Фен тема Литекс

1877views 20comments Футбол България
Браво за новият-стар ШАМПИОН Литекс (Ловеч) (party) на 28 ми се струва ,че подобаващо ще отпразнуваме четвъртата и втора поредна титла ,а и се пак тази година правим 90 години!!!(beer) За купуването на мачове бих казал 1,2,3 мача ,че и повече да сме купи ОК ама цели 30 мача :x Тези пари да не се избиват ей така.А и това (Литекс Шампион) не означава ,че само ние сме купували мачове (ако изобщо сме и купили някой) П.С. Цитирам г-н Гриша Ганчев (Имам толкова пари ,че Литекс да става Шампион всяко година) Но сме Шампиони едва за 4-ти път така ,че не викайте ,че купуваме или сме си купили и двете титли ама к'во са т'ва 60 мача НЕ повече :)

Фен тема Литекс

Браво на Литекс, за мен най-заслужилия отбор този сезон (clap)

Фен тема Литекс

<blockquote><h3>FC Piqnicite написа:</h3>Моят първи спомен от ФК Ловеч е, когато през сезон 2009/2010 си купиха титлата, а след това в Европа се влачиха като глист на буца.</blockquote> Извинявай но да те питам Литех единствени ли си купуват титлата и да кажа аз съм от ЛЕВСКИ но за ЛЕВСКИ и ЦСКА е изгодно като някой друг спечели купиха си я да купиха си шампионата но ще ми кажете че и Левски и Цска не купуват айде разправяйте на някой друг истината е една ходете на мачове на БГ отборите в ЕВРОПА за да видите някой чужд отбор не се впрягайте в БГ първенството защото абсолютно всичко е нагласено....

Фен тема Литекс

Моят първи спомен от ФК Ловеч е, когато през сезон 2009/2010 си купиха титлата, а след това в Европа се влачиха като глист на буца.

Фен тема Литекс

Кой ти говори за Ман Юн.,Тотнъм,Челси,Барселона и т.н.Моето мнение е,че Литекс не играха абсолютно никакъв футбол срещу по-големите отбори от А групата ами печелеха мачовете със помощ от съдийте.Това ако е шампионска игра аз съм Лео Меси8)

Фен тема Литекс

На фона на останалите отбори и при слабия 1 сезон за ЦСКА , както и при слабия 2-и полусезон на Левски е така. Все пак аз не ги сравнявам с Манчестер Юн. или твоя любим Тотнъм

Фен тема Литекс

И каква им е толковата силна игра и през двата полусезона,че не ми е ясно:D :D :D

Фен тема Литекс

Еми мога да кажа само едноп браво на ЛЮБО, че стана ШАМПИОН НА АРМИЯТА!(d) (beer)

Фен тема Литекс

Фен съм на Литекс още преди когато се казваха Осъм > Лекс > Ловеч > Литекс. Докато живеех и учех в Ловеч често ходихме на градския сезон , което беше празник за град дори когато играехме и в Б група.Спомням си как няколко години Осъм бяха винаги 3 -и и не им достигаше да влезат в А група.То все още май Ловеч са рекордьорите по участия в Б група. Ходил съм със сините "Чавдар"-и до много градове да гледаме любимия отбор- Русе , Силистра , Разград,Габрово,дербито с Плевен.Повечето пъти падахме като гости но беше вълнуващо.По-късно пътувах доста и вече новия отбор взет под крилото на Гриша Ганчев и имам незабравими спомени в Бургас , София ,Перник. Вече не съм такъв запален фен но следя от весници и интернет как се представят ловчалии. Тази нова титла според мен е заслуга на целия екип на Литекс - треньор , играчи , ръководство и фенове. Този сезон ние бяхме най-постоянния отбор и поради това мисля че печелим титлата. Първия сезон не отричам че Левски бяха по-добри , ЦСКА пък бяха по-добри втория сезон но шампион не се става ако си добър само 1 полусезон. Желая успех на всички запалени фенове на футбола независимо за кой отбор милеят.

