Уеб версия |
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Знаем как може да станат и повече от 4 футболисти да са от един отбор,въпроса е ако е позволено да знаем и да се възползваме всички,но по-добре да се реагира сега а не по време на мачовете ,не очаквам че мениджъра на отбора сам ще оправи играчите.
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Моля обърнете внимание на нередността в националния отбор на нация 16,отбора е с
4 футболиста от един отбор.</blockquote>
Е то кат в нашия национален отбор са само играчи на Левски и ЦСКА и тук таме има някой на ботев и славия щото стават проблеми (rofl) (rofl)
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Най-вероятно четвъртия е бил в националния от отбор от друга конференция и в последствие е бил закупен от отбор от вашата конференция!
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Моля обърнете внимание на нередността в националния отбор на нация 16,отбора е с 4 футболиста от един отбор.
|
|
Уеб версия |
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Web версията е много по-удобна и през телефона ползвам само нея.Ще се радвам,ако се върне опцията за избор между двете:)
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Въпрос към админа: "Ще се върне ли опцията за избор на уеб страницата?"
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3>Тоест мобилна весия не ми показва всичките згради и немога да ги дигам.</blockquote>
Могат да се вдигат просто завъртате телефона или таблета на др страна и се получава, същото е и при гледане на мачовете на противниците(там по принцип без да се завърти устройството името на госта се вижда наполовина, а резултата никак) Но наистина беше по добре да има възможност да се ползва и уеб :) Инъче за тренировки ми беше много по удобно да тренирам през телефона през мобилното от колкото на компютъра :)
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
И аз от телефона си ползвам уеб версията и ми е по-удобна. Ако може да се върне опцията за избор?
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Извадих си очите, за да прочета какво пише с тия малки букви, на таблет 10 инча. Представям си, ако вляза през телефона. Ще се пускали опцията за уеб версията!?
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Нищо не е оправено. Не знам дали е дело на админа това да се ползва само мобилната версия, но при всички случаи е поредната простотия. Така наречената мобилна версия е крайно неудобна. Това си е мое мнение все пак, но уеб версията е по добрия вариант.
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Аз не бя я ползвал до сега, но не мога да видя всички срещи, както и срещите на моята група. Като цяло уеб версията е много по-удобна, защото дава цялостен поглед върху сайта. Мобилната версия е, как да кажа, много мудна.
Аз също все още нямам уеб версията!
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Нищо не е оправено. Не мога да си изкарам пълната версия, само през приложението ли ще се цъка вече?
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Проблема е оправен. Очаквам да кажете кои от опциите има нужда да се добавят в мобилната версия.
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Доста не удобно е това явление, защото някои от опциите ги няма на мобилната версия, незнайно защо!?! Запиши състава, както и общия коефициент на отбора го няма (~) Наздраве (d)
|
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
Тоест мобилна весия не ми показва всичките згради и немога да ги дигам.
|
|
Уеб версия |
|
Уеб версия |
|
Уеб версия
1431views
21comments
Въпроси
И при мен е изчезнала, но от настройките на уеб браузъра си изискваш пълната версия на уеб сайта и става номера.... за сега.(beer)
|