Промяна в правилата за неофициалните турнири

1939views 24comments Предложения
Добра идея,колега(y)

Съгласен съм (y)

много добра идея и ще има по голямо развитие

Дано админа да обърне внимание на това предложение!

Идеята е много добра... Дано да стане факт!

<blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>може да се направят да не е записването по възраст а да бъде по коефицент . В голд да са с коефицент над 300 , силвер до 300 , аматьор , до 150 например.</blockquote> Това е по трудно изпълнимо с коефициента, по простата причина че коефициента се мени. Колегата Gam3 0v3r е прав. Ще е добре да се изпълни предложението му (beer)

може да се направят да не е записването по възраст а да бъде по коефицент . В голд да са с коефицент над 300 , силвер до 300 , аматьор , до 150 например.

От много време не се е играло Amateur Cup, защото просто няма отбори... Silver Cup също е зле и кога се съберат 50 отбора, кога не... А в Gold винаги има над 250 отбора. Предложението ми е следното... Да се промени записването за турнирите... Golda да се направи да е отбори с над 3 или 4 години и така и Silver и Amateur ще се вдигнат с годините и така отбори от Golda ще идат в Silver, а от Silver в Amateur и ще се провеждат отново и трите турнира и отборите ще са разпределени и ще се борят всички за опит, кредит и ще задържим повече млади потребители, така мисля аз... Кажете мнения... Честита Коледа и Весело посрещане на Новата Година(beer) (d)

Честита Коледа

683views 7comments На лафче
Весела Коледа и от мен, живи и здрави! (d)

Честита Коледа

Честита коледа! Бадете здрави!

Честита Коледа

Весела коледа и от мен на всички и щастлива нова година

Честита Коледа

<b>Весела Коледа и Весело посрещане на Новата Година! Живи и Здрави!</b> (d) (beer)

Честита Коледа

Весела Коледа Хо-Хо-Хо (beer) Да са живи и здрави всички (cake) (d) (beer) (pi)

Честита Коледа

Честита Коледа на всички. Да сте живи и здрави, весели и засмяни. Пожелавам много здраве, щастие и късмет във всичко. Весело изкарване. Честит имен ден и на всички именници (*) (party) (sun) (cake) (beer) (d) (dance)(*)

специални тренировки

1484views 14comments Предложения
предлагам да си останат така специалните ,но да са 15 левро,а дадеш ли 25 левро уменията да са от :примерно 8 нагоре:) :) :)

специални тренировки

Подкрепям мнението на колегата така и така си даваме парите най малкото което е админа може да направи тренировките на минимум 5 или ако ще е така една тренировка да е 15 левро не всички имаме възможност като голяма част от играчите да вкарваме колосални суми в играта ;)

специални тренировки

Специални тренировки Играчът НЕМ. ВИДИЧ завърши успешно специалните тренировки. Подобрения на уменията след специалната тренировка Контрол 3 Отнемане 5.9 Дрибъл 6.5 Умения с глава 3.5 след промените мисля е време админа да помисли а над това(bow) за тази специална и 10 левро са много

Чакащи турнири

10235views 86comments Неофициални турнири
пищете ме и мен.:)

Чакащи турнири

<b>Записвайте се след, като бъде пусната темата за турнира след няколко дни!</b>

Чакащи турнири

и мен 4/4/А