Гласуване на промени при трансферите
6866views
9comments
РО дискусии
1.А/ ПРИЕМА СЕ
2.А/ ПРИЕМА СЕ
3.А/ ПРИЕМА СЕ
4.А/ ПРИЕМА СЕ
5.А/ ПРИЕМА СЕ
6.А/ ПРИЕМА СЕ
7.А/ ПРИЕМА СЕ
8.А/ ПРИЕМА СЕ
9.А/ ПРИЕМА СЕ
|
|
Най-заслужилия футболист за всички времена |
|
6866views
9comments
РО дискусии
Заради проблем с кода на емотиконите поствам формулата наново, като съм оставил интервали там където има проблем.
=IF((A1-(B1-14)*28 )>0; (A1-(B1-14)*28 )*7500+(B1-14)*1400+(B1-14)*28*1000; (A1-(B1-14)*28 )*1280+(B1-14)*28*1000)
|
|
6866views
9comments
РО дискусии
1.А/ ПРИЕМА СЕ
2.А/ ПРИЕМА СЕ
3.А/ ПРИЕМА СЕ
4.А/ ПРИЕМА СЕ
5.А/ ПРИЕМА СЕ
6.А/ ПРИЕМА СЕ
7.А/ ПРИЕМА СЕ
8.А/ ПРИЕМА СЕ
9.А/ ПРИЕМА СЕ
|
|
6866views
9comments
РО дискусии
1.А/ ПРИЕМА СЕ
2.А/ ПРИЕМА СЕ
3.А/ ПРИЕМА СЕ
4.А/ ПРИЕМА СЕ
5.А/ ПРИЕМА СЕ
6.А/ ПРИЕМА СЕ
7.А/ ПРИЕМА СЕ
8.А/ ПРИЕМА СЕ
9.А/ ПРИЕМА СЕ
|
|
6866views
9comments
РО дискусии
1.А/ ПРИЕМА СЕ
2.А/ ПРИЕМА СЕ
3.А/ ПРИЕМА СЕ
4.А/ ПРИЕМА СЕ
5.А/ ПРИЕМА СЕ
6.А/ ПРИЕМА СЕ
7.А/ ПРИЕМА СЕ
8.А/ ПРИЕМА СЕ
9.А/ ПРИЕМА СЕ
|
|
6866views
9comments
РО дискусии
1.Всеки играч ще има ориентировъчна цена, която зависи само от уменията и годините му. Тази цена се изчислява по формулата (написана на Excel)
=IF((A1-(B1-14)*28)>0;(A1-(B1-14)*28)*7500+(B1-14)*1400+(B1-14)*28*1000;(A1-(B1-14)*28)*1280+(B1-14)*28*1000) , където:
А1 – клетка, съдържаща най-високата линия на играча
В1- клетка, съдържаща годините на играча
Числото 14 – най-ниската възраст, от която може да започне да се развива играч в представителния отбор.
7500 – стойността за 1 линия за развити играчи (взето на база СТ)
28 – нормалното качване на линия на сезон
1400 – заплата за един сезон
1000 – печалба за 1 линия за развитието на играча
1280- стойността за 1 линия за недобре развити играчи(много слаби), 280 от 28(по 10) добавено към 1000
В случай че резултата от изчисление се получи отрицателно число, то цената на играча се определя на 1000 кредит.
За играчи от 14 до 30 години цената получена от формулата ще се актуализира по следния начин според общия коефициент на играча:
Играчи с коефициент до 50(включително) цената ще е 70% от получената.
Играчи с коефициент над 50 до 100 (включително) цената ще е 80% от получената.
Играчи с коефициент над 100 до 150 (включително) цената ще е 90% от получената.
Играчи с коефициент над 150 до 200 (включително) цената ще е 100% от получената.
Играчи с коефициент над 200 до 250 (включително) цената ще е 110% от получената.
Играчи с коефициент над 250 до 300 (включително) цената ще е 120% от получената.
Играчи с коефициент над 300 до 350 (включително) цената ще е 130% от получената.
Играчи с коефициент над 350 до 400 (включително) цената ще е 140% от получената.
Играчи с коефициент над 400 цената ще е 150% от получената.
За играчи на 31 години цената получена по формулата остава без промяна.
За играчи от 32 до 34 години цената получена по формулата ще бъде намалявана допълнително с определен % според напредването на възрастта им както следва: 32г.-с 15% ; 33г.-с 35%; 34г.-с 70%.
Остава и средната цена като ориентир за последните извършени реални трансфери на подобни играчи.
