Раздел Обяви
1069views
13comments
Общи дискусии
във шампиони.орг,се регистрирах със потребителско име което е различно от това на шампиони.ком,,,и въпроса ми е дали ще има проблем след това ако случайно спечеля някое левро да ми се преведе тук ,,извинете ако съм останал неразбран,,,..
|
|
Раздел Обяви |
|
Засягам отново тема за контузиите!!!
2315views
37comments
Общи дискусии
По модула не са правени промени.
1,2,4,6,8,9 по 1 играч от състав с 31 играча? Имаш ли статистика и за предния месец от 20 януари до 31-ви?
3,5,7 няма контузени това не е всеки ден.
|
|
Засягам отново тема за контузиите!!!
2315views
37comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ще преразгледаме модула с контузиите следващите седмици. Записано е като модул,
който трябва да се пренапише. Моля само за търпение.</blockquote>
Имам запитване дали нещо се е вършило по този модул през последните 2 месеца,защото контузиите на играчи без умора си продължават с пълна пара:
1 контузен играч ДЮШ... Администратор 09 Фев 2018 00:11
3 контузени играчи... Администратор 09 Фев 2018 00:11
1 контузен играч... Администратор 08 Фев 2018 00:11
1 контузен играч... Администратор 06 Фев 2018 00:11
1 контузен играч... Администратор 04 Фев 2018 00:11
1 контузен играч... Администратор 02 Фев 2018 00:11
1 контузен играч... Администратор 01 Фев 2018 00:11
Вече става доста тягостно с по няколко в Лазарета всеки ден :x
|
|
Раздел Обяви
1069views
13comments
Общи дискусии
аз се регистрирах под друго потребителско име ,понеже моето тук е със цифри или със 5 символа а се изисква минимум 6,и питането ми към админа проблем ли е това и ако е как да стане понеже във орг се изисква точно да съвпада със шамиони.ком а във случая нема как да стане,,,,.
|
|
Раздел Обяви |
|
Раздел Обяви
1069views
13comments
Общи дискусии
И аз писах на обратна връзка. Имало е проблем "Но всичко е точно":D (beer)
|
|
Раздел Обяви
1069views
13comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>От януарската игра беше преведено вчера.</blockquote>
Дамм след като два пъти писах на обратна връзка се преведе :)
|
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица
7005views
126comments
Общи дискусии
Само не мога разбера как може да сте толкова алчни за успехи и за пари в една игра.Развалиха се плановете на повечето с тия СТ като поскъпнаха и край играта била затънала.Е мога да кажа ,че решението си е добро защото както Liverpool92 каза ще видят повечето какво е развиване на играчи,а не само едни и същи млади или стари силни или слаби играчи да се въртят и всеки да си печели купа след купа.А за СТ реално вижте и в реалния сват кво става .. някви си 18-ки струват по 180-200 милиона.Нещо малко подобно сега ще е и тук в играта.Сега вместо само да се оревава света от едните развалени планове предлагам да се насочим към развиването на отборите и да си направим една хубава игра както едно време беше за всички нас.
|
|
Раздел Обяви |
|
Раздел Обяви
1069views
13comments
Общи дискусии
Леврото е раздадено, но от 2018 има нови правила отбори с отрицателен баланс не получават левро ;)
|
|
Раздел Обяви
1069views
13comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ще помисли по този въпрос!</blockquote>
А ще помислиш и по въпроса и със леврото спечелено от играта shampioni.org и все още не получено а вече сме 7 февруари ?
|
|
7005views
126comments
Общи дискусии
Liverpool92 поздравявам те за мнението и погледа от различен ъгъл!
|
|
Раздел Обяви |
|
Раздел Обяви
1069views
13comments
Общи дискусии
Темите \"купувам\" и \"продавам\" в форума незнайно как ИЗЧЕЗНАХА.. та днес реших да пусна обява какво търся чрез платена опция и разбрах че отново няма как да стигне до аудиторията,защото се вижда само като влезеш в \"раздел обяви\" а в далечното минало се появяваха в началото на страницата..така че не виждам смисъла от платената опция.
|
|
7005views
126comments
Общи дискусии
Получава се така,че тези СТ ще трябва да бъдат пенсионирани в отбора. Стават непродаваеми, но все пак си постигнал нещо с тях. Щом си решил да градиш отбор от 5 СТ и други юношки, то ще може и да си плащаме заплатите. Беше нужно да се увеличат заплатите на 31+ годишните и да се спре практиката дадени отбори всеки сезон да си набавят пенсионери и това да им е единствения начин да печелят трофей. Честито на печелившите ! Сега ще се научите как се развива отбор повече от 1 година.
|
|
7005views
126comments
Общи дискусии
За заплатите честно казано нямам конкретно виждане за добро или за лошо е. От една страна се изкарва кредит, който в един момент ще започнеш да се чудиш какво да правиш (това за старите отбори), от друга новите наистина ще трябва да вкарват повечко пари за да наваксват изоставането. По скоро мисля, че е за добро, но ще видим. Мен повече ме притеснява, че СТ стават една невъзвращаема инвистиция. Когато дойде време да го продадеш, няма да има кой да го вземе (особено след 32 години). Дано греша.
|
|
7005views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>dedadra незнам за какъв прах говориш, но идеята е да не може да си позволи всеки
един по 5 СТ, а именно само когато прецени, че иска да се бори за нещо или кой
какъвто път за развитие прецени, че е добре за него, защото от това което казва
има поне 30 отбора, които без проблем си взимат 5 СТ и си ги отглеждат е сега
вече няма да е така.</blockquote>
Тогава премахни ст вече да няма в играта защо съществуват ?И защо ст-та за много по-драстично увеличение на заплатите сравнение със останалите въпреки че става дума за млади играчи
Това не е честно
|
|
7005views
126comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>dedadra незнам за какъв прах говориш, но идеята е да не може да си позволи всеки
един по 5 СТ, а именно само когато прецени, че иска да се бори за нещо или кой
какъвто път за развитие прецени, че е добре за него, защото от това което казва
има поне 30 отбора, кои ,за да пояснявате каква била идеятао без проблем си взимат 5 СТ и си ги отглеждат е сега
вече няма да е така.</blockquote>
о,радвам се че г-н Админа е на едно мнение с мен,т.е. ,че играта комерсиализира по този начин.не може всеки един да има 5 СТ,само големите.а всеки,който би искал да ги достигне,ще трябва да се бръкне здраво. ето това е прах в очите,г-н админ! казвате основната идея,но без продължението. и като се замисля,явно съм казал точно истината,жегнал съм баш където трябва,за да ми отговорите веднага и да пояснявате каква била идеята. благодаря за бързата реакция!
П.С. Очаквам наказание...
|
|
7005views
126comments
Общи дискусии
След като внимателно обмислих увеличението на заплатите,мога да кажа че съм ЗА.
Причината е една единствена-идва момент в който отборите получават само приходи и няма къде да се изхарчат освен за футболисти,но колкото и да харчиш дневния ти кредит пак пълни хазната.
Мога да дам съвет на отборите ,които търсят финансова стабилност да започнат с развитието на млади футболисти ,които след време да продадат,както е в реалния футбол,не е нищо сложно а големите отбори със радост биха се бръкнали с 3-4 млн. за добър футболист ;)
|