Кой според вас ще стане шампион на България

3658views 38comments Футбол България
само ЦСКА!!!

ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY"

5500views 88comments На лафче
Искам да предложа да има и рублика неудобните .

Помощ

773views 1comments На лафче
Къде мога да намеря Шаблони за Татос или ако има някои които ги прави да ми пише. Ето линк.. http://www.youtube.com/watch?v=5nBOAiZ1B1U Със този линк ще ме разберете точно каво търся...Благодаря ви :)

нередовни трансфери

4288views 52comments Зала на срама
WINERS M A G N U M 1 200 000 0 K. LORIN 17 г. 23 Яну 2013 | 20:30 162 121-141-214-130 WINERS M A G N U M 1 200 000 0 R. VINCE 17 г. 23 Яну 2013 | 20:29 159 121-137-205-124 M A G N U M WINERS 1 200 000 0 MAGNUM 14 21 г. 23 Яну 2013 | 20:28 186 94-146-292-119 M A G N U M WINERS 700 000 0 J. GARFIELD 16 г. 23 Яну 2013 | 20:30 102 96-99-90-123 Ето ви нередовно трансфери ..... 17г таланти зобани че и спо 7 спец. трен за някакви фатмаци ... единия от които 1 сезон не може да се продаде ... поредния пример за долен МУЛТАК .... МАГНУМ .... то не бяха кумове .... сватове .... тва сигурно е на леля ми Акаунта Обясняваше преди време как се правели трансфери Мултака , сега го демонстрира нагледно ... нека Админа да провери всичко ....

Досега се работеше по страницата на вестника-още малко корекции и ще тръгне.Засега ще преместя старите неща там...скоро новото..

http://www.shampioni.com/?act=paper&id=3

Ако е така ще е супер :) :)

До колкото разбрах се изготвя специална страница за вестника.

Какво стана нямали да има повече статий ?

умората

1362views 19comments Предложения
<blockquote><h3>MUFC написа:</h3>нека админа обърне внимание на фактора умора ,за сега той е само символичен.играч с над 10 умора -линиите му да падат с 50 процента.така ще се избегне помпането на играчи и не винаги ще печелят по силните а тези с по голяма широчина на състава ,както е и в реалния футбол,няма да пускам анкета щото много от тигрите ще ревнат че им се разваля рахатлъка</blockquote> Вери Гууд (y)

умората

Евалата за последният коментар на Символ...А иначе против предложението..Напълно безмислено е!

умората

Тъй като виждам, че съм обвинен в четене в презредие или в невежество цитирам:"не четете до край написаното или не го разбирате", ще приложа нещо, което явно сте пропуснали да ПРОЧЕТЕТЕ: 1. Разбирам защо се е породило това предложение - с това започва поста ми 2. Относно не четенето ми - в изявлението си съм засегнал отношението си към пост номер 1, 8 и 9. Да си припомним каква беше темата! <blockquote><h3>MUFC написа:</h3>нека админа обърне внимание на фактора умора ,за сега той е само символичен.играч с над 10 умора -линиите му да падат с 50 процента.така ще се избегне помпането на играчи и не винаги ще печелят по силните а тези с по голяма широчина на състава ,както е и в реалния футбол,няма да пускам анкета щото много от тигрите ще ревнат че им се разваля рахатлъка</blockquote> Ако нещо от това съм пропуснал да коментирам, то е защото не притежавам нужният капацитет за четенето на мисли. Както вече споменах - в този вариант предложението няма никакъв смисъл. Това е все едно да се предложи забраната на трансфери на стойност над 100млн. Или да се престане с продажбата на слонове през форума на шампиони.ком. Какъв смисъл има в това, когато тези неща не съществуват? (поне за сега):D За това, когато желаете да направите предложение, което в скоро време ще разберете, че няма смисъл, то трябва да направите едно от двете неща: 1. Да спрете поне за един ден алкохола 2. Да обмислите поне няколко часа какво искате, как може да се постигне и дали няма да има страничен ефект. С най-добри чувства: Символ (beer)

умората

Момчета,не четете до край написаното или не го разбирате-целта е да се ползват повече отбори (играчи),не толкова до умората.Но мисля,че повечето ще бъдат против,защото така е по-лесно помпаш само един отбор трупаш купи,а иначе става много сложно,а не са мн хората с кой знае какъв капацитет-лесното винаги е на почит ;)

умората

Символ го е казал много точно ... можеш да играеш първенство , ЛШ , РПС само един ден и на втория увисваш .... а сега няма такава конкуренция защото останаха няколко отбора с играчите мутанти , а по-младите няма как да ги настигнат защото има ограничение на специалните тренировки и за това сега сме в една такава дупка между поколенията и влизането на новата опция в сила ...... след няколко сезона след като се махнат играчите с по над 20 спец трена силите ще са много поизравнени и тогава според мен играта ще живне ... !!

