Вицове

17153views 231comments На лафче
<blockquote><h3>BG VICEROY написа:</h3>''Продавам жена си. В добро състояние е. Регистрация - 1978г., обем на гръдите - 2 литра, мощност - 110 децибела, пробег из магазините - 78000 км, цвят на купето - блондинка, фасада - ежедневно боядисвана. Поднася на завоите. Няма спирачки. В комплект с 60 чифта обувки! ...........Може и бартер за 2 каси бира!"</blockquote> съгласен съм на бартер, но за моя женозавър! Пробег около 52000км, Регистрация - 1984г, обема е същия, мощността е ..... не хваща апаратурата на БАН, цвят - червен, но редовно се коригира. Обувките не ги давам, защото аз съм инвестирал в тях!!! Лекотоварен модел с полезен товар 2 деца и пазарски чанти. ОБСЛУЖЕНА

Вицове

''Продавам жена си. В добро състояние е. Регистрация - 1978г., обем на гръдите - 2 литра, мощност - 110 децибела, пробег из магазините - 78000 км, цвят на купето - блондинка, фасада - ежедневно боядисвана. Поднася на завоите. Няма спирачки. В комплект с 60 чифта обувки! ...........Може и бартер за 2 каси бира!"

Вицове

Две блондинки седят в кафене и си говорят за тяхна приятелка /също блондинка/. - Чу ли, бе, муцка, Десата се удавила лятото на морето? - Как така, ма? - Ми ходила на пристанището и паднала от кея във водата. - Ми тя нали можеше да плува? - Можеше, ама някой бил сложил табела "Плуването забранено"

Чакащи турнири

12835views 86comments Неофициални турнири
Име на турнира: Неофициален турнир (1 сезон) 1.16 отбора с коеф. до 80% о средна възраст 25 2.Срещите ще са РПС събота и неделя 3.Награда : 3емблеми п ожелание на победителя , 2 на финалиста . 4.Схема: 1/8 финал победителя устава 1/4 победителя устава 1/2 финал разменено гостуване ФИНАЛ разменено гостуване

Чакащи турнири

Име на турнира: улица сезам 1.20 отбора с коеф. до 95% средна възраст 2.Срещите ще са РПС 3.Награда : 1 код от kokonamanolova емблема по желание на победителя 4.Схема: 5 групи по 4 човека с разменено гостуване първите 2-ма продължават , след това 2 групи по 5 човека първите с арзменено гостуване всеки срещо всеки 2 ма продалжават , 1/2 финал , финал

Служебна загуба - промяна

2114views 8comments РО дискусии
Опцията е въведена

Вицове

Американец и българин умират и попадат в Ада. Дявола им предлага да избират едно от двете: български ад или американски ад. Естественно грешниците се интересуват каква е разликата... Дявола: - В българския ад ще ядете по две кофи лайна на ден, а в американския само една кофа. Съответно българина плюе на всичко и избира българския ад. Американеца иска по-доброто и избира американския ад. След една година се срещат. Американеца: - Ти, приятелю направи много лош избор! Аз сутринта изяждам една кофа лайна и цял ден съм свободен. Българина: - Нищо подобно. В нашия ад е българска работа - ту лайната не са докарали, ту кофите не стигат за всички...

ПОФК "Ботев Враца"

1625views 10comments Футбол България
честито на феновете на Ботев Враца взех те един добър играч от акулите нека ви радва :)

Чакащи турнири

<table border="4"><tr> <td> <u><b>В момента се играят :</u></b> </i></a><b>1.</b><a href="/?act=forum&case=viewtopic&id=3796">"Бой с рога" коефициент от 100% до 150%.</a> </i></a><b>1."Резачка Къп" Коефицент до 200% <u><b>Предстоящи :</u></b> НЯМА <u><b>(Не)одобрени турнири:</u></b> <b>1.</b>Неофициален турнир (1 сезон) </td> </tr> </table>

Чакащи турнири

1.(*) "Резачка Къп"(*) Коефицент до 200% 2.16 отбора 3.Срещите ще бъдат РПС 4.Вип код за победителя от мен и Вип код от FC UNACI за голмайстор на турнира. (очакват се и нови спонсори) 5.4 групи по 4 отбора от групите продължават първите двама.Мачовете са всеки срещу всеки с разменено гостуване.1/4 финал 2 мача домакин/гост.1/2 финал отново 2 мача домакин/гост.Финал 1 мач ако завърши равен се играе още един мач ,като се разменя домакина. 6.Мачовете в групите ще се играят петък събота и неделя (срока на изиграване е до 23:00). А на финалите ще са само събота и неделя. 7.4-5 седмици - около 30-40 дена. FC UNACI ще ми помага за организирането на турнира!!!

