Сгради

1993views 21comments Предложения
Моята идея е малко по-различна вкарва се модул експлоатация на сградите и на всеки сезон се махат по 5 нива или на всеки 11-ти ден 1 ниво и увеличаване лимита на 150 нива. Очаквам мнението Ви по темата

http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3340410

833views 10comments Зала на срама
Как рязбряхте, че срещата е уговорена

Кофти уговорка на тоя мач,ама едва ли ще стане да се преиграе или да им бъдат отнети точките.

Предлагам мача да се преиграе с титулярните отбори или да им бъдат отнети точки от класирането за уреждането на мача. Надявам се на вашето съдействие колеги и на админа.

Сгради

Трябва да се добави 1 или 2 сгради,но тези предложения ми се струват неясни и неудачни според мен.Не е ясно защо трябва 1 ниво да се строи за 20-30 дена и за какво развитие на играчи става въпрос? Отностно 2-та точка нямам думи....първо да го строя(влагам време и ресурс)и да ми махат 1/2 нива след това:x Отностно 3-та точка:Пълна дискриминация на основание може би кредит в излишък?

Сгради

Незнам дали е това най-доброто предложение, но може да се измисли нещо, защото вече много отбори са на 100 ниво и няма какво да правят с тея сгради...

Сгради

1.Добавяне на една или 2 сгради с период на строене на един левел от примерно 20-30 дни.Те да не носят кредит, а да бъдат вариант за развитието на играчите. 2.Всяка сграда която е примерно над 80-90 левел, да губи по едно или две нива всеки сезон. 3.Зависимост между възрастта на отбора и времето за строеж на един левел, например: за отбори до 6 месеца - 4 дни на левел, за отбори между 6 и 12 месеца - 5 дни на левел, за отбори по-стари от една година - 6 дни

Мобилна версия

2327views 34comments Общи дискусии
HTC Desire X през Chrome върви доста добре през wifi, доста по бързо от преди :) (beer)

Мобилна версия

Май проблема е от браузъра ;)

Мобилна версия

Аз съм с Галакси ес+ и си ми върви перфектно ! Евала за идеята !(*) (coffee) (h) (handshake) (y) (~) (music)

Промяна в правилата за неофициалните турнири

1939views 24comments Предложения
Аз също ви подкрепям колеги - дано се осъществи де ?!(clap) (y) (h) 8-|

Честита Коледа

683views 7comments На лафче
Честито Рождество Христово и успешна 2014 за всички (ninja) -и в Шампионите - наздраве !!!!(d) :) (h) (party) (music)

Мобилна версия

<blockquote><h3>BWIN написа:</h3>samsung s4 mi nestava s android</blockquote> Приятел пиши на кирилица(beer) Аз съм с галакси с2+ и става.Само липсват няколко неща:)

Промяна в правилата за неофициалните турнири

1939views 24comments Предложения
Много добре, а и потребителите я оценяват (y)

Мобилна версия

Адмирирай колко си искаш.Просто казвам ,че когато го предложих нямаше никой. http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=1991

Мобилна версия

<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>Тази идея аз я бях предложил преди 1-2-3 години и нямаше много позитивни мнения.Но браво.!</blockquote> И аз мога да адмирирам това за мобилната версия , предполагам след време ще се изчистят нещата и ще работи всичко нормално.

Мобилна версия

Тази идея аз я бях предложил преди 1-2-3 години и нямаше много позитивни мнения.Но браво.!

Мобилна версия

И при мен проблема е голям... влизам си в acc, но след това като кликна да видя Съобщения, Отбор и т.н.... ми се скрива и немога да влезна никъде... С Нокия Е52 съм...

Мобилна версия

LG с Android браузъра е гуугъл

Мобилна версия

Няма "спонсори","запиши сьстав".....