ЗРИТЕЛИ
1630views
13comments
Въпроси
Зрителите се определят чрез рейтинга твоя е над 117 000, ако си домакин на отбор с повече ще имаш шанс за пълен стадион :)
|
|
ЗРИТЕЛИ
1630views
13comments
Въпроси
ЗАЩО-Никога не съм събирал повече от 70500 зрители-при положение че имам 100000 -стадион
|
|
Раздел Обяви |
|
Раздел Обяви |
|
Засягам отново тема за контузиите!!!
3400views
37comments
Общи дискусии
Запитването ми е дали ще се преразглежда модула скоро,тъй като изминаха 2 месеца от предишния пост за проблема!
А относно дали са 20 или 30 играча,факта че нямат умора е дразнещ(на 9-ти са 3-ма + 1 при ДЮШ)
докато гледам конкурентни отбори със млади 14-16 годишни с постоянна натрупваща умора(всеки ден първенство+рпс) нямат контузени,а това са вече над 20 отбора
Повдигам въпроса защото не е рентабилно да развиваш 22 играча и да имаш допълнителни резервни!Най е добре да развиваш 11 играча и да трупаш опит и умора без да се контузват защото имаш само 11,останалото е пълнеж
|
|
Раздел Обяви
1514views
13comments
Общи дискусии
във шампиони.орг,се регистрирах със потребителско име което е различно от това на шампиони.ком,,,и въпроса ми е дали ще има проблем след това ако случайно спечеля някое левро да ми се преведе тук ,,извинете ако съм останал неразбран,,,..
|
|
Раздел Обяви |
|
3400views
37comments
Общи дискусии
По модула не са правени промени.
1,2,4,6,8,9 по 1 играч от състав с 31 играча? Имаш ли статистика и за предния месец от 20 януари до 31-ви?
3,5,7 няма контузени това не е всеки ден.
|
|
3400views
37comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ще преразгледаме модула с контузиите следващите седмици. Записано е като модул,
който трябва да се пренапише. Моля само за търпение.</blockquote>
Имам запитване дали нещо се е вършило по този модул през последните 2 месеца,защото контузиите на играчи без умора си продължават с пълна пара:
1 контузен играч ДЮШ... Администратор 09 Фев 2018 00:11
3 контузени играчи... Администратор 09 Фев 2018 00:11
1 контузен играч... Администратор 08 Фев 2018 00:11
1 контузен играч... Администратор 06 Фев 2018 00:11
1 контузен играч... Администратор 04 Фев 2018 00:11
1 контузен играч... Администратор 02 Фев 2018 00:11
1 контузен играч... Администратор 01 Фев 2018 00:11
Вече става доста тягостно с по няколко в Лазарета всеки ден :x
|
|
Раздел Обяви
1514views
13comments
Общи дискусии
аз се регистрирах под друго потребителско име ,понеже моето тук е със цифри или със 5 символа а се изисква минимум 6,и питането ми към админа проблем ли е това и ако е как да стане понеже във орг се изисква точно да съвпада със шамиони.ком а във случая нема как да стане,,,,.
|
|
Раздел Обяви |
|
Раздел Обяви
1514views
13comments
Общи дискусии
И аз писах на обратна връзка. Имало е проблем "Но всичко е точно":D (beer)
|
|
Раздел Обяви
1514views
13comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>От януарската игра беше преведено вчера.</blockquote>
Дамм след като два пъти писах на обратна връзка се преведе :)
|
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица
9759views
126comments
Общи дискусии
Само не мога разбера как може да сте толкова алчни за успехи и за пари в една игра.Развалиха се плановете на повечето с тия СТ като поскъпнаха и край играта била затънала.Е мога да кажа ,че решението си е добро защото както Liverpool92 каза ще видят повечето какво е развиване на играчи,а не само едни и същи млади или стари силни или слаби играчи да се въртят и всеки да си печели купа след купа.А за СТ реално вижте и в реалния сват кво става .. някви си 18-ки струват по 180-200 милиона.Нещо малко подобно сега ще е и тук в играта.Сега вместо само да се оревава света от едните развалени планове предлагам да се насочим към развиването на отборите и да си направим една хубава игра както едно време беше за всички нас.
|
|
Раздел Обяви |
|
Раздел Обяви
1514views
13comments
Общи дискусии
Леврото е раздадено, но от 2018 има нови правила отбори с отрицателен баланс не получават левро ;)
|
|
Раздел Обяви
1514views
13comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ще помисли по този въпрос!</blockquote>
А ще помислиш и по въпроса и със леврото спечелено от играта shampioni.org и все още не получено а вече сме 7 февруари ?
|
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица
9759views
126comments
Общи дискусии
Liverpool92 поздравявам те за мнението и погледа от различен ъгъл!
|
|
Раздел Обяви |
|
Раздел Обяви
1514views
13comments
Общи дискусии
Темите \"купувам\" и \"продавам\" в форума незнайно как ИЗЧЕЗНАХА.. та днес реших да пусна обява какво търся чрез платена опция и разбрах че отново няма как да стигне до аудиторията,защото се вижда само като влезеш в \"раздел обяви\" а в далечното минало се появяваха в началото на страницата..така че не виждам смисъла от платената опция.
|