2.Повишаване на минималната изисквана цена за играч при трансфер от 300 на 1000 кредит.
3.За нормални и без допълнително разглеждане от компетентен орган(администратор) ще се приемат оферти в рамките на 50% под и над ориентировъчната цена. Също така ако е имало оферта в максималната граница над ориентировъчната цена(+50%), то е допустимо наддаване от типа търг, т.е. последния дал най-много извън горната граница го взема, без да подлежи на разглеждане за нарушаване на правилата. Оферти под долната граница не са допустими. Всички останали трансфери подлежат на допълнително разглеждане и евентуално наказание ако се докаже опит за измама или финансово подпомагане.
4.При извършване на трансфери с левро задължително условие е поне 60% от цената на играча да е платена в кредит, останалите 40% могат и да бъдат в левро, като 1 левро компенсира 800 кредит.
5.Максималният брой трансфери между два отбора в рамките на един сезон е 2 продадени и 2 закупени.
6.Продаден играч може да се върне в същия отбор след най-малко 168 дни(3 сезона), без значение от кой отбор ще стане това(този на който е бил продаден, или друг, на който е бил препродаден в последствие).
7.Въвеждане на трансферен прозорец от 50 до 56 ден на всеки сезон(последната седмица) и 1 до 7 ден на сезона(първата седмица).
8.Закупен суперталант от съответния раздел в играта да не може да се продава в рамките на 168 дни(3 сезона) на който и да е отбор.
9.Ограничаване на броя на специалните тренировки на играч до една на седмица, т.е. при направена специална тренировка на играч(без значение какъв) следващата такава може да бъде извършена след 168 часа. Няма ограничение за извършване на специални тренировки на различни играчи. (Тъй като този вид тренировки са важен фактор за развитие на играча и оттам за определяне на цената му, се гласува тук, а не в отделна тема)
А/ ПРИЕМА СЕ
Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА
Моля гласувайте за всяка точка поотделно!
|
|
Най-заслужилия футболист за всички времена
4577views
45comments
Футбол Свят
Интересна тема , но половината са гласували за играчи , които едва ли са гледали някога през живота си.Най-големия който съм гледал е Феномена Роналдо .... от 1993г насам имам някакво футболно съзнание да отбележа
|
|
4577views
45comments
Футбол Свят
Как може да се определи кой е най - заслужилия? В класацията ти има 8, а могат да се включат още 80 сигурно.
|
|
4577views
45comments
Футбол Свят
Много е трудно така да се определи, тъй като са съчетани различни времена (Например: Няма как да сравним сегашния Меси с едновремешния Стоичков .. тъй като разликата във възраст и поколения е голяма (та все пак Стоичков е тренирал Меси,Боян и Педро - Мисля, че най-големите таланти на Барселона в последните години)) Но аз гласувах за Българското (Христо Стоичков по нищо не отстъпва на другите в тази класация все пак)
|
|
Най-заслужилия футболист за всички времена |
|
4577views
45comments
Футбол Свят
<blockquote><h3>ФК Долно Маймунаре написа:</h3>Добър вратар - половин отбор</blockquote>
Напълно съм съгласен,а Яшин е най-добрия:)
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
Академик София, лошото е ,че с такова мислене като тебе хората не ходят по стадионите и затова нищо не е наред в БГ футбол....
Ако всеки си седи пред ТВ и си пие биричката и вика мен ми е през х*я....нека тея 500-1000-2000-5000 да викат, па аз съм големия фен...
Аз ще кажа друго...Нека не само на важните мачове и дербита да се ходят по мачовете...Отборите трябва да се подкрепят...Един отбор без публика е кръгла нула...та дори и Барселона да е това...