умората

Разбирам защо се е породило това предложение, но ето и малко критика към автора му, относно това, което е предложил: Откъде да започна? Това, което предлагаш, няма да промени абсолютно нищо. При над 10 умора да става нещо си. А кога отбори имат над 10 умора преди мач от първенство? Когато са били контузени предния ден от преумора - тогава. Всеки си прави сметката, че ако днес инкасира 12 умора от първенство и РПС, то не бива да надхвърли общо 20, за да избегне контузиите. Това предполага, че за мач от първенство играчите излизат с под 10 умора като твоето предложение единствено ще ги задължи да играят РПС след официалния си мач, което така или иначе си е масова практика. Относно "алчните за коефициент", които играели в един ден РПС, първенство и КШ (ЛШ). Тук също мога да опонирам, понеже това е опция, от която мениджър може да се възползва, но без това действие да има продължителност. Ако след тези мачове днес се достигне до 19-20 умора на играч, на другият ден колко мача може да си позволи мениджъра? Един, максимум един и половина. В същото време участието му в турнирите приключва, понеже там е немислимо да се постигне нещо с толкова много умора, а дори и да продължи напред, то не може да повтори интензивността на натоварване на играчите си, поради горните причини. Така че не виждам вариант това, което предлагаш да касае някого, освен онези, които играят рано РПС или мазохистично контузват играчите си всеки ден. В този вид предложението няма никакъв смисъл. Райдърс много точно уцели проблема - изразява се в недостатъчната конкуренция, а тя е поради липсата на поне още толкова отбори в лигите, колкото са в момента съществуващите. Проблемът с конкуренцията все пак е добре, че не се задълбочава, а напротив. Огледайте се! Навсякъде има млади състави от детските школи. Скоро разликата м/у отборите ще бъде трудно определима и ще се изразява в броя на СТ-тите и специалните тренировки, а също и от тактическите приоми на мениджърите, включващи и нивото на умора на играчите им. Не, че сега не е така, но конкуренцията ще е много по-силна с развитите играчи от детските школи.

умората

иска се само и единствено добрата воля на админа,и някой да му предложи разбира се:) иначе чисто технически не вярвам да е много трудно.последствията са ясни - 50-60 демотивирани за сметка на 1000-2000 суермотивирани

умората

Не че много разбирам играта,но да си кажа и аз-ако се направи така,че след 10 умора линията на играчите да пада с 50% и за всяка следваща и повече,ще стане много по-интересно,тогава вече ще се наложи и на много добрите отбори да си направят сметка какви играчи да слагат за всеки конкретен мач,а не както и сега-юруш с един отбор,млати наред (но така или иначе,не се знае това дали е осъществимо)8-|

умората

<blockquote><h3>MUFC написа:</h3>ето ти пример,аз съм слаб и имам два отбора -ще станат и три, с единия играя рпсс другия първенство .идва ми силен отбор с над 500 линии обаче той има 15 силнииграчи и другите на моето ниво но, той играе в първенството и има мачове за лшили кш и в същото време е алчен за коефициент и играе и рпс ,е ,да си дойдем надумата -не може това да остане безнаказано ако умората действа както трябва дадейства трябва да изтървеш едната диня не можеш всичките да ги носиш подмишницата</blockquote> То и аз имам 2 отбора сега поради това че не успях да продадам по-старите играчи заради липса на трансферен пазар когато ми трябваше кредит. Ама след 2 сезона като се пенсионират какво правя. Няма да имам възможност да купя нов отбор, а младите трябва да ги обигравам и ще трябва да се лиша от РПС. Пак казвам идеята ми харесва, но пак силните ще са силни.

умората

Казвал съм го и преди,ще го кажа и сега-Докато в играта един отбор може да е доминант и в първенство и в турнири с едни и същи 11 играча (максимум още 2-3)нещата в играта няма да потръгнат никога!Нито трансферният пазар ще се съживи някога,нито ще я има наистина тръпката да покажеш мениджърски способности в играта на два или повече фронта,нито нищо.В момента всичко e едно безкрайно трупане на опит на играчите от 14 годишни до пенсията им и нищо друго.И проблема е там,че просто самата игра те принуждава да го правиш,понеже не го ли сториш този,който го прави те задминава в развитието.А и защо да трупаш опит на повече от 11(максимум13) играча след като повече така или иначе не са ти нужни? Бих могъл да кажа само,че само в сегашните съботно-неделни турнири единствено един участник в тази игра може наистина да покаже мениджърски способности с това да пренареди състава си неколкократно според умората на играчите си и силата на противниците си.И само за тези турнири са нужни минимум 20 играча за да спечелиш,защото там просто с едни 11 говеда няма как да се получи! Та явно нещо някъде куца!Може би да е липсата на конкуренция и достатъчно класни отбори в играта или просто самата програма на изиграване на срещи в един сезон или нещо друго....Незнам,но проблема е факт!

умората

ето ти пример,аз съм слаб и имам два отбора -ще станат и три, с единия играя рпс с другия първенство .идва ми силен отбор с