Идея за новия формат пирамидална структура
5670views
92comments
Общи дискусии
nemoje da nqma bag s tezi promeni eto o6te trasverniq prozorec ne e otvoren.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Струва ми се, че ще е по-добре, ако групите са по 18 или 20 отбора. Иначе определено сега ще е много по-интересно (beer)
|
|
Идея за новия формат пирамидална структура |
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Аз съм в лига 3, група 1... това ще рече все едно "В" група, така ли? Че нещо така се объркахме с тия Лиги и групи и...
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
тоест в моята сме 10 отбора общо 2 са заключени преди повече от 5 години има няколко неактивни тоест...4-5 отбора са активни
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
За националния нещо трябва да се измисли мисля че е редно всички активни играчи да гласуват.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Реших да се регистрирам наново в играта след като научих промените от приятел и очаквах да съм в В група а съм в А ...интересно има конференции където буквално са си групата на смъртта а в моята са 6-7 активни отбора от които 2 са заключени от години и 2 които се очакват да се затрият (think)
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Успех на всички и да висим сега как ще е, но аз пак нещо не схванах сега, какво се случи :D
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
1. Всички отбори са преместени в новите групи
2. Генерирани са срещите за новия сезон
3. Класирането е обновено с новите отбори (сега ще добавя новите групи да се навигират по-лесно)
Утре ще погледна националните отбори какво се случва с тях и вероятно, ще има ново гласуване тъй като реално до сега се гласуваше за 4-ма мениджъри.
Успех на всички в новия формат на играта.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
По тия въпроси всичко вече е ОК. Считам, че сега вече на дневен ред е въпроса с турнирите. Кога, как и т.н. Да си нагодим стратегията.
На този етап адмирациите за админа са напълно заслужени (party) (party) (bow) (beer) (beer)
|
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Генерирани са и срещите за новия сезон. Ще погледна и класирането.
|
|
|
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Всеки би трябвало да е получил новата си лига. В момента работя по генериране на срещите за новия сезон с новия формат.
|
|
Детайли по които, ще се работи следващите седмици
2353views
39comments
Общи дискусии
Според мен също трябва да се наблегне доста на рекламата на играта!
След новите промени с лиги, групи и т.н също мисля, че трябва да се пипне възнагражденията за дадено място, защот сега битоте ще са до последния кръг и всеки един мач... така и ще имаш стимул да си колко се може по напред, а с тези суми от 30-50 000 мисля, че са смешни... нито можеш да подсилиш състава, нито нищо...
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Всяка промяна и новост в играта ще е + ... дано админа е сериозен, а не е "всяко чудо за теи дни" и играта върне стария си чар (beer)... с нетърпение чакам новостите от утре!
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
за не разбралите да обясним че ще има
А група наречена Лига 1!
B група наречена Лига 2!
C групите са Лига 3,като ще има две подгрупи наречени А и B
и т. н.
ако иска админа да размини само наименованията за да не се бъркат хората и да разберат за какво иде реч
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Момчета, успокойте се!
Нищо съществено не се е променило от първоначалната идея.
4 лиги се обединяват в 1, т.е. лигите от всяка конференция образуват едно цяло. Тези отбори се разпределят в А и Б група.
От там нататък ботовете се разпределят в две "С" групи и тръгва пирамидата надолу. Всичко това с мисъл за бъдещо развитие на играта.
Това, което нас ни вълнува в момента е 4 лиги в 1 и образуване на А и Б група от наличните реални мениджъри.
Поздрави!:)
|