Нови заплати в сила още от следващата седмица

7004views 126comments Общи дискусии
dedadra незнам за какъв прах говориш, но идеята е да не може да си позволи всеки един по 5 СТ, а именно само когато прецени, че иска да се бори за нещо или кой какъвто път за развитие прецени, че е добре за него, защото от това което казва има поне 30 отбора, които без проблем си взимат 5 СТ и си ги отглеждат е сега вече няма да е така.

благодаря за поучаването Red London! само да ти кажа,че пиша тук не заради себе си,а заради играта. аз мога да си правя сметката,добре съм с математиката. и както каза Pleven United,каквото за мен,това и за другите, с което съм напълно съгласен. нито рева,нито се оплаквам,нито се правя на "моралист". и да подчертая,понеже явно ме разбирате погрешно- АЗ ПОДКРЕПЯМ НОВИТЕ ЗАПЛАТИ,но ... с изключение на СТ. ЗАЩО? щях да приема едно нормално увеличение за СТ от 2-3 пъти общо. но в сегашната ситуация, 2-3 пъти увеличение се отнася за 17-18г СТ.а при 30-31 г СТ увеличението е 5-7 пъти. е това нормално ли е ,или морално,(rofl) ? не е ли комерсиално? както каза ти,да си добър мениджър,означава да си правиш сметката и да само издържаш отбора. но как ? сега ще отговоря. за да създадеш и отгледаш 1 СТ от 15г до 31г,ще ти струва около 1200000-1500000 кредита,отделно левро за спец тренировки. и на 31 г той е непродаваем и за половината от тази сума,за леврото няма да коментирам. т.е. ако отлгедаш 5 СТ,за 15-16 сезона ще си да кажем 3000000 назад с кредитите,които можеш единствено да възстановиш с обмяна на 10000 левро за 500 лв. ха честито! щеше да е друго например,ако щом притежаваш СТ,ти се вдига малко дохода на фен магазина,нали все пак голяма част от високите заплати на така наречените звезди,се плащат именно от дохода от продажба на артикули с техните имена.да можеш стъпка по стъпка да достигнеш някакво прилично ниво и разбира се ,ако искаш успехи ,трябва да извадиш и от джоба някой лев,но в рамките на разумното. та какво имам в предвид ,като казвам,че играта се комерсиализира прекалено много- ами трябва да набуташ 2-3 години 3000 и нагоре лева,да не казвам,че има и по-страшни случаи на колосални суми,за да стигнеш големите и развитите и да можеш да се бориш да си им конкуренция. моите титли дойдоха след 7-та година,защото не исках да влагам такива колосални суми.аз създавах и развивах играчи,които на определена възраст продавах,за да събера средства,когато му дойде времето,да купя качествени -14-15 г играчи и да направя отбор,с който да се боря за трофеи. аз за себе си съм взел решение,нямам намерение да наливам такива средства в една игра,нямам комплекси за избиване. но ме е яд,че се хвърля прах в очите на някой заблудени и на новите потребители. това беше,приключвам с темата. лек ден на всички!(beer)

Само да ти кажа,че съм играл играта и преди време и съм плащал и заплати,някои мениджъри ме помнят други не и знам какво е и съм си правил много добре сметките.Слабия мениджър винаги ще затъне финансово а добрия ще изгради отбор на който да му отговарят финансите а не само и само да стане шампион за да взема бонус от "значката" в профила8)

И все пак се увеличиха приходите от класиране след края на сезона. Честно казано, аз не виждам смисъл да се увеличат заплатите ако и приходите бъдат увеличени драстично. Дали ще плащам заплати от 40 000 на седмица и ще получавам приход от 38 000 или заплати от 13 000 и приход от 11 000 няма смисъл.

