Мобилна версия

2327views 34comments Общи дискусии
Когато я натисна ми дава следните менюта: Съобщения, Настройки, моят отбор и Дюш отбор. За играчите се извинявам, ицелил съм играч където няма необходимите мачове (chuckle) (beer)

Мобилна версия

<blockquote><h3>izvanzemnite написа:</h3>Когато се влезне в даден играч, не виждам опция да се пуска на трансферният пазар. Не виждам и трансферният пазар, т.е. няма да може да купуваме играчи. Ако действително не може да се правят смени, е много лошо!</blockquote> Могат да се добавят играчи в трансферите за номера след 16. В трансферите може да се отиде от лявата навигация, която се показва от бутона горе в ляво. Вероятно е да има проблем с някои по-стари телефони. За смените, ще оправим проблема.

Мобилна версия

Моят е Самсунг с Андроид, за браузъра не знам (beer)

Мобилна версия

Невъзможно е да се правят смени в приятелска среща . Вчера ми трябваше 20 мин борба да успея , постоянно отваряше нещо друго . Успях да сложа играчите в прозорците за смяна но бутона "смяна" не успях да избера многократно. Днес даже и не мъчих продължително и в работата успях от компютър да направя смените. Телефона ми е SONY с ANDROID , браузъра ми е DOLPHIN.

Мобилна версия

Когато се влезне в даден играч, не виждам опция да се пуска на трансферният пазар. Не виждам и трансферният пазар, т.е. няма да може да купуваме играчи. Ако действително не може да се правят смени, е много лошо!

Мобилна версия

<blockquote><h3>CSKA do grob написа:</h3>Аз до днес си влизах всеки ден от телефона и нямах никакви проблеми с нищо. Сега като дам играчи ми отваря финансов анализ. За друго още не съм видял.</blockquote> Какъв е телефона и с какъв браузер е дадена тази грешка.

Мобилна версия

Преди повече ми харесваше като я нямаше мобилната версия :) Инъче успях да изтренирам няколко от играчите и беше по бързо от преди като съм влизал през телефона (coffee)

Мобилна версия

Не отваря всички сгради.По точно Трен.център и школата.

Мобилна версия

Аз до днес си влизах всеки ден от телефона и нямах никакви проблеми с нищо. Сега като дам играчи ми отваря финансов анализ. За друго още не съм видял.

Мобилна версия

Проблема с тренировката на играчите е оправен. Също така ако е възможно при докладване на други проблеми да споделяте устройствата и браузера на телефона си ако ги знаете какви са и съответните версии е препоръчително. Благодаря Ви за съдействието.

Мобилна версия

<blockquote><h3>BWIN написа:</h3>Ми не е добре натискам играчи отваря ми финансов анализ,но смятам,че ще яподобрят-не може да се правят смени по време на среща-това е на пръв поглед.</blockquote> Ако не може да се правят смени по време на мач по-добре да се махне.Също така сега пробвах да си тренирам играчите и не става.Похвално е че е направена мобилна версия но нека се изпипа докрай,също така няма линк и за форума.През телефона сайта си вървеше много добре така че нека и има опция да не се влиза само през мобилната версия.

Промяна в правилата за неофициалните турнири

1939views 24comments Предложения
(y)

(y)

<blockquote><h3>FC K.S.K. написа:</h3>тая игра стана като в песента: "а дано,ама надали"</blockquote> Много правилно :)

тая игра стана като в песента: "а дано,ама надали"

(y)

Мобилна версия

Ми не е добре натискам играчи отваря ми финансов анализ,но смятам,че ще я подобрят-не може да се правят смени по време на среща-това е на пръв поглед.

Мобилна версия

Да е честита.(y) Нека,който използва телефон да каже,как е. :)

Мобилна версия

Честито на всички с първата ни мобилна версия. След няколко дневни усилия успяхме да стартираме първата мобилна версия на играта. Успех на всички с новата екстра.

Подкрепям идеята(y) :) Трябва да има промяна в тези турнирчета. :)(beer)