Идея за новия формат пирамидална структура

5670views 92comments Общи дискусии
Уж 4 лиги в 1.... Ако трябва да съм честен, аз дори не мога да разбера какъв е последния вариант по който се работи...

Аз с други впечатления бях останал! не беше ли идеята всички лиги да се обединят в конференцията си и така да имаме сегашният брой конференции с по 1 лига и Група А, Б и В? А, сега съвсем друго нещо се случва което не вярвам да е популярно решение сред мениджърите! Кучетата си лаят кервана си върви...

Най-важно е А групите да са пълни,Б наистина най-добре също да е една ,а долните все тая,то там ще има само борове.

разбирам админа че иска да запази общия брой на отборите от 4096,даже в най-силните си години играта е имала малко над 1000 активни отбора,така че ще е късмет да се запълни даже Лига 4! Друг аргумент е че финала за купата на лигата ще трябва да е на 8-мия ден,а от този факт идва изместването на финалната фаза за националите! според мен Лига 5 е напълно излишна

Dd vidim(wait)

<blockquote><h3>ПФК Добруджа 1919 написа:</h3>Нали формата щеше да бъде друг 4 лиги в 1? А сега се измисли друг който е пълен та..к дали някой изобщо го одобрява ? Като гледам и оценките от новината не са високи..</blockquote> Нали това е формулата колега 4 лиги в една като групите в една конференция остават 16 както преди просто формата е друга - 1 група А, 1 група B, 2 групи C, 4групи D ,8 групи Е . Групи С,D,E- пирамидална структура да може след време като има отбори в долните девизии да имат възможност да се качват по-бързо и да не им се налага да минават през всички девизии докато стигнат до А група.

Пълна глупост типично по български! Имаше две идеи, СЪВСЕМ различни от сегашната, обсъжда се във форума и в чата, стигна се до решение и сега админа си прави СЪВСЕМ ДРУГА измислица каквато му е кефнала в последния момент! Защо изобщо си губим времето тогава???(y)

<blockquote><h3>ПФК Олимпия написа:</h3>Пълна глупост типично по български! Имаше две идеи, СЪВСЕМ различни от сегашната, обсъжда се във форума и в чата, стигна се до решение и сега админа си прави СЪВСЕМ ДРУГА измислица каквато му е кефнала в последния момент! Защо изобщо си губим времето тогава???</blockquote> (y)

<blockquote><h3>ПФК Олимпия написа:</h3>Пълна глупост типично по български! Имаше две идеи, СЪВСЕМ различни от сегашната, обсъжда се във форума и в чата, стигна се до решение и сега админа си прави СЪВСЕМ ДРУГА измислица каквато му е кефнала в последния момент! Защо изобщо си губим времето тогава???</blockquote> Точно, и аз нищо не схванах от новата измишльотина, едно се обсъжда друго се решава. Е за какво се обсъжда изобщо? Админа да си казва така ще стане, ако не ви харесва триите се и точка, да се трием всички и толкова...чакам с нетърпение да видя каква боза ще стане довечера :) и дали няма скоро да кажем R.I.P shampioni.com

Нали формата щеше да бъде друг 4 лиги в 1? А сега се измисли друг който е пълен та..к дали някой изобщо го одобрява ? Като гледам и оценките от новината не са високи..:)

Пълна глупост типично по български!:x Имаше две идеи, СЪВСЕМ различни от сегашната, обсъжда се във форума и в чата, стигна се до решение и сега админа си прави СЪВСЕМ ДРУГА измислица каквато му е кефнала в последния момент!(punch) Защо изобщо си губим времето тогава???(think)

Детайли по които, ще се работи следващите седмици

2353views 39comments Общи дискусии
Г-н администратор може ли вече да разберем крайните промени,които ще бъдат извършени днес?Освен сливането на групите ,ще има ли други промени?

Последноите няколко дни работих по тестване новия формат на лигите и с послените промени изглежда се получава интересно. Утре вечер към 21ч. предполагам, ще преместим отборите с новите групи и ще генерираме първенството. Формата за всяка конференция, ще бъде следния: Лига 1 Група A Лига 2 Група A Лига 3 Група A Лига 3 Група B Лига 4 Група A Лига 4 Група B Лига 4 Група C Лига 4 Група D Лига 5 Група A Лига 5 Група B Лига 5 Група C Лига 5 Група D Лига 5 Група E Лига 5 Група F Лига 5 Група G Лига 5 Група H

FC RAPID много точно. +1

FC RAPID много добро предложение А и Б групите да са по 1, а на долу да станат пирамидални така, ще се запази и броя на отборите, а именно 256 в конференция

Според мен е по-добре група А и група Б да си останат по една както сега,а другите да са на пирамидалната структура .В момента нямаме нужда от две Б групи защото и една неможе да се напълне,а и мисля че и една силна б група за напред когато има засилен интерес ще е достатъчна. Тези които ще се включват от по-долните групи ще може да прескачат по-бързо в по-горна с пирамидалната структура, а не да им се налага да прескачат 6-7 девизии за да стигнат поне в Б ако започнат от най-долна група.

Детайли по които, ще се работи следващите седмици

2353views 39comments Общи дискусии
Примерът беше илюстративен. Минималната цена + една камара левро. Обаче при играчи за милиони маржа между минималната и максималната си се сериозна пара.

Предимствата на пирамидалната структура е, че ще има повече Б групи и много повече В групи, което реално са квоти за нови отбори, а иначе при засилен интерес и нови потребители местата, ще са ограничени... това по никакъв начин не мисля, че пречи на каквото и да било, а и незнам за какво копирание на мениджъри говорим просто явно е добра практика. В сегашния нов формат, ще трябва да имаме A,B,C,D,E,F,G,H група, което реално е 8-ма дивизия и някой нов бързо, ще му мине да се напъва от 8-ма дивизия, което като се замисля все пак има своя чар, но и пирамидата е добре. С повече изпадащи и повече динамика.

С тази нова идея какво ще копираме някои др игри ли? :) Определено както спомена един колега на скоро май админа е нов...и аз добавям жаден за служба :) (beer) Играта е уникална сама за себе си...такъв формат и такава идея няма другаде в бг мениджърите ;) И пак ще напомня да се намали % контузии писна ми...особенно последпите 10 дни...ако продължава така то определено ще мисля за спиране на ВИПа след това поколение...

Като има мач за купа-и младите да играят!