Предизвикателство за РПС
981views
11comments
При проблем с играта
Пише че си изиграл РПС вече :) Интересно че сега си цъкам РПСто и мача е 0-0 45 мин но няма и 1 положение :D Има и друго часът е 19:25 в играта а реално е 18:07ч...а най лошото е че мачовете от последния кръг на националите в групите всички срещи са завършили 0-0 с начислена умора за опит не съм сигурен...има проблем с играта от след обяда имаше един момент, в който не можех да вляза в играта и от там батака е пълен :)
|
|
Предизвикателство за РПС
981views
11comments
При проблем с играта
Имам проблем, като предизвикам отбор за РПС и ми изписва \"Този отбор вече има направена покана за приятелска рейтингова среща.\", а всъщност аз не съм играл РПС, както и всеки един отбор, който не е ми дава това...:^) :^) (wait) (wait)
|
|
Трансфери |
|
Трансфери
2160views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>1) Не знам къде пише, че е забранено да се пише на ЛС за предлагане на играчи,
които се продават. Аз нямам против да ми пишат във връзка с такива, защото през
трансферния прозорец не мога да следя и да гледам многото обяви. Ако някой си
предложи играчите и имаме комуникация е по-лесно да стигнем до договорка. Все
пак и реалните футболни отбори си комуникират и предлагат отделни играчи.
2) Смята,че допълнително може да се въведе при отправяне на оферта за даден
играч да включва и размяната с друг играч. Например за футболист Х (ср. цена 100
000) = оферта футболист Y (80 000)+10 000 кредит. Разбира се и тази размяна може
да се договаря на ЛС.
3) Да се въведе пускане на играч под наем за определена от мениджъра на отбора
сума на сезон/2 сезона. Като отдаването да се приключа в началото на следващия
сезон, за който е преотстъпен играча.
Като извод бих казал,че сме хора. Затова комуникацията е нещо нормално между
отделните играчи стига да няма грубости. Също така е нормално да има отделни
търговски практики, реклама и предлагане на играчи - все пак те са като продукт
за отбора и му носят приходи (и разходи).</blockquote>
Идеята за отдаването под наем е много-добра
|
|
ЗРИТЕЛИ |
|
Трансфери
682views
1comments
Въпроси
Защо не могат да се продават играчи, добавени на трансферния пазар? Пазарът може да е затворен, но за вече добавените играчи трябва да могат да се приемат оферти.
|
|
ЗРИТЕЛИ
1165views
13comments
Въпроси
Според мен изчисляването трябва да бъде временно класиране +рейтинг,колкото е по напред в класирането гостуващият отбор толкова и повече зрители трябва да има
|
|
ЗРИТЕЛИ
1165views
13comments
Въпроси
<blockquote><h3>debelite написа:</h3>Новини
Промяна в прихода от домакинските срещи
06 Август 2010 | 22:58
"От днес в сила влизат следните промени относно прихода в домакинсите срещи на
отборите:
Минимален приход, за домакина, когато отбора е бот от 60% до 70%
Минимален приход, когато отбор е потребител от 70% до 75% "
Не пише, че зависи от рейтинга.</blockquote>
Според мен не е доизяснено... това е минимума, а вече нагоре зависи от рейта... по някаква формула, но според мен трябва 70-75% * (рейст на отбор (като да се има тук някакви стойности... 0,8 - по-малък, 1 равни(приблизителни), 1,2 по-висок рейт)) * (да се напрви меторологични условия(сняг - 0,8, дъжд - 1, мрачно - 1,1 и слънчево да речем 1,2)... така мисля, че ще стане 70 * 1(ако са равни рейтингите) * 1,2, ако е слънчево и тогава ще има 84% посещаемост...
Това го казвам примерно, защото, ако е макса 75*1,2*1,2 минава 100%, но трябва да се набара точната формаула и така...
(beer) (d)
|
|
ЗРИТЕЛИ
1165views
13comments
Въпроси
Новини
Промяна в прихода от домакинските срещи
06 Август 2010 | 22:58
"От днес в сила влизат следните промени относно прихода в домакинсите срещи на отборите:
Минимален приход, за домакина, когато отбора е бот от 60% до 70%
Минимален приход, когато отбор е потребител от 70% до 75% "
Не пише, че зависи от рейтинга.
|
|
ЗРИТЕЛИ |
|
ЗРИТЕЛИ
1165views
13comments
Въпроси
От едно време е хубаво да се пипне това нещо и да има няколко фактора за определяне на зрителите... Рейт, временно класиране, евентулано "време" да се добави и там да има + и - при посещаемостта и така... ноооо... да се надяваме все пак някога да се барне и това нещо, защото сега не знаем, каква е формулата икак се определят тези неща...
|
|
ЗРИТЕЛИ
1165views
13comments
Въпроси
И аз имам този проблем. Играя с отбори с различен рейтинг и не запълвам напълно стадиона.
|
|
ЗРИТЕЛИ
1165views
13comments
Въпроси
Не съм сигурен дали така се определя, честно... Имах мач с отбор който беше с малко под моя рейтинг и имах 100 000 зрители, а когато играех с отбор с доста над моя - 90 000.
|
|
ЗРИТЕЛИ
1165views
13comments
Въпроси
Така е. Затова се чудя за какво ми е голям рейтинг? Нямаш шанс за промяна на факта!
|
|
ЗРИТЕЛИ
1165views
13comments
Въпроси
Зрителите се определят чрез рейтинга твоя е над 117 000, ако си домакин на отбор с повече ще имаш шанс за пълен стадион :)
|
|
ЗРИТЕЛИ
1165views
13comments
Въпроси
ЗАЩО-Никога не съм събирал повече от 70500 зрители-при положение че имам 100000 -стадион
|
|
Раздел Обяви |
|
Раздел Обяви |
|
Засягам отново тема за контузиите!!!
2310views
37comments
Общи дискусии
Запитването ми е дали ще се преразглежда модула скоро,тъй като изминаха 2 месеца от предишния пост за проблема!
А относно дали са 20 или 30 играча,факта че нямат умора е дразнещ(на 9-ти са 3-ма + 1 при ДЮШ)
докато гледам конкурентни отбори със млади 14-16 годишни с постоянна натрупваща умора(всеки ден първенство+рпс) нямат контузени,а това са вече над 20 отбора
Повдигам въпроса защото не е рентабилно да развиваш 22 играча и да имаш допълнителни резервни!Най е добре да развиваш 11 играча и да трупаш опит и умора без да се контузват защото имаш само 11,останалото е пълнеж
|
|
Раздел Обяви
1068views
13comments
Общи дискусии
във шампиони.орг,се регистрирах със потребителско име което е различно от това на шампиони.ком,,,и въпроса ми е дали ще има проблем след това ако случайно спечеля някое левро да ми се преведе тук ,,извинете ако съм останал неразбран,,,..
|