Записване на състава за Супер купа на конфедерации |
|
Записване на състава за Супер купа на конфедерации
848views
7comments
Въпроси
Здравейте, довечера имам мач за Супер купа на конфедерациите. Как се записва състава за този мач? От опциите за запис този турнир не ми се показва.
|
|
специални тренировки |
|
специални тренировки
1952views
14comments
Предложения
<blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>Може би трябва да се добави опцията 40 левро 2 нива умения от 8 до 10 .</blockquote>
А защо не 100 левро приятел? (n)
|
|
специални тренировки
1952views
14comments
Предложения
Може би трябва да се добави опцията 40 левро 2 нива умения от 8 до 10 . :)
|
|
специални тренировки
1952views
14comments
Предложения
Хубаво е малко да се бутнат спец тренировките. Някак си не си струва 2 нива (12 дни) и колосалните 25 левро, като един СМС е 30 левро=2.40лв срещу това да ти се вдигнат уменията от 3 до 10 на случаен принцип.
Да се смъкне цената на Леврото или да се вдигнат уменията :)
|
|
специални тренировки |
|
Промени в посещаемостта на мачовете |
|
Промени в посещаемостта на мачовете
1254views
10comments
Предложения
Нека да се направи една нова формула за посещамост на срещите.
Да не е само от рейтинга, а да се влияят и други фактори:
- време (ще се добави време(слънчево, облачно, дъжд, сняг и т.н..)като да речем слънчево и облачно ще бъде по 35% шанс, а пък дъжда и снега по 15%) като това време ще има както + така и - ... Да кажем, ако сега при даден мач идват 70 000, ако е слънчево ще дойдат повече (това вече трябва да се измисли някаква формула, а и да се даде инфо как точно се определя броя на хората на мачовете), а ако е дълж ще са по-млако.
- Класирането - може да се раздели на 3 класирането(първите 5, вторите 6 и третите 5 отбора) и пак във форумулата да се добави това... Ако ти си 1 и играеш с/у 2 е логично това да е дерби мач и стадиона да е пълен, но в мометна е така, че ако разликата в рейта им е голям идват доста амлко хора.
- В завсимост мача дали е за лига, купа, КШ, ЛШ и т.н...
като пиша това може да се получи във форумулата така, че ако играят 1 с/у + слънчево време + високи рейтинги и резултата да е над 100 000, което може да направи така, че да направим стадионите да се ъпгрейдват още, но естествено това нещо да се слува доста рядко и в мн големи мачове(това може да се дискутира в друга тема, ако се реализира това с това предложение)...
Ако има хора, които им се мисли нещо по тоя въпрос и имат малко свободно време може да се намрим във скайпа (<b>gam3_0v3r_</b>) и да обсъдим една такава формула, а може и админа да каже дали това ще е възможно и ако се напрви една такава форуму ще е лесно ли той да я направи и от това да зависи посещаемостта на даден мач... ;)
|
|
sponsora
887views
2comments
Въпроси
Цъкни върху "Спонсори" и ще ти излезе кога ти изтича договора.Пиши на кирилица.
|
|
специални тренировки |
|
специални тренировки
1952views
14comments
Предложения
Специални тренировки Играчът Монди завърши успешно специалните тренировки.
Подобрения на уменията след специалната тренировка
Вратарски умения 5.4
Отнемане 8.4
Бързина 5.4
Контрол 4.8
:O :O
Поне и леврото намалете. (nod)
|
|
специални тренировки
1952views
14comments
Предложения
Дали не счупих рекорда :)
Общо 17,6 точки и забележете --- +3 линия. Не бях виждал специална тренировка да вдига с толкова :D
А дали с нарастването на специалните на конкретен играч, не намалява възможността за добра тренировка? Това ми изглежда съмнително, но все пак да попитам :^)
|
|
Промяна в правилата за неофициалните турнири
2666views
24comments
Предложения
Целта на това предложение ми беше да може да се играят и трите турнира за да се трупа опит на играчите, а не да се изравняват сили или каквото да било... просто в най-силния турнир има 300+ отбори, в средния, ако се съберат 50 отбора, ако не... не се играе ,а в най-слабия(за новите) не се е играло от нз колко време вече... за това бях предложил да се направи с по още 1 година да речем и това е... и да видим как ще е от новия сезон или админа да предложи нещо, защото така седим на 1 място и е зле работата, ако не се опита няма как да разберем дали ще е по-добре или по-зле...
|
|
Промяна в правилата за неофициалните турнири |
|
Честита Нова Година |
|
Честита Нова Година |
|
Сгради
2717views
21comments
Предложения
Предложението с увеличаване на нивата и същевременно на отнемане на нива не смятам, че е удачно решение в дългосрочен план - струва ми се, че в определен момент ще се появят нови проблеми. Около сградите може да се помисли за няколко неща, които разбира е да са обвързани със заплащане с кредит и левро, съответно при добър мениджмънт да дава условия за печалба. Играта има нужда от малко разчуване, защото реално всеки знае приблизително колко са му приходите и разходите вече. Поддръжка на сградите е добро решение, но да не е свързано само с плащане, а да има влияние върху приходите и представянето на отбора. Фенклуб, който да изисква поддръжка и същевременно това да влияе също на представянето на отбора - като може за доброто настроение на фенклуба да влияе и школата, защото все пак там са децата на тези фенове - представянето на децата няма да носи приходи, но пък ще влияе на морала на феновете, което пък ще влияе на представянето на представителния отбор и ако има проблеми, то мениджъра или да избира да играе при по лоши условия или да има опция за затопляне на отношенията с феновете. Всичко това може да се случва в "новата сграда"-примерно както е болницата, 4 нива за контузен, а тука 4 нива за паднал морал.
|
|
Сгради
2717views
21comments
Предложения
Като, цяло давам примери за повишаване на конкуренцията...не за 150 нива на сградите, та вече развитите отбори да взимат още повече.Посоката ми е към натоварване на развитите отбори...отново с цел конкуренция!Поддръжка на сградите е добра перифраза на това което предлагам...
|
|
Мобилна версия
3353views
34comments
Общи дискусии
В изгледа с отбора и играчите не се виждат картоните които имат а трябва да се влиза поотделно във всеки един играч за да видиш колко картона е натрупал. Другото което липсва е бутона приятели в който можеш да видиш списъка с приятели които имаш в играта.
|