"Premium тренировка"
1064views
17comments
Общи дискусии
Одобрявам го... макар, че отново е с цел да се правят пари, но пък мисля, че е нормално, който иска по-бързо развитие и т.н да трябва да си плаща и в реалния живот :D
|
|
Сгради
1011views
9comments
Предложения
<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Мисля, че такива теми трябва да бъдат пускани от самия админ. Едва ли някой ще
маркира нещо различно от ДА.</blockquote>
Реалността говори друго ;) Повечето хора са маркирали нещо различно от "ДА"...
|
|
"Premium тренировка"
1064views
17comments
Общи дискусии
Като идея ми хареса,но може би трябваше или да е 40 левро и 1 ниво, или да бяха увеличени бонус точките,например минимум 5 максимум 15.
|
|
Сгради
1011views
9comments
Предложения
Мисля, че такива теми трябва да бъдат пускани от самия админ. Едва ли някой ще маркира нещо различно от ДА.
|
|
Трансферен прозорец |
|
Трансферен прозорец |
|
Трансферен прозорец
1223views
12comments
Общи дискусии
е инфо или наблюдателност...хаха,ние що не можем да наблюдаваме?много изчерпателен отговор,благодаря!
|
|
Бъг с трофея от ДЮШ |
|
Зареждане на VIP през epay |
|
Зареждане на VIP през epay
671views
4comments
Въпроси
Благодаря за инфото. Сега кофтито е,че админа от няколко дена го е хванала липсата!
Някой може ли да даде няква връзка с тоя човек?
|
|
671views
4comments
Въпроси
Аз така зареждам. Последните 2 пъти имах проблеми. Писах на админа и ги оправи нещата, само че ще е кофти, ако трябва всеки път така да се процедира. (beer)
|
|
671views
4comments
Въпроси
Има ли някой, който плаща за VIP през epay и имал ли е проблем в последно време? Винаги съм плащал така, но за първи път не ми е заредено левро и не ми е ативирана VIP услуга!
|
|
Бъг с трофея от ДЮШ |
|
Трансферен прозорец |
|
Бъг с трофея от ДЮШ
664views
3comments
При проблем с играта
Не съм получил трофея за първото място от Сезон 71 при ДЮШ .
|
|
Трансферен прозорец
1223views
12comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>След 00.00 часа прозореца ще се отвори отново</blockquote>
да попитам-от къде черпиш инфо? щом ти го имаш,значи,някъде го има? не е нужно да се отправят нападки към админа,сподели това ,дето знаеш!?
|
|
Трансферен прозорец
1223views
12comments
Общи дискусии
Дано. Поне някаква информация да се публикува за начало и край, че така е пълна мъгла.
|
|
Трансферен прозорец |
|
Трансферен прозорец
1223views
12comments
Общи дискусии
красота,и на мен не ми дава да сложа в тр. листа играч.не мога да разбера,защо се прави така-нито инфо,че ще отвори по-рано,нито инфо,кога затваря...това е подигравка с потребителите на играта,админа си прави каквото и когато му е кеф...
|
|
Трансферен прозорец
1223views
12comments
Общи дискусии
Аз не мога да продам играч днес? Пише, че е затворен транферния прозорец?
|