Идея за новия формат пирамидална структура

5670views 92comments Общи дискусии
nemoje da nqma bag s tezi promeni eto o6te trasverniq prozorec ne e otvoren.

Струва ми се, че ще е по-добре, ако групите са по 18 или 20 отбора. Иначе определено сега ще е много по-интересно (beer)

Точно така.В момента ЛИГИТЕ го играят А,Б,В,Д ГРУПИ

Аз съм в лига 3, група 1... това ще рече все едно "В" група, така ли? Че нещо така се объркахме с тия Лиги и групи и...

тоест в моята сме 10 отбора общо 2 са заключени преди повече от 5 години има няколко неактивни тоест...4-5 отбора са активни

За националния нещо трябва да се измисли мисля че е редно всички активни играчи да гласуват.

Реших да се регистрирам наново в играта след като научих промените от приятел и очаквах да съм в В група а съм в А ...интересно има конференции където буквално са си групата на смъртта а в моята са 6-7 активни отбора от които 2 са заключени от години и 2 които се очакват да се затрият (think)

Успех на всички и да висим сега как ще е, но аз пак нещо не схванах сега, какво се случи :D

1. Всички отбори са преместени в новите групи 2. Генерирани са срещите за новия сезон 3. Класирането е обновено с новите отбори (сега ще добавя новите групи да се навигират по-лесно) Утре ще погледна националните отбори какво се случва с тях и вероятно, ще има ново гласуване тъй като реално до сега се гласуваше за 4-ма мениджъри. Успех на всички в новия формат на играта.

По тия въпроси всичко вече е ОК. Считам, че сега вече на дневен ред е въпроса с турнирите. Кога, как и т.н. Да си нагодим стратегията. На този етап адмирациите за админа са напълно заслужени (party) (party) (bow) (beer) (beer)

Кога отваря пазара.

Генерирани са и срещите за новия сезон. Ще погледна и класирането.

при мен туко що излезнаха мачовете

И ние нямаме нищо още :|

В лига 12 не сме . Нито кои отбори сме , нито мачовете .

Всеки би трябвало да е получил новата си лига. В момента работя по генериране на срещите за новия сезон с новия формат.

Детайли по които, ще се работи следващите седмици

2353views 39comments Общи дискусии
Според мен също трябва да се наблегне доста на рекламата на играта! След новите промени с лиги, групи и т.н също мисля, че трябва да се пипне възнагражденията за дадено място, защот сега битоте ще са до последния кръг и всеки един мач... така и ще имаш стимул да си колко се може по напред, а с тези суми от 30-50 000 мисля, че са смешни... нито можеш да подсилиш състава, нито нищо...

Всяка промяна и новост в играта ще е + ... дано админа е сериозен, а не е "всяко чудо за теи дни" и играта върне стария си чар (beer)... с нетърпение чакам новостите от утре!

за не разбралите да обясним че ще има А група наречена Лига 1! B група наречена Лига 2! C групите са Лига 3,като ще има две подгрупи наречени А и B и т. н. ако иска админа да размини само наименованията за да не се бъркат хората и да разберат за какво иде реч

Момчета, успокойте се! Нищо съществено не се е променило от първоначалната идея. 4 лиги се обединяват в 1, т.е. лигите от всяка конференция образуват едно цяло. Тези отбори се разпределят в А и Б група. От там нататък ботовете се разпределят в две "С" групи и тръгва пирамидата надолу. Всичко това с мисъл за бъдещо развитие на играта. Това, което нас ни вълнува в момента е 4 лиги в 1 и образуване на А и Б група от наличните реални мениджъри. Поздрави!:)