Да се промени часът на СКК и турнира!!!

731views 6comments Въпроси
Не знам, админа мисли за смяна на дизайна от 3-4 месеца до тук абсолютно нищо, мислеше за промяна на турнира купа на лигата до тук нищо. Имам едно предложение и питане защо СКК и втория кръг на турнира през уикенда съвпада в един и същ час 19:30? Направи промяна в този час човече (beer) Направи и промени да не съвпада финала за купа на лигата с мачовете от световното!!!

Приход от стадион

724views 2comments Предложения
(beer)

Kонтузени

1593views 14comments Въпроси
2 контузени играчи ДЮШ... Администратор 11 Юли 2018 00:11 1 контузен играч... Администратор 11 Юли 2018 00:11 1 контузен играч ДЮШ... Администратор 08 Юли 2018 00:11 1 контузен играч... Администратор 08 Юли 2018 00:11 1 контузен играч... Администратор 08 Юли 2018 00:11 2 контузени играчи... Администратор 04 Юли 2018 00:11 2 контузени играчи... Администратор 01 Юли 2018 00:11 2 контузени играчи... Администратор 30 Юни 2018 00:11 Браво на админа! От 30 юни до 11 юли, т.е. за 12 дни имам 10 контузени плюс 3 от ДЮШ! Крайно време е админа да заяви какво иска: да оправи играта или да я затрие. Така ще си спестим излишни нерви и загуба на много време!

Приход от стадион

724views 2comments Предложения
1176 кредит за финал на купата?????Да го намалим предлагам г-н Админ!(puke)

Върху какво се работи?

1571views 11comments Общи дискусии
В момента се работи по новата версия на играта и след пускането и ще обърнем специално внимание на всички болни теми в играта... имайте още малко търпение

Промяна в Данъка върху трансфери

787views 7comments Предложения
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Мисля е редно дори да се вдигне данъка на 20% за потребители без агент и 10% с агент</blockquote> Тази опция като цяло нито помага на новите играчи (изяжда им леврото много бързо), нито бърка кой знае колко в джоба на развитите отбори. За това смятам, че въобще няма смисъл да я има в играта. При трансфери под 1мил просто няма смисъл от Тр.Агент. Виж ако се вдигне процента на 30 и се намали двойно цената на агента тогава много хора биха го ползвали.

Засягам отново тема за контузиите!!!

3394views 37comments Общи дискусии
ПолучениИзпратени Приятели Блокирани Съобщение от: Администратор 16 Юни 2018 00:11 4 контузени играчи Контузени играчи: DEBELIA 25, J. THOMAS, Y. DALEY, H. COLLIN

Тенденцията да полегнем продължава

2653views 23comments Предложения
Реално не един път сме били свидетели на срещи от типа "не искам да те бия" във волейбола, но там не отиват в друг турнир, а просто избяхват противник :) Какво чудо, какъв феърплей. Полуфинала е съставен изцяло от полегнали отбори ;)

Върху какво се работи?

...Също така очаквайте и запълване на турнирите с отбори ботове до необходимия минимален брой за начало на турнира... ??? Тая работа ще я има ли... или по-добре да не бяхте я обещавали...

Увеличаване броя на играчите в заисаните състави

762views 3comments Предложения
В такъв случай, очакваме с нетърпение!(beer)

Върху какво се работи?

От кога може да очакваме новия дизайн?

Идеята е да се запазват необходимите игтачи за 1 среща. Има опция за редакция. В новата версия, ще е доста по-лесно.

Мисля е редно дори да се вдигне данъка на 20% за потребители без агент и 10% с агент

Тенденцията да се купуват 6+ таланта продължава

151views 5comments Общи дискусии
http://shampioni.com/?act=tvclg&round=7614 отбор със 6 СТ,супер незаслужена победа!Без играча K. COBY,който е с най-висок коефициент в отбора едва ли щеше да е такъв резултата,а админа е информиран още преди 10 дена за тази нередност и нищо не е направено по въпроса (clap) аплодисменти и за симулатора,в два мача да не можеш да биеш отбор по-слаб с 50 коеф. и по-ниски показатели на линиите!защо ли на мен не ми се случва да победя отбор с над 400 коеф.

Не излезнаха другите три възможности в анкетата: 1) под 5%; 2) 5 %; 3) между 5-10%

Всякакви предложения свързани с намаление са обречени на неуспех. И в тази анкета няма опция за подкрепа на темата :)

Според мен не е идеален. Може да стане 5-10% и пак да си има трансферен агент.

данъкът е идеален,който не иска да го плаща има един наречен "Трансферен агент",даваш 20-30 левро на 2 месеца и не плащаш данък!

Предлагам броя на играчите в записаните състави да се увеличи на 20. Идеята ми е контузени и наказани играчи да могат да се поставят на позиции от 17 до 20 и да не може да се използват в съответмия мач, и след изтичане на контузията или наказанието да се връщат в основната група без да се налага нов запис на състава. Надявам се предложението да ви допадне и админа да го въведе. (beer)(beer)

Смятам, че данъкът върху трансферите е висок и трябва да бъде намален. Съжалявам, но не излезнаха отговорите към анкетата.