Фен тема Литекс

литех отново е шампион за втора поредна година доказахме че сме най добрия отбор в момента (party) (beer) (clap)

Вицове

13405views 231comments На лафче
Преди 4 милиарда години господ създал първите хора:Адам и Ева.И както е логично се случило за първи път в историята на човечествово жена да бъде неразположена.За нея било голям шок защото не знаела за какво става въпрос и заплакала.Срещнала първия щъркел на земята: Щъркела:Що ревеш ма? Ева:Ще умирам сигурно,тече ми кръв от п.....пююю + червена точка...;( Бръкнал щъркела с клюна,прегледал я обстойно не можал да помогне.Но до днес клюна му останал червен. Продължила Ева през гората ;( плаче и насреща и първата маймунка на земята: Маймунката:Що плачеш? Ева:сигнал + червена точка... Маймунката си натъркала задника,не можала да помогне,но и до днес маймунските дупета са червени. Отчаяла се Ева ;( ;( ;( ;( реве,върви из гората и насреща и първия в историята пор. Порът:Здравей,що ревеш виж кво яко време,ква яка гора са ни направили? Ева:Тече ми кръв от....... +18 никой не може да ми помогне,ще умирам..;( Порът влезнал целия вътре,повъргалял се,влизал излизал..... Епилог: Внаши дни 4 милиарда години по-късно,учените още спорят пора ли мирише на п...(женски полов орган) или п.... мирише на пор.

Вицове

Щели да идват гости в дома на Иванчо и майка му като знаела какви ги говори му забранила да си отваря устата. Той обаче много и се примолил поне две думи да каже, а тя се смилила и му разрешила да казва само съгласни звукове/надявала се, че няма как да се изложи/... Като дошли гостите Иванчо с широка усмивка на уста ги поздравил: В...Г...З...Ш...В и Б

Вицове

От стая с 20 компютъра трябвало да се откраднат всички компютри за 5 мин. Състезавали са петима цигани от САЩ, петима цигани от Италия и 5 от България. Първо влезли тези от САЩ - за 5 минути успели да откраднат само 14 компютъра. Италианските цигани откраднали 10 компютъра за 5 мин. А когато влезли тези от България, на 4- ата минута се чул глас: -Сали, да открадна ли и тапетите? (rofl)

Гласуване за няколко нововъведения и поправки:

1870views 8comments РО дискусии
Част от гласуваните предложения са въведени. Останалите за сега, ще претърпят застой.

Фен тема ЦСКА

2704views 36comments Футбол България
<blockquote><h3>Ботев-Пловдив написа:</h3>Да ама не http://gong.bg/view_article.php?article_id=203101</blockquote> Не ама НЕ се знае на всякъде различно се пише нищо не се знае даже и шефа на ЦСКА може да казва че незнае нищо за да не се разбират медиите евентуално ако се преговаря с него и преди да е подписал

Фен тема ЦСКА

Много трудно би дошъл в България...А и те медиите обичат да си измислят.

Фен тема ЦСКА

<blockquote><h3>VLADISLAV VARNA написа:</h3>днес се разбра първата покупка е ЕДУ бившия играч на Арсенал</blockquote> Това са глупости...остави ги ти тея медии и т.н... :)

Фен тема ЦСКА

Да ама не http://gong.bg/view_article.php?article_id=203101

Фен тема ЦСКА

днес се разбра първата покупка е ЕДУ бившия играч на Арсенал(cash)

Фен тема ЦСКА

<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>ЦСКА направи втори чудесен полусезон и трябва само да го затвърди с взимане на купата другата сряда и всичко е свършено за този сезон, което можеше да се свърши... Мисля, че отбора играе чудесно и трябва само 2-3макс нови попълнени, но качествени и ако запазиме играчите си няма да има кой да ни спре другия сезон, а защо не и да атакуваме излизане от групите на ЛЕ...</blockquote> Да вярно, а и да не забравяме, че много отбори в ЛЕ вече ни имат за отбор за тренировка иии ако отново ни подценяват .. мисля, че другият сезон ще се опарят. А другата седмица очаквам най-накрая да вдигнем отново трофей. За селекцията: Очаквам поне този път да се запазят добрите играчи и да се купят нови перли (тип - Ней) А и трябва да се погледне към излизащите от школата, все пак другият сезон у дома си идват Мартин Дечев и Томи Костадинов (лично мнение: Големи таланти) .. и все още има момчета, които въпреки трудностите остават в школата - Милен Кикарин, Георги Амзин и няма да изреждам, но има още доста момчета, които са потенциялни звезди .. неможе само да гоним талантите си, а после да даваме пари за тях (прекрасен пример - Румен Трифонов) .. и така това е от мен : )