Засягам отново тема за контузиите!!!
3400views
37comments
Общи дискусии
А какъв беше % за контузиии над определа умора?! Че аз имам спомен, че на следващия ден имаш ли над 10 умора(т.е. си имал над 20 умора в предния ден) шанса е приблизтелно 100% :D, но така ли беше или аз нещо бъркам и имаше ли % възможност отгоре от случайността на даден играч над 10 умора на ден?!:^)
|
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица
9759views
126comments
Общи дискусии
90174(wait) .Що за високи заплати?Имам 100 000 стадион и никога не се пълни?В една седмица ако имам два домакински мача ще спечеля някъде около 18,20 000 кредит,при три домакинства около 22 000 кредит.Интересно ще стане като ми свърши кредита,тоест бъде източен от огромните заплати,от къде ще се плаща?Нещо трябва да се преизчисли.Явно това е направено с цел да се прибере кредита на супер богатите отбори,но пък останалите ще фалираме.(bow)
|
|
Засягам отново тема за контузиите!!! |
|
Нови заплати в сила още от следващата седмица
9759views
126comments
Общи дискусии
Мисля че може да се премахнат цифрите от старите заплати,няма смисъл от тях.
|
|
3400views
37comments
Общи дискусии
Не знам доколко има нещо нередно в модула, но 6 контузени играча накуп си е доста. Днес аз извадих този късмет?!
|
|
Проблем с умората |
|
Проблем с умората
849views
5comments
При проблем с играта
Всичко идва от РПСто ти вчера, днес е начислена умората от вчерашните приятелски :)
|
|
Проблем с умората
849views
5comments
При проблем с играта
Мисля, че отгова на въпроса ти се крие тук:
<blockquote><h3> Corinthians написа:</h3>Имаше проблем със захранването на сървъра вчера и е възможно да има аномалии.</blockquote>
|
|
Проблем с умората
849views
5comments
При проблем с играта
Защо имам умора на играчите си след като не съм играл още приятелски мач
|
|
Предизвикателство за РПС
1433views
11comments
При проблем с играта
Имаше проблем със захранването на сървъра вчера и е възможно да има аномалии.
|
|
Бъг с националните отбори
737views
4comments
При проблем с играта
Имаше проблем със сървъра... срещите няма как да бъдат преиграни.
|
|
Предизвикателство за РПС
1433views
11comments
При проблем с играта
При мен РПС от вчера не е изиграна още и вече не мога да влезна да видя детайлите и. Само ми изписва Край.
|
|
737views
4comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>Явно на никой не му пука за нацоналните отбори, щом вече над 24 часа никой не
обелва и дума, че е имало бъг?!? ...</blockquote>
Това колега не е вярно. Още вчера имаше тема за националите и бъга свързан с тях, но някой реши да изтрие темата. Виж в кошчето. А колкото до обяснение и извинение, не сте "уцелили" мястото. Тук или не се дава обяснение или се пише нещо странно, в което няма логика и смисъл.
|
|
737views
4comments
При проблем с играта
Ванка... беше споменато за бъг, но едва ли ще има адекватно решение... имаше проблем и с РПС за която съобщих и дори на обратна връзка писах, но ми беше даден доата наивен и меко казано глупав отговор, но не ми се влиза в подробности|-(
|
|
Предизвикателство за РПС
1433views
11comments
При проблем с играта
И на мен беше даден отговор на обратна връзка, но доста глупав... дори все едно админа не знае за пеоябшема и бъга, който се получи, но както и да е... дано всичко е наред вече... а и за напред(beer)
|
|
737views
4comments
При проблем с играта
Явно на никой не му пука за нацоналните отбори, щом вече над 24 часа никой не обелва и дума, че е имало бъг?!? Вчера вторите мачове на националите, които трябваше да се играят от 15.30ч., не се състояха!!!!!!!!! Всички директно изписа, че са свършили 0:0! На всички им е все тая, но на моята нация този мач беше решаващ за второто място в групата! Заради него играх първият мач с резервите, за да нямат умора титулярите за решителната среща, срещу отбор с по 5 умора на всички играчи!!! Дори да се преиграят мачовете моето предимство е загубено!
Настоявам да се преиграят и двете срещи за деня!
В закшючение предлагам да се закрият безсмислените национални отбори, щом няма интерес към тях!
|
|
3400views
37comments
Общи дискусии
ега ти писна ми ...днес още 2-ма контузени...админа няма ли да направиш нещо по тази досада бе човек...наистина всичко губи смисъл ,каквото и да направиш...2-ма контузени и каккво като са събрани отборите и има конкуренция...30 нива ми изяде през сезона...няма оправия на тъз помия:x :x :x :x :x
|
|
Трениране
762views
1comments
При проблем с играта
Днес не мога да направя тренировките , защото ми стоят от вчера . На финансовия анализ изписва , че ми е взет кредит и за днес , което не е вярно защото не съм ги тренирал . Само при мен ли е така ?
|
|
Предизвикателство за РПС
1433views
11comments
При проблем с играта
Снощи писах на обратна връзка, днес имам отговор и гледам са пооправени нещата освет последните срещи на националите които явно така ще си завършат. И РПСтата са приключени но за жалост умората е начислена днес, е може да се преглътне :)
|
|
ЗРИТЕЛИ |