views 7comments РО дискусии
1) Приема се

Arsenal London FC

<blockquote><h3>ChepinciUnited написа:</h3>той Бенаюн не е ли подписал още ?</blockquote> Бенаюн е под наем в Арсенал. ;)

1) Приема се

1. Приема се

1. Приема се

Въвеждане на чат под всеки мач в реално време. По подобие на този под класирането на групите. Достъп да пише коментари да има всеки желаещ. 1) Приема се 2) Не се приема

Arsenal London FC

той Бенаюн не е ли подписал още ?

От кога играете shampioni.com?

5681views 55comments На лафче
Регистриран на 25 Яну 2010 20:58 д/г съм още нов във Играта. Бях почнал със име FC GABIR слет това имаше още 1-2 смени на името и сега съм със този и мисля да продължа със този. :)

Ами аз играя от самото начало, от както AC Perugia, мачкаше, времето на ChOpY_86, oRiGiNaLa и т.н. Отбора ми беше FC LooPy United, след рестарта бях KLETKATA NSK, и сега от скоро отново се регистрирах..

Играя от 22 януари 2008 година. Не съм си сменял името. За около 1 година, бях изоставил отбора. Играта е интересна.

Регистриран на 29 Май 2010 19:38

Регистриран на 08 Окт 2010 14:15

Регистриран на 11 Май 2011 22:26

играех играта още когато имаше статус "разведен", "женен" и "свободен" :D.... отбора ми се казваше "Internacionale" има го даже на 4-рта снимка от раздела "помощ" 9-то място в класирането :)

Arsenal London FC

Грешиш, Парк е капитан на националния отбор на Южна Кореа не е слаб играч. Иначе Мертезакер, Сантос и Парк вече са в Арсенал и мисля, че трябва и един от Малуда и Бенаюн да подпише с артилеристите.

от 23 април 2008 и съм сменил 3 пъти името преди беше L.A GALAXY,след това NEW YORK RED BILLS и сега с новото име ми върви повече (beer) (beer) (beer)

24 декември 2009 спирал съм я на 2 пъти и съм я почвал на ново заради това,че нямах възможност да влизам редовно и отбора ми се казваше Aston Villa :)