<blockquote><h3>ПФК Опосумите написа:</h3>За купуването на мачове бих казал 1,2,3 мача
,че и повече да сме купи ОК ама цели 30 мача Тези пари да не се избиват ей
така.А и това (Литекс Шампион) не означава ,че само ние сме купували мачове (ако
изобщо сме и купили някой)
П.С. Цитирам г-н Гриша Ганчев (Имам толкова пари ,че Литекс да става Шампион
всяко година) Но сме Шампиони едва за 4-ти път така ,че не викайте ,че купуваме
или сме си купили и двете титли ама к'во са т'ва 60 мача НЕ повече</blockquote>
Значи всички видяхме кой мачове бяха спорни, дузпи , отменени наказания на Дока и т.н.. и т.н.. и т.н.... немога да разбера това защо поне не си го признавате, но както и да е...титлата си е ваша...Локо(Пд) по същия начин печели така една титла с Жоро Илиев и празненствата бяха просто...се едно са спечелили всичко с труд и са вземе ШЛ, но както и да е...Ако пък само ЦСКА и Левски печелят титлата няма да е интересно :)
Сега ще почакате 2020 и 2021 за да вземете още 2 титли(ако Гришата е жив) и така ;)
<blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>За всички критици ,нека някой си сложи ръка на сърцето да помисли как се
представиха отборите през целия сезон и да каже дали някой друг отбор тази
година заслужаваше повече да е шампион.Другото което искам да кажа е ,че темата
е за фенове на Литекс и не е етично да се плюе по отбора в нея.Независимо какви
са ми пристрастията ,аз не съм влезал в темата за друг отбор и да плюя в
нея.Футбола в България е на толкова ниско ниво ,че не гледам мачове от 4-5
години и за всеки мислещ е ясно ,че собствениците си правят бизнес с отборите
,дали като продават играчи или мачове е без значение за тях.Мачове се
купуват-продават и в най-големите първенства ,та в нашето ли няма да има уредени
мачове , ами поне отборите и играчите да можеха малко повече за да има за какво
да ги гледаме. Ако искате да гледате повече истински мачове тук идете гледайте в
Б и В групи, друг е въпроса какъв футбол ще гледате. Не ми се пише още за
футбола в България със здраве на всички.</blockquote>
С ръка на сърцето мога да кажа - ДА имало е много по-заслужил шампион на България, но сега не ми се пише и ми се обеснява, но както и да е....
И според мен найстина е тема на Литекс и не би трябвало само да се плюе по отбор...Затова аз честитих титлата и казах, че щом са шампиона, значи са я заслужавали тази титла....
Просто ме дразни факта, че цяла БГ знае за какво става на въпрос и дори Вие феновете на Литекс знаете, че в мн от мачовете ви побутваха и т.н.. и накрая казвате, че всичко е както трябва и нз си какво и нз си какво :)
<blockquote><h3>FC Piqnicite написа:</h3>Айде още 5 пъти подред да станат шампиони и 2016-та ще имаме два отбора в
евротурнирите. Шампиона който ще почва от плейофите в Лига Европа и победителя
за Купата на България който ще започва от 2-ри кръг на Лига Европа.</blockquote>
Това не се знае...Ще видиме тази година какво ще стане и дали ще направят нещо....Все пак Гришата има големи планове, но дали ще ги осъществи...Но за това не е виновен само един отбор, а цялото представяне на отборите ни в ШЛ и ЛЕ....
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
<blockquote><h3>VfB Stuttgart написа:</h3>Литекс - Жалко подобие на отбор!</blockquote>
но с 1 загуба .заслужено са първи.и мачовете с левскарите и цскарите ли биаха купени;)
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
Айде още 5 пъти подред да станат шампиони и 2016-та ще имаме два отбора в евротурнирите. Шампиона който ще почва от плейофите в Лига Европа и победителя за Купата на България който ще започва от 2-ри кръг на Лига Европа.
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
<blockquote><h3>VfB Stuttgart написа:</h3>Литекс - Жалко подобие на отбор!</blockquote>
+1 000 000 000:)
|
|
Фен тема Литекс |
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
Не бяха най блестащия отбор , но бяха едно ниво през целия сезон и това ги направи шампиони . Честита им титлата и им пожелавам успех в Европа. Винаги съм доволен когато шампиона на България носи име различно от Левски или ЦСКА(emo)
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
За всички критици ,нека някой си сложи ръка на сърцето да помисли как се представиха отборите през целия сезон и да каже дали някой друг отбор тази година заслужаваше повече да е шампион.Другото което искам да кажа е ,че темата е за фенове на Литекс и не е етично да се плюе по отбора в нея.Независимо какви са ми пристрастията ,аз не съм влезал в темата за друг отбор и да плюя в нея.Футбола в България е на толкова ниско ниво ,че не гледам мачове от 4-5 години и за всеки мислещ е ясно ,че собствениците си правят бизнес с отборите ,дали като продават играчи или мачове е без значение за тях.Мачове се купуват-продават и в най-големите първенства ,та в нашето ли няма да има уредени мачове , ами поне отборите и играчите да можеха малко повече за да има за какво да ги гледаме. Ако искате да гледате повече истински мачове тук идете гледайте в Б и В групи, друг е въпроса какъв футбол ще гледате. Не ми се пише още за футбола в България със здраве на всички.
|
|
Фен тема Литекс |