Огромен проблем при трансфер

2843views 25comments При проблем с играта
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Това не мисля, че е редно да се прави, но когато дойде време да работим по трансферите, ще помислим сериозно кое е най-добре за играта.</blockquote> Точно така,всичко с времето си бавно,но славно да стават нещата и потребителите да са доволни или поне по-голямата част,защото винаги ще има недоволни (beer)

Фонд ПНП

939views 5comments При проблем с играта
Фонда в момента е един най-маловажните проблеми в играта по които трябва да се работи,има по-важни неща от този фонд според мен когато се направят основните неща тогава фонда може да се погледне според мен (beer)

Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?

4256views 21comments На лафче
<blockquote><h3>Д у н а в написа:</h3>Kak гласувате за нация 12,те още нямат дори избран отбор?</blockquote> Ще има, ще има :*

Новия админ

943views 8comments Общи дискусии
Мисля,че на всички играчи е ясво ,че имаме нов админ,които мисли за развитието на играта. Предлагам да се представи все пак.Не ,че е толкова важно,но мисля ,че ще е добре.

Това не мисля, че е редно да се прави, но когато дойде време да работим по трансферите, ще помислим сериозно кое е най-добре за играта.

Адмирации за това което мислите да реализирате,но няма ли как да се направи да не може да се надвишава максималната цена на играч при обикновен трансфер/да може само с левро/??????????(wasntme) (wasntme) (wasntme) (wasntme) (wasntme)

Това със закупуването на 5СТ и добавяне оферта на търг пак за 6ти СТ е вратичка, която се заобикаля. Ще направя нужните промени, а отборите възползвали се от това, ще бъдат почистени.

Marica си е пак с 6 суперталанта(think) (o)

(beer)

Промени по заплатите

718views 6comments Общи дискусии
Какъв е проблема с националите? На възрастните играчи заплатите няма да падат със сигурност или поне няма да са с такъв %.

;)

:D (beer) (beer) :D

Kak гласувате за нация 12,те още нямат дори избран отбор?(rofl)

Конференция 16

Фонд ПНП

939views 5comments При проблем с играта
Фонда не работи , няма да е лошо админа да обърне внимание .

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1808views 17comments Предложения
Повече смени във приятелски срещи.

Промени по заплатите

Моето предложение за заплати е във връзка с остарелите играчи.Нека като навършат 32г , заплатата му да остане такава докато бъде уволнен.Сега има отбори с играчи по 50-60 да не казвам 70г За кво?

Промени по заплатите

оправи националите първо че им предстоят мачове през уикенда(bow)

Промени по заплатите

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>В следващите няколко дни, ще се направи тест за промяна заплатите на играчите спрямо уменията и трофеите, които имат, а също може да се помисли и за наказания за получени ЖК и ЧК за всички официални срещи.</blockquote> А то сега няма линаказания при всички официални срещи ?! Хубаво да се помисли и за глоби(като новорегистрираните 6-9 месеца да не ги ловят) <blockquote><h3>La Magia Del Futbol написа:</h3>В такъв случай трябва да се изтриват трофеите им при регенериране, понеже аз да речем си взех супер талант, който има индивидуални отличия от сезон 35-ти, а сега е на 15. Тоест трофеите му са от т.нар. "минал живот"</blockquote> Оказа се, че трофеите не важат при приходите в музея от преди регистрацяита.. може би и това тка ще се измисли и мисля, че е доста доста добре...

Промени по заплатите

В такъв случай трябва да се изтриват трофеите им при регенериране, понеже аз да речем си взех супер талант, който има индивидуални отличия от сезон 35-ти, а сега е на 15. Тоест трофеите му са от т.нар. "минал живот" :)