ПОФК "Ботев Враца"

1625views 10comments Футбол България
На 6 август ни е първия мач в А група,срещу Светкавица,нямам търпение,нека напълним стадиона,да се изсипем цяла Враца.(sun)

Бъг с кредита - решение

1841views 6comments РО дискусии
1.) ПРИЕМА СЕ 2.) ПРИЕМА СЕ 3.) ПРИЕМА СЕ 4.) ПРИЕМА СЕ 5.) ПРИЕМА СЕ

Бъг с кредита - решение

1.) ПРИЕМА СЕ 2.) ПРИЕМА СЕ 3.) ПРИЕМА СЕ 4.) ПРИЕМА СЕ 5.) ПРИЕМА СЕ

Бъг с кредита - решение

1) ПРИЕМА СЕ 2.) ПРИЕМА СЕ 3.) ПРИЕМА СЕ 4.) ПРИЕМА СЕ 5.) ПРИЕМА СЕ

Бъг с кредита - решение

1) ПРИЕМА СЕ 2.) ПРИЕМА СЕ 3.) ПРИЕМА СЕ 4.) ПРИЕМА СЕ 5.) ПРИЕМА СЕ

Бъг с кредита - решение

Приемам ги всичките!

Бъг с кредита - решение

Във връзка с неправомерното наливане на много нереален кредит и последващи проблеми от това за играта като цяло ние от РО2 стигнахме до следното предложение към админа: 1. Отнема се целия нереален кредит получен от отборите от трансферите с възползвалите се от бъга. 2. Продадените играчи се връщат в отборите собственици преди трансферите. 3. Като компенсация за това, че някои отбори може да останат на минус кредит поради това че са изхарчили вече получения неправомерно такъв и за да не се спира развитието им се въвеждат безплатни тренировки на играчите от първия отбор и ДЮШ за отборите с отрицателен баланс докато успеят да си продадат отново играчите и излязат на положителен баланс или ако не сторят това за срок от 60 дни считано от въвеждането на безплатните тренировки. 4. Като компенсация за евентуално нетрениране на продадените играчи и неучастието им в мачове и трупане на опит се вдигат всички техни умения с по 5 пункта еднократно. 5. Изтриване на отборите нарушители(злоупотребили с бъга с кредита) от играта, а с това и на целия налят изкуствено огромно количество кредит в нея. Знаем, че това решение ще породи недоволство в някои потребители, но е единственото правилно в случая и за доброто на играта като цяло, а не за облагодетелстване на отделни потребители и един факт в потвърждение на това е, че потърпевш и то сериозно от него е дори наш колега от РО2, който обаче въпреки всичко е съгласен с него и го намира за справедливо и правилно, макар да не му харесва и да е ощетен. 1. А/ ПРИЕМА СЕ Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА 2. А/ ПРИЕМА СЕ Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА 3. А/ ПРИЕМА СЕ Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА 4. А/ ПРИЕМА СЕ Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА 5. А/ ПРИЕМА СЕ Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА

Фен тема Ботев Пловдив

4624views 22comments Футбол България
Симпатизирам на този отбор.Ако бях от Пловдив може би щах да съм им фен.Първия мач на който бях беше,мисля сезона 1997-1998 кога играха във Варна срещу Спартак.Тогава Спартак победи с 2:0.Помня,че Лилчо им пазеше.Виках му кюфте:D Лапешка работа:)

Фен тема Ботев Пловдив

Това беше Бенефиса на съдията Атанас Узунов.Стоичков му гостуваше и логично игра по едно полувреме за двата отбора.Въпрек и,че наскоро сподели за незбъднатата си мечта да играе в Ботев

Фен тема Ботев Пловдив

<blockquote><h3>DeaDteaM написа:</h3>Ботев-Локомотив Пловдив не си спомням кога беше , но тогава играеха с по 10 играча и Христо Стоичков играше едното полувреме от едните, другото от другите.Тогава Локото паднаха заради Ицо да остави да вкара нападателя , нападателя прехвърля вратя а Ицо я гонеше до самия край и накрая се топна пред гол линията и прехвърли вратата.</blockquote> Ама, че Стоичков е играл в Ботев или Локо само ти си знаеш! :D:D (rofl)