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Red London това са проблеми, с които тепърва предсоти да се сблъскаш. Не виждам от позицията на постигнал какво в играта се изказваш? Вземи няколко титли, и тогава коментирай заплатите. Проблемът при заплатите ако може въобще да се нарече проблем е че няма как да имаш основен отбор, който да се бори в ЛШ и дублиращ отбор от "мърши" - хем са много скъпи хем конкуренцията вече е доста ожесточена в групите и достигаме до нормалното ... или се концентрираш в ЛШ или в първенството. Всеки сам да си направи избора, но с две ръце подкрепям заплатите, защото са нещо свежо в играта и трябва вече човек и с тях да се съобразява. dedadra уважавам те като мениджър, но каквото е за теб такова е и за всички. Който иска да е повече трябва $$$ както е в реалния живот.</blockquote> Добре но като няма опция за увеличаване на приходите а само се решава да се увеличават разходите всички ставаме със завързени ръце .И преди го казах ще се сългася с тази промяна но все пак и да се даде възможност и да се мениджъра да увеличава и приходите със сградите например ъвеличаване на левела да не се ограничава само до 100 лвел нова сграда за приходи и по-големи приходи от ект шампионата и домакинските мачове но това го няма и затова решението не е правилно !!!

Red London това са проблеми, с които тепърва предсоти да се сблъскаш. Не виждам от позицията на постигнал какво в играта се изказваш? Вземи няколко титли, и тогава коментирай заплатите. Проблемът при заплатите ако може въобще да се нарече проблем е че няма как да имаш основен отбор, който да се бори в ЛШ и дублиращ отбор от "мърши" - хем са много скъпи хем конкуренцията вече е доста ожесточена в групите и достигаме до нормалното ... или се концентрираш в ЛШ или в първенството. Всеки сам да си направи избора, но с две ръце подкрепям заплатите, защото са нещо свежо в играта и трябва вече човек и с тях да се съобразява. dedadra уважавам те като мениджър, но каквото е за теб такова е и за всички. Който иска да е повече трябва $$$ както е в реалния живот.

Аз финансово ще де справя този сезон. Към момента е сравнително добре. Но трябва приходите също да могат да се управляват, както разходите.

<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Финансова стабилност се постига с начини за повишаване на доходите, за да отговориш на нарастващите разходи. Но аз варианти за по-високи приходи не виждам.</blockquote> Намали разхода ;) <blockquote><h3>dedadra написа:</h3>така е,напълно съм съгласен.но като нямаш отличия,как би се преборил за такива с отборите,които имат отличия? както го разбирам аз,няма и да имаш никога такива възможности.по този начин се обезсмисля играта за новите потребители или за тези ,които досега са градили акаунтите си и сега вече са искали да изградят и стойностен отбор, с който да се борят за отличия,които биха им дали по-високи доходи и съответно по-високи възможности. т.е. както го разбирам аз- който е направил нещо до сега,ще е добре,който не да си търси друга игра...натам отиват нещата.чета редовно форума ,но не пиша постоянно за да не досаждам и да не "мрънкаме",но така и не виждам други варианти за развитие от изброените.и затова си правя тези изводи.</blockquote> Не мисля, че мисленето е реално и правилно.... винаги има варинат, как да се спечели нещо или да се направи... дали ще рискуваш 1 сезон заради 5 или 5 заради 1 си решаваш ти ;)8)

До сега как някой нов се е преборвал след време за титла?И изведнъж като качиха леко заплатите и почнахте да ставате много морални и как сте неспособни да плащате заплати.Сега ще ти обясня дано да ме разбереш от първия път. За всеки отбор идва времето в което трябва да подмлади отбора и съответно да се закотви ако не на дъното то в средата на таблицата и друг отбор ще се възползва от това да е на 1 място няколко сезона или поне за един както е било винаги в играта.Все пак тези силни играчи нали трябва да се създадат от някъде?Ти си регистриран от преди 8 години в играта а отличията ти идват чак след 7мата година.Да може би късно си станал"гранд" но все пак си станал и какво според теб беше нужно за да станеш шампион?Същото се отнася и за останалите мениджъри.Аз одобрявам новите заплати ако не мога да си позволя силен отбор защото нямам финансова стабилност,когато я направя ще си създам по-силен отбор или ще си тъпча на 1 място.По този начин се оронва труда на потребители които от години градят кариера в играта и някой новобранец без усилия да им взема титли под носът.Не мисля,че е честно така .(beer) 8)

<blockquote><h3>Red London написа:</h3>Има отбори които имат високи доходи и няма да им е проблем да плащат и високи заплати.Нямаш никакви отличия преди покачването на заплатите съответно нямаш и доходи и финансова възможност да имаш отбор който да отговаря на способностите ти.</blockquote> така е,напълно съм съгласен.но като нямаш отличия,как би се преборил за такива с отборите,които имат отличия? както го разбирам аз,няма и да имаш никога такива възможности.по този начин се обезсмисля играта за новите потребители или за тези ,които досега са градили акаунтите си и сега вече са искали да изградят и стойностен отбор, с който да се борят за отличия,които биха им дали по-високи доходи и съответно по-високи възможности. т.е. както го разбирам аз- който е направил нещо до сега,ще е добре,който не да си търси друга игра...натам отиват нещата.чета редовно форума ,но не пиша постоянно за да не досаждам и да не "мрънкаме",но така и не виждам други варианти за развитие от изброените.и затова си правя тези изводи.

Има отбори които имат високи доходи и няма да им е проблем да плащат и високи заплати.Нямаш никакви отличия преди покачването на заплатите съответно нямаш и доходи и финансова възможност да имаш отбор който да отговаря на способностите ти.

Имаш крава-пиеш мляко ;)

Финансова стабилност се постига с начини за повишаване на доходите, за да отговориш на нарастващите разходи. Но аз варианти за по-високи приходи не виждам.

За да имаш силен отбор се изисква да имаш и добра финансова стабилност,като не можеш да ги "изхранваш" няма да ги купуваш 8)

Започваме ли да усещаме масовите фалити на отбори :) ? Скоро ще започне време разделно , нещо което още преди сезон го писах сигурно 100 пъти какво ще доведе тази изключителна малоумна глупост !!!!

В допълнение на предходното предложение на Plamo за финансовия анализ искам отново да предложа: 1) ако е възможно да има таблица с една колона Приходи и друга колона Разходи. Така ще бъде по-разбираемо и подредено. 2) да се изключат или да се изписват някъде отдолу суми за наддаване за трансфер и върната сума от наддаване. Тези двете не са нито приходи, нито разходи. Ако се осъществи трансфер (покупка или продажба) се превръщат в разход/приход. Но докато не е осъществена покупка/продажба на играч тази информация е заблуждаваща и излишна за финансовия анализ.

Предната седмица за пръв път се взеха новите заплати довечера ще ни е за втори път сурвакането :( 22.01.2018г. 00:03:03 Плащане на заплати -22 182 29.01.2018г. 00:03:02 Плащане на заплати -62 710 а довечера очаквам да улекна с още 63232 кредит :( Ще видим края на сезона как ще е бюджета и разликата приход-разход :) А между другото едно предложение към админа, както е направил да си правим справки за финансовия анализ за ден, седмица и януари 2018 предлагам да има и за сезони :)

Трансфери

2162views 28comments Предложения
1) Не знам къде пише, че е забранено да се пише на ЛС за предлагане на играчи, които се продават. Аз нямам против да ми пишат във връзка с такива, защото през трансферния прозорец не мога да следя и да гледам многото обяви. Ако някой си предложи играчите и имаме комуникация е по-лесно да стигнем до договорка. Все пак и реалните футболни отбори си комуникират и предлагат отделни играчи. 2) Смята,че допълнително може да се въведе при отправяне на оферта за даден играч да включва и размяната с друг играч. Например за футболист Х (ср. цена 100 000) = оферта футболист Y (80 000)+10 000 кредит. Разбира се и тази размяна може да се договаря на ЛС. 3) Да се въведе пускане на играч под наем за определена от мениджъра на отбора сума на сезон/2 сезона. Като отдаването да се приключа в началото на следващия сезон, за който е преотстъпен играча. Като извод бих казал,че сме хора. Затова комуникацията е нещо нормално между отделните играчи стига да няма грубости. Също така е нормално да има отделни търговски практики, реклама и предлагане на играчи - все пак те са като продукт за отбора и му носят приходи (и разходи).

да,да

Не се ли взимат тази вечер?