Огромен проблем при трансфер
2843views
25comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Това не мисля, че е редно да се прави, но когато дойде време да работим по
трансферите, ще помислим сериозно кое е най-добре за играта.</blockquote>
Точно така,всичко с времето си бавно,но славно да стават нещата и потребителите да са доволни или поне по-голямата част,защото винаги ще има недоволни (beer)
|
|
Фонд ПНП
939views
5comments
При проблем с играта
Фонда в момента е един най-маловажните проблеми в играта по които трябва да се работи,има по-важни неща от този фонд според мен когато се направят основните неща тогава фонда може да се погледне според мен (beer)
|
|
Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?
4256views
21comments
На лафче
<blockquote><h3>Д у н а в написа:</h3>Kak гласувате за нация 12,те още нямат дори избран отбор?</blockquote>
Ще има, ще има :*
|
|
Новия админ
943views
8comments
Общи дискусии
Мисля,че на всички играчи е ясво ,че имаме нов админ,които мисли за развитието на играта. Предлагам да се представи все пак.Не ,че е толкова важно,но мисля ,че ще е добре.
|
|
2843views
25comments
При проблем с играта
Това не мисля, че е редно да се прави, но когато дойде време да работим по трансферите, ще помислим сериозно кое е най-добре за играта.
|
|
2843views
25comments
При проблем с играта
Адмирации за това което мислите да реализирате,но няма ли как да се направи да не може да се надвишава максималната цена на играч при обикновен трансфер/да може само с левро/??????????(wasntme) (wasntme) (wasntme) (wasntme) (wasntme)
|
|
2843views
25comments
При проблем с играта
Това със закупуването на 5СТ и добавяне оферта на търг пак за 6ти СТ е вратичка, която се заобикаля. Ще направя нужните промени, а отборите възползвали се от това, ще бъдат почистени.
|
|
Огромен проблем при трансфер |
|
Коя конференция стана най-силна и оспорвана ? |
|
Промени по заплатите
718views
6comments
Общи дискусии
Какъв е проблема с националите?
На възрастните играчи заплатите няма да падат със сигурност или поне няма да са с такъв %.
|
|
|
|
|
|
Фонд ПНП
939views
5comments
При проблем с играта
Фонда не работи , няма да е лошо админа да обърне внимание .
|
|
Няколко предложения за подобрение и развитие... |
|
Промени по заплатите
718views
6comments
Общи дискусии
Моето предложение за заплати е във връзка с остарелите играчи.Нека като навършат 32г ,
заплатата му да остане такава докато бъде уволнен.Сега има отбори с играчи по 50-60 да не казвам 70г За кво?
|
|
Промени по заплатите |
|
Промени по заплатите
718views
6comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>В следващите няколко дни, ще се направи тест за промяна заплатите на играчите
спрямо уменията и трофеите, които имат, а също може да се помисли и за наказания
за получени ЖК и ЧК за всички официални срещи.</blockquote>
А то сега няма линаказания при всички официални срещи ?! Хубаво да се помисли и за глоби(като новорегистрираните 6-9 месеца да не ги ловят)
<blockquote><h3>La Magia Del Futbol написа:</h3>В такъв случай трябва да се изтриват трофеите им при регенериране, понеже аз да
речем си взех супер талант, който има индивидуални отличия от сезон 35-ти, а
сега е на 15. Тоест трофеите му са от т.нар. "минал живот"</blockquote>
Оказа се, че трофеите не важат при приходите в музея от преди регистрацяита.. може би и това тка ще се измисли и мисля, че е доста доста добре...
|
|
Промени по заплатите
718views
6comments
Общи дискусии
В такъв случай трябва да се изтриват трофеите им при регенериране, понеже аз да речем си взех супер талант, който има индивидуални отличия от сезон 35-ти, а сега е на 15. Тоест трофеите му са от т.нар. "минал живот" :)
|