Нови заплати в сила още от следващата седмица

7005views 126comments Общи дискусии
Само на мен ли не са ми взети кредити за заплати или всеобща тайна?

Amateur Cup, Silver Cup и Friends Cup

642views 5comments Предложения
Лошото е, че май развитие по играта вече няма да има :D 2022 години чакайте включване, като на човека(дали нов или стар) му трябва пари за подарък на любовницата :D

shampioni.org

837views 10comments При проблем с играта
Дано не съм карък!? Отдавна не бях играл!

shampioni.org

До сега се превеждаха навреме. Може би сме хванали почивни дни на уестърн юнион :D (beer) Предполагам, че до ден, два ще има превод!

shampioni.org

Относно "shampioni.org". Има ли награди или само си губим времето там? Завърших втори но засега нищо не е преведено?

Нови заплати в сила още от следващата седмица

7005views 126comments Общи дискусии
Здравейте. Искам да попитам компетентните по темата защо трябва да плащам с 2900 кредит повече заплата от предходната седмица? Всички играчи в отбора ми са в норма за години и според описанието им няма играчи с повишени заплати спрямо новите правила. Благодаря Ви предварително!

Твърдо ЗА!(beer)

Подкрепям предложението.

Подкрепям с две ръце.Много добра идея на колегата.Дано Админа помисли и за новите(стари) потребители :) (beer)

На няколко пъти писах и намеквах, че е редно тези турнира за нови отбори да се пипне и оправи, но явно не е в плановете на админа, но все пак ще дам още едно предложение за да може по-новите и нови отбори да развиват отборите си, както и интереса на всички да е по-голям уикендите... 8) Предложението ми е колкото отбори се напълнят за турнирите и останалите да се генерират някакви ботове... убедем съм сега, че се запсиват само 10-15 отбора, защото знаят, че няма да има турнир, но ако се знае на 100%, че турнир ще има то ще се записват и повоече отбори и интереса ще е по-голям... + това така ще се взима и печели кредит и в по-малките/нови слаби отбори... И мисля, че Friends Cup турнира последната седмица или там, когато беше трябва да се направи да е за всички, а не отново за най-стари/силни отбори... Гласувайте, давайте мнения, предложения и идеи :^) (beer)

Лига на шампионите

600views 10comments Въпроси
Благодаря, Corinthians! Извинявай, че не съм забелязал информацията за турнира. Този въпрос е бил излишен.

Лига на шампионите

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Чаворселона според регламента не е така. Прочети линка от пост №4 най-долу последното изречение. Друг е въпроса, че датите имат нужда от корекция.</blockquote> Да,грешката е моя. Благодаря за пояснението1

Лига на шампионите

Чаворселона според регламента не е така. Прочети линка от пост №4 най-долу последното изречение. Друг е въпроса, че датите имат нужда от корекция.

Лига на шампионите

Другия въпрос е отпадналите във втори кръг на ЛШ, ще играят ли в трети кръг на КШ? Според регламента е така, но нямат насрочени мачове, видно от жребия!

Лига на шампионите

Имаше една грешка при новия формат вече жребия е изтеглен!

Лига на шампионите

Въпроса е къде да групите на Лш?

Лига на шампионите

http://www.shampioni.com/?act=news&nid=268

Лига на шампионите

И без това не ми останаха неконтузени играчи :D

Лига на шампионите

не знам какво става,но нито един участник в ЛШ,отпаднал в 4-ти кръг ,го няма в 3-ти кръг на КШ... много странна работа,отново има някакъв бъг.

Лига на шампионите

Здравейте! Искам да разбера защо от първи кръг се премина на 4-ти кръг? Също след като отпаднах във втория кръг в кой кръг на купа на шампионите ще бъда включен? Благодаря предварително!