Сгради
1993views
21comments
Предложения
Пети полк (Шумен) , а какво ще се случва ако не плащам подръжка ? Пак ли ще ми отнема нива ? Дооформи си предложението , не е лошо , но не си го доизмислил .
|
|
http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3340410 |
|
Промяна в правилата за неофициалните турнири
1939views
24comments
Предложения
Наи доброто предложение е по коеф. ... , но ... коефциента да не е на титулярните 11 играча , а на целият отбор . Така няма да могат да стават измами с коеф. помислете над това .
Весело посрещане на Новата година . (beer) (beer) (beer)
|
|
Сгради
1993views
21comments
Предложения
Бих се съгласил за идея в посока леко завишаване на приходите от сгради(wait) , но да се събарят и т.н. не ми се връзва - а и плюс това всичко си зависи най-вече от админа както той самия спомена в интервюто във вестника че ако има финансовата(cash) възможност би предприел промени в сайта като цяло и че търси спонсори ....;) :) (~)
|
|
Сгради
1993views
21comments
Предложения
Хммм идеята с подръжка на сградите също не е лоша, но трябва да се помисли внимателно как точно да се реализира тази подръжка и кой подход, ще бъде най-приемлив... очаквам още мненията Ви ...
Весело посрещане на Новата Година
|
|
Сгради |
|
http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3340410
833views
10comments
Зала на срама
Всеки мач играе с най-доброто, в случая със записан отбор и 40г и по-стари играчи. Рома е нов собственик, приятел на Мото и и са уговорили мача, за такива неща и в реалния футбол има наказания, дори изхвърляне от групата, надявам се да бъдат взети мерки.
|
|
Мобилна версия
2327views
34comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>BWIN написа:</h3>Нека се добави "Моите срещи" мн ще е удобно</blockquote>
Да и аз това забелязах, че го няма това меню :)
|
|
Сгради
1993views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Моята идея е малко по-различна вкарва се модул експлоатация на сградите и на
всеки сезон се махат по 5 нива или на всеки 11-ти ден 1 ниво и увеличаване
лимита на 150 нива. Очаквам мнението Ви по темата</blockquote>
Ако ще се въвежда модул експлоатация на сградите, според мен е по-реалистично да е плащане на някаква сума за определен период, в зависимост от нивото на сградата - колкото по-високо е то, толкова по-голям да е разхода. Нещо подобно на заплатите, но, примерно, веднъж на сезон.
В смисъл - все едно периодично се прави ремонт и профилактика на клубните сгради, като по-голямата сграда изисква повече труд, съответно повече средства за поддръжка.
|
|
Сгради
1993views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Моята идея е малко по-различна вкарва се модул експлоатация на сградите и на
И как да стане тази глупост? Като за 1 сезон от 56 дни в най добрия случай можеш да вдигнеш 9 нива * 6 дни = 54 дни. После като ми махнете 5те нива и какво за един сезон съм вдигнал 4 нива, не благодаря!!!
|
|
Сгради
1993views
21comments
Предложения
Админе направи анкета,която да е видна за всички потребители за да може всеки да си каже мнението.
|
|
Сгради
1993views
21comments
Предложения
Що не вкараме модул "Марадона" - през 11 дена по един играч да бъде хващан дрогиран, и два сезона губи състезателни права.. или пък модул Колумбия - един куршум между очите на случаен принцип, и отбора ти си търси нов играч, хитро, а:D .. весело посрещане на новата довечера!(d)
|
|
Сгради
1993views
21comments
Предложения
За. Имаше и една идея на ФК Долно Маймунаре за фен клуб.
|
|
Мобилна версия
2327views
34comments
Общи дискусии
Трагедия пълна 30 минути се опитвам да сложа наказан играч извън групата(препращаме ме на 1000 други места но не и да размести играчите) също така няма запиши своя състав а аз имах такъв при запиши своя състав и наказан играч в него и да влизаш и да не влизаш от телефона все същия *** пак ще си загубиш мача.Sony Ericsson Xperia Neo ми е телефона браузара ми е стандартни за андройд продуктите :)
|
|
http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3340410
833views
10comments
Зала на срама
няма какво да се направи, защото не мисля че има правило по което да бъдат наказани, но пък за сметка на това се вижда що за хора са. това не е първия нито последния такъв мач в играта за съжаление.
|
|
Сгради
1993views
21comments
Предложения
това с махането на нива на сградите мисля, че не е правилно поне както е предложено, защото 5 нива на сезон са много. за един сезон се строят около 9 нива на сграда и да махнат повече от половината е прекалено. 1-2 нива ако се махат е приемливо. и от всички сгради ли ще се махат нива? евентуално някаква логика има да се махат нива на стадиона, музея и фен клуба, но на останалите сгради ще бъде много некоректно, особено на школата и тр. център. мисля че няма нужда да обяснявам. за вдигането до 150 пак ми се струва излишно, защото никой не би строял музей над ниво 100, ако вече получава 10 000 на ден. както и школата няма нужда над ниво 100 тъй като най-добрите таланти са на ниво 100, така ще трябва да се бута и този модул.болницата пък надали някой ще я построй до ниво 20 :)
най-добре го оставете както си е в момента и измислете нещо друго за изтегляне на кредита на богатите :)
|
|
Мобилна версия
2327views
34comments
Общи дискусии
Покрай празниците, доста от нас са ангажирани и нямат възможността да оперират от настолните си компютри. Тук влиза ролята на телефоните ни.
До този момент използвах телефона си предимно за РПС.
Понякога и за някоя друга сменичка.
В момента обаче, не мога да приемам или отказвам отправени ми предизвикателства. Мога само аз да пращам такива.
Направи ми впечатление, че когато се опитам да отворя съобщение, съдържащо текст за отправено ми предизвикателство за РПС, ме препраща на страницата с турнирите - Лига на Шампионите, Купа на Шампионите и т.н.
Ако другите нямат тези проблеми, то значи моят телефон е поостарял.
Използвам опера мини - вградена.
Силно се надявам да мога да използвам телефона си за РПС.
Весело посрещане на новата година!(d)
|
|
Мобилна версия |
|
Сгради
1993views
21comments
Предложения
Абсолютно против,махането на нива на вече построени сгради! Достигането до ниво 100 на сградите коства доста кредит и най-вече време за да може хеи така да ги махнете!Идеята за увеличаване на нивата до 150 е добра и я подкрепям(y) Админе,какво ще кажеш да се помисли за нова сграда на празното място?
|
|
Мобилна версия
2327views
34comments
Общи дискусии
След направено от мен проучване на доста телефони проблема е с по-старите модеки телефони. С chrome работи перфектно. Очаквам да пишете за бъдещи проблеми или молбите Ви за добавяне или махане на някой модул от мобилната версия
|