Тенденцията да полегнем продължава
1903views
23comments
Предложения
За големите отбори си има турнир ЛШ.Би било справедливо да има и един за по- слабите отбори КШ,така и по-слабите ще имат купа за която да се борят и ще има повече активни отбори в играта .Това може да стане само ако се спре прехвърлянето на отпаднали отбори от ЛШ в КШ ,но за съжаление това едва ли ще стане .Важното е ако някои не може да спечели ЛШ поне КШ да вземе и всичко е точно(clap)
|
|
Засягам отново тема за контузиите!!! |
|
Тенденцията да полегнем продължава
1903views
23comments
Предложения
Мисля, че е крайно време да се измисли някаква система да \"лови\" отборите, които полягват с идеята да попаднат в КШ вместо в ЛШ. На прима виста ги огледах за 5мин и веднага ми се наби Myrtle_Beach. Голям бой го биха в ШЛ квалификациите пък сега изведнъж реши да играе с титулярите. Дет се вика аре бегай ама ние не пасем трева, а я пушим :)
|
|
Засягам отново тема за контузиите!!!
2303views
37comments
Общи дискусии
Аз ще задам един глупав въпрос...Има ли нещо от рода на ..който отбор си лекува играчите с левро значи може всеки ден да му се контузват играчи ,защото по пътя на логиката той пак ще си го излекува.През последната седмица рядко има пропуск при моя отбор и все повече си мисля че е така?..
|
|
Върху какво се работи? |
|
Върху какво се работи? |
|
Върху какво се работи? |
|
Върху какво се работи? |
|
Върху какво се работи? |
|
Върху какво се работи?
1120views
11comments
Общи дискусии
Най-сетнееее!Хубаво е потребителите да са инфоемиани за такива неща! Евала!
|
|
Върху какво се работи? |
|
Върху какво се работи?
1120views
11comments
Общи дискусии
Искаме да Ви информираме, че най-после започваме работа по новия дизайн на играта. Също така очаквайте и запълване на турнирите с отбори ботове до необходимия минимален брой за начало на турнира.
|
|
"Premium тренировка"
1059views
17comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>"Нямате нужното ниво"</blockquote>
Намерих къде е проблема. Вече трябва да работи.
|
|
"Premium тренировка"
1059views
17comments
Общи дискусии
и аз мисля че за премиум тренировката от 5 до 10 ще е добре да се вдигнат уменията защото разликата е 25 левро и 1 ниво сравнение с вип тренировката 8) (beer)
|
|
"Premium тренировка"
1059views
17comments
Общи дискусии
Е, сега вече знам, че за суперсъстав от 11 футболиста с по 20 специални ми трябват 11000 левро и към 15 сезона, ако започна при изграден тренировъчен център на ниво 100. :) (beer) (beer) (beer)
|
|
"Premium тренировка" |
|
"Premium тренировка"
1059views
17comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Тренировката не действа..имам нивото но не ми дава да направя тренировка...</blockquote>
Каква грешка изписва?
|
|
"Premium тренировка"
1059views
17comments
Общи дискусии
Тренировката не действа..имам нивото но не ми дава да направя тренировка...
|
|
"Premium тренировка" |
|
"Premium тренировка"
1059views
17comments
Общи дискусии
Одобрявам го... макар, че отново е с цел да се правят пари, но пък мисля, че е нормално, който иска по-бързо развитие и т.н да трябва да си плаща и в реалния живот :D
|