"Premium тренировка"

1064views 17comments Общи дискусии
Одобрявам го... макар, че отново е с цел да се правят пари, но пък мисля, че е нормално, който иска по-бързо развитие и т.н да трябва да си плаща и в реалния живот :D

Сгради

1011views 9comments Предложения
<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Мисля, че такива теми трябва да бъдат пускани от самия админ. Едва ли някой ще маркира нещо различно от ДА.</blockquote> Реалността говори друго ;) Повечето хора са маркирали нещо различно от "ДА"...

"Premium тренировка"

1064views 17comments Общи дискусии
Като идея ми хареса,но може би трябваше или да е 40 левро и 1 ниво, или да бяха увеличени бонус точките,например минимум 5 максимум 15.

Сгради

1011views 9comments Предложения
Мисля, че такива теми трябва да бъдат пускани от самия админ. Едва ли някой ще маркира нещо различно от ДА.

Трансферен прозорец

1223views 12comments Общи дискусии
на 15.04 би трябвало да затвори,след изиграния 15 кръг

Трансферен прозорец

Някой знае ли кога се затваря трансферния прозорец?

Трансферен прозорец

е инфо или наблюдателност...хаха,ние що не можем да наблюдаваме?много изчерпателен отговор,благодаря!

Бъг с трофея от ДЮШ

664views 3comments При проблем с играта
Проблема е оправен.

Зареждане на VIP през epay

671views 4comments Въпроси
Намерих къде е проблема и е отстранен.

Благодаря за инфото. Сега кофтито е,че админа от няколко дена го е хванала липсата! Някой може ли да даде няква връзка с тоя човек?

Аз така зареждам. Последните 2 пъти имах проблеми. Писах на админа и ги оправи нещата, само че ще е кофти, ако трябва всеки път така да се процедира. (beer)

Има ли някой, който плаща за VIP през epay и имал ли е проблем в последно време? Винаги съм плащал така, но за първи път не ми е заредено левро и не ми е ативирана VIP услуга!

Бъг с трофея от ДЮШ

То и аз не съм го получил!

Трансферен прозорец

Нямам информация а просто наблюдателност

Бъг с трофея от ДЮШ

Не съм получил трофея за първото място от Сезон 71 при ДЮШ .

Трансферен прозорец

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>След 00.00 часа прозореца ще се отвори отново</blockquote> да попитам-от къде черпиш инфо? щом ти го имаш,значи,някъде го има? не е нужно да се отправят нападки към админа,сподели това ,дето знаеш!?

Трансферен прозорец

Дано. Поне някаква информация да се публикува за начало и край, че така е пълна мъгла.

Трансферен прозорец

След 00.00 часа прозореца ще се отвори отново

Трансферен прозорец

красота,и на мен не ми дава да сложа в тр. листа играч.не мога да разбера,защо се прави така-нито инфо,че ще отвори по-рано,нито инфо,кога затваря...това е подигравка с потребителите на играта,админа си прави каквото и когато му е кеф...

Трансферен прозорец

Аз не мога да продам играч днес? Пише, че е затворен транферния прозорец?