Турнири

1750views 13comments Предложения
Приходи,приходи и пак приходи,вие само за това ли мислите!давайте да вдигаме приходите от всичко,защото така е най-лесно! <blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Мисля също, че трябва да присъства публика на мачовете от турнирите и може би да има приходи от това. Какви са тези турнири с 0 публика?</blockquote> Ще спиш ли по-добре ако на статистиката в мача пише че има 100к зрители! Да се върна на приходите,защо не вземеш да използваш школата по предназначение и да развиваш таланти като след време ги продадеш,може би изисква време и усилия,по-лесно е да се търсят бързи приходи че да си купуваш 33г старчоци!

Турнири през следващата седмица

1499views 13comments Предложения
Може да се обмисли да има няколко турнира с отбори близки по сила, ако може това да се определи по някакъв начин. Добра е идеята бъдещият турнир да е разпределен през идната седмица.

По-скоро турнират в Събота да бъде разпределен до края на другата седмица, и мачовете да носят умора 6 и завишен опит ! Крайно време е да се спре скуката в играта !

По-скоро предложението ти трябва да е да няма период на регистрираните а всички да се записват в един турнир.Друг е въпроса как ще се преборите с тях,но не е невъзможно а и ще играете ,което е важното.Няма как да се генерират 40 бота за да играят 5-6 отбора.

Отновоооо ще споделя тоя линк към темата за турнирите, но явно някои хора си направиха коледните подаръци и изчезнаха ;) http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6628

Предлагам да се направят 1-2 турнира като съботно/неделните през следващата седмица,за да не умрем от скука.

Турнири

Още една седмица без смисъл ни очаква !

Засягам отново тема за контузиите!!!

3399views 37comments Общи дискусии
Админе защо заключи другото Челси от нашата група бе...не ти прави чест

Турнири

<blockquote><h3>АФК ИЗТРЕБИТЕЛ написа:</h3>Аз искам да предложа да има турнир в дните, които не се случва нищо с играта като в момента !</blockquote> Днес има интересен мач финал за Световното първенство...но мисля, че е по важно да се направи нещо Купа на лигата да не съвпада с турнира от уикенда :) И СКК и СКШ да се изместят с по един ден напред :)

Турнири

Аз искам да предложа да има турнир в дните, които не се случва нищо с играта като в момента !

Турнири

Съгласен съм, че трябва да се осъществят промените, които си споменал. Мисля също, че трябва да присъства публика на мачовете от турнирите и може би да има приходи от това. Какви са тези турнири с 0 публика?

Турнири

А аз още чакам развитие по тая тема с турнирите и сега му е времето да се пипне и оправи, че за новия сезон всичко да е наред и да се провеждат поне 2 турнира, а не само 1... http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6628

Турнири

По този начин почти винаги ще има едни и същи 10 отбора,които ще стигат до финала и тези пари ще правят богатите отбори още по-богати.По-добре Фонд ПНП да дава автоматично пари на новите играчи,всеки ден когато влязат в играта и тренират отборите си,независимо дали имат ниво 6 на стадион или не...фонда има 72 милиона,не мисля,че скоро ще изразходва,освен ако утре не се регистрират 1000 отбора :)

Турнири

Предложих го така, за да имаме приходи от мачовете от турнирите, но да не е изцяло за участниците в мача. Смятам,че може да се разгледа вариант как да се оползотвори остатъкът от приходите.

Турнири

Няма как да стане това, ако се направи то таксата няма да е 1-2к, а ще е 10-20к за участие :) Пък и нали се сещаш, че накрая победителя в турнира ще вземе едни огромни пари :)

Турнири

Добре. Но ще е добре да има приходи,от които някаква част да е за двата съперника в мача, а останалата част да се добавя към наградния фонд на турнира.

Турнири

Във Фонда има достатъчно пари за да се натрупват още.Добре би било да се направи така,че гостуващият тим да взема 15-20% от приходите в мача.

Турнири

Искам да предложа на мачовете от турнирите да има публика и приходи от нея за всеки мач. Ако се счита, че мачовете се играят на неутрален терен, може двата отбора да получават по 10-15% от приходите на отбор, а останалите 80-70% да се натрупват в някакъв фонд, да се към печалбата от турнира или да се натрупва за някаква друга цел.

Значи не съм толкова забравил :D :D спомням си някой неща 8) :D , че ме подкараха и мен от 3 дена и нямам празно и викам да не правя някъде аз грешка, но явно случайността е доата голяма :D

Над 20 умора се контузват до 6 играча.