Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
Браво за новият-стар ШАМПИОН Литекс (Ловеч) (party) на 28 ми се струва ,че подобаващо ще отпразнуваме четвъртата и втора поредна титла ,а и се пак тази година правим 90 години!!!(beer) За купуването на мачове бих казал 1,2,3 мача ,че и повече да сме купи ОК ама цели 30 мача :x Тези пари да не се избиват ей така.А и това (Литекс Шампион) не означава ,че само ние сме купували мачове (ако изобщо сме и купили някой)
П.С. Цитирам г-н Гриша Ганчев (Имам толкова пари ,че Литекс да става Шампион всяко година) Но сме Шампиони едва за 4-ти път така ,че не викайте ,че купуваме или сме си купили и двете титли ама к'во са т'ва 60 мача НЕ повече :)
|
|
Фен тема Литекс |
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
<blockquote><h3>FC Piqnicite написа:</h3>Моят първи спомен от ФК Ловеч е, когато през сезон 2009/2010 си купиха титлата,
а след това в Европа се влачиха като глист на буца.</blockquote>
Извинявай но да те питам Литех единствени ли си купуват титлата и да кажа аз съм от ЛЕВСКИ но за ЛЕВСКИ и ЦСКА е изгодно като някой друг спечели купиха си я да купиха си шампионата но ще ми кажете че и Левски и Цска не купуват айде разправяйте на някой друг истината е една ходете на мачове на БГ отборите в ЕВРОПА за да видите някой чужд отбор не се впрягайте в БГ първенството защото абсолютно всичко е нагласено....
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
Моят първи спомен от ФК Ловеч е, когато през сезон 2009/2010 си купиха титлата, а след това в Европа се влачиха като глист на буца.
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
Кой ти говори за Ман Юн.,Тотнъм,Челси,Барселона и т.н.Моето мнение е,че Литекс не играха абсолютно никакъв футбол срещу по-големите отбори от А групата ами печелеха мачовете със помощ от съдийте.Това ако е шампионска игра аз съм Лео Меси8)
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
На фона на останалите отбори и при слабия 1 сезон за ЦСКА , както и при слабия 2-и полусезон на Левски е така. Все пак аз не ги сравнявам с Манчестер Юн. или твоя любим Тотнъм
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
И каква им е толковата силна игра и през двата полусезона,че не ми е ясно:D :D :D
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
Еми мога да кажа само едноп браво на ЛЮБО, че стана ШАМПИОН НА АРМИЯТА!(d) (beer)
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
Фен съм на Литекс още преди когато се казваха Осъм > Лекс > Ловеч > Литекс.
Докато живеех и учех в Ловеч често ходихме на градския сезон , което беше празник за град дори когато играехме и в Б група.Спомням си как няколко години Осъм бяха винаги 3 -и и не им достигаше да влезат в А група.То все още май Ловеч са рекордьорите по участия в Б група. Ходил съм със сините "Чавдар"-и до много градове да гледаме любимия отбор- Русе , Силистра , Разград,Габрово,дербито с Плевен.Повечето пъти падахме като гости но беше вълнуващо.По-късно пътувах доста и вече новия отбор взет под крилото на Гриша Ганчев и имам незабравими спомени в Бургас , София ,Перник. Вече не съм такъв запален фен но следя от весници и интернет как се представят ловчалии. Тази нова титла според мен е заслуга на целия екип на Литекс - треньор , играчи , ръководство и фенове. Този сезон ние бяхме най-постоянния отбор и поради това мисля че печелим титлата. Първия сезон не отричам че Левски бяха по-добри , ЦСКА пък бяха по-добри втория сезон но шампион не се става ако си добър само 1 полусезон. Желая успех на всички запалени фенове на футбола независимо за кой отбор милеят.
|
|
Фен тема Литекс
1877views
20comments
Футбол България
литех отново е шампион за втора поредна година доказахме че сме най добрия отбор в момента (party) (beer) (clap)
|
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
Преди 4 милиарда години господ създал първите хора:Адам и Ева.И както е логично се случило за първи път в историята на човечествово жена да бъде неразположена.За нея било голям шок защото не знаела за какво става въпрос и заплакала.Срещнала първия щъркел на земята:
Щъркела:Що ревеш ма?
Ева:Ще умирам сигурно,тече ми кръв от п.....пююю + червена точка...;(
Бръкнал щъркела с клюна,прегледал я обстойно не можал да помогне.Но до днес клюна му останал червен.
Продължила Ева през гората ;( плаче и насреща и първата маймунка на земята:
Маймунката:Що плачеш?
Ева:сигнал + червена точка...
Маймунката си натъркала задника,не можала да помогне,но и до днес маймунските дупета са червени.
Отчаяла се Ева ;( ;( ;( ;( реве,върви из гората и насреща и първия в историята пор.
Порът:Здравей,що ревеш виж кво яко време,ква яка гора са ни направили?
Ева:Тече ми кръв от....... +18 никой не може да ми помогне,ще умирам..;(
Порът влезнал целия вътре,повъргалял се,влизал излизал.....
Епилог:
Внаши дни 4 милиарда години по-късно,учените още спорят пора ли мирише на п...(женски полов орган) или п.... мирише на пор.
|
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
Щели да идват гости в дома на Иванчо и майка му като знаела какви ги говори му забранила да си отваря устата. Той обаче много и се примолил поне две думи да каже, а тя се смилила и му разрешила да казва само съгласни звукове/надявала се, че няма как да се изложи/...
Като дошли гостите Иванчо с широка усмивка на уста ги поздравил:
В...Г...З...Ш...В и Б
|
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
От стая с 20 компютъра трябвало да се откраднат всички компютри за 5 мин. Състезавали са петима цигани от САЩ, петима цигани от Италия и 5 от България.
Първо влезли тези от САЩ - за 5 минути успели да откраднат само 14 компютъра. Италианските цигани откраднали 10 компютъра за 5 мин. А когато влезли тези от България, на 4- ата минута се чул глас:
-Сали, да открадна ли и тапетите? (rofl)
|
|
Гласуване за няколко нововъведения и поправки:
1870views
8comments
РО дискусии
Част от гласуваните предложения са въведени.
Останалите за сега, ще претърпят застой.
|
|
Фен тема ЦСКА
2704views
36comments
Футбол България
<blockquote><h3>Ботев-Пловдив написа:</h3>Да ама не http://gong.bg/view_article.php?article_id=203101</blockquote>
Не ама НЕ се знае
на всякъде различно се пише нищо не се знае даже и шефа на ЦСКА може да казва че незнае нищо за да не се разбират медиите евентуално ако се преговаря с него и преди да е подписал
|
|
Фен тема ЦСКА
2704views
36comments
Футбол България
Много трудно би дошъл в България...А и те медиите обичат да си измислят.
|
|
Фен тема ЦСКА
2704views
36comments
Футбол България
<blockquote><h3>VLADISLAV VARNA написа:</h3>днес се разбра първата покупка е ЕДУ бившия играч на Арсенал</blockquote>
Това са глупости...остави ги ти тея медии и т.н... :)
|
|
Фен тема ЦСКА |
|
Фен тема ЦСКА
2704views
36comments
Футбол България
днес се разбра първата покупка е ЕДУ бившия играч на Арсенал(cash)
|
|
Фен тема ЦСКА
2704views
36comments
Футбол България
<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>ЦСКА направи втори чудесен полусезон и трябва само да го затвърди с взимане на
купата другата сряда и всичко е свършено за този сезон, което можеше да се
свърши...
Мисля, че отбора играе чудесно и трябва само 2-3макс нови попълнени, но
качествени и ако запазиме играчите си няма да има кой да ни спре другия сезон, а
защо не и да атакуваме излизане от групите на ЛЕ...</blockquote>
Да вярно, а и да не забравяме, че много отбори в ЛЕ вече ни имат за отбор за тренировка иии ако отново ни подценяват .. мисля, че другият сезон ще се опарят. А другата седмица очаквам най-накрая да вдигнем отново трофей.
За селекцията: Очаквам поне този път да се запазят добрите играчи и да се купят нови перли (тип - Ней)
А и трябва да се погледне към излизащите от школата, все пак другият сезон у дома си идват Мартин Дечев и Томи Костадинов (лично мнение: Големи таланти) .. и все още има момчета, които въпреки трудностите остават в школата - Милен Кикарин, Георги Амзин и няма да изреждам, но има още доста момчета, които са потенциялни звезди .. неможе само да гоним талантите си, а после да даваме пари за тях (прекрасен пример - Румен Трифонов) .. и така това е от мен : )
|