Идея за новия формат пирамидална структура

5670views 92comments Общи дискусии
също така не разбрах какво стана с трансферите,нали само на търг щяха да са? пак гледам поголовно се нарушават правилата,пълно е с оферти над макс цена...

Коринтианс, нито един от проблемите с националните отбори не е оправен. Няма ги нито кандидатите за мениджър, нито играчите.

Преди малко писах в раздел проблем със СМС , да видим какво ще стане .

<blockquote><h3>Aspen написа:</h3>Надявам се промените да са за добро. След няколко години, през които само влизах за да не ми бъде изтрит отбора, съм надъхан за нови купи във витрината.</blockquote> (y)

Надявам се промените да са за добро. След няколко години, през които само влизах за да не ми бъде изтрит отбора, съм надъхан за нови купи във витрината.

<blockquote><h3>Death написа:</h3>Виж тези смс-и . Немога да съм VIP .</blockquote> Пиши в раздела проблем със СМС и там ще ти отговорят

Виж тези смс-и . Немога да съм VIP .

СКК мисля, че се добавяха на 1вия ден вечер от новия сезон. Ако днес не ги получите, ще погледна по-късно какво се е объркало. За новите регистрации провете e-mail-а да не е попаднал в СПАМ или пишете e-mail адреса на ЛС да погледна дали въобще е изпратен e-mail.

да и на мен също.

Липсва приход СКК от миналия сезон и купата която не е добавена в музея

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Проблема с гласуването за национален мениджър е оправен, а трансферния прозорец е отворен (имаше малка неточност при него). Ако забележите и други нередности моля да ги докладвате.</blockquote> + проблема с новорегистрираните, защо не получават емайл за потвръждание...

mislq 4e trqbva pove4e hora da glasuvat za nacionalen menidjer i pove4e vazmojnost za glasuvane.

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Проблема с гласуването за национален мениджър е оправен, а трансферния прозорец е отворен (имаше малка неточност при него). Ако забележите и други нередности моля да ги докладвате.</blockquote> СМС-те оправи . Още чакам кода от сутринта .

Проблема с гласуването за национален мениджър е оправен, а трансферния прозорец е отворен (имаше малка неточност при него). Ако забележите и други нередности моля да ги докладвате.

Важното е да има конкуренция пък кога ще се кача и как ще се задържа не е проблем но до 3 сезона съм се качил Друго ми е интересно сега се отварят нови 4 позиции за турнирите предполагам по този начин като гледам от 1 до 8 място ?

<blockquote><h3>Red London написа:</h3>Реших да се регистрирам наново в играта след като научих промените от приятел и очаквах да съм в В група а съм в А ...интересно има конференции където буквално са си групата на смъртта а в моята са 6-7 активни отбора от които 2 са заключени от години и 2 които се очакват да се затрият</blockquote> Напротив в Група Б си, вече лига 2 се води реално група Б. Конференция 16 лига 1, е реално А група, ти си в 16/2 т.е. в Б група...доста години ще са ти нужни да пребориш конкурентите :) Като гледам изпадат последните 4 отбора и се качват съответно първите 4 отбора това е едната промяна. Да констатирам още един проблем примерно в конференция 5 можем да гласуваме за национален мениджър само от бившия 5/1/1

Лошо, че ще нет е сменен сезона и сме си в 56 ден от стария, а скоро започват мачовете... трансферния не е отворен, а гоедам, че и други колеги виждат бъгчета със СМС, нации и други + това да добавя, че казах на няколко стари пичаги да се регнат и чакат писмото си в почата, но все още не получават и немогат да потвърдят и да започнат играта... нека админа погледни и оправи тези неща!

<blockquote><h3>Red London написа:</h3>Реших да се регистрирам наново в играта след като научих промените от приятел и очаквах да съм в В група а съм в А ...интересно има конференции където буквално са си групата на смъртта а в моята са 6-7 активни отбора от които 2 са заключени от години и 2 които се очакват да се затрият</blockquote> Направи си нова регистрация ... и така докато ти хареса групата.

КК не е оправен, както и не са сменени новите нации на играчите ;)

СМС-те също . Таксуваме , но не ми прати обратен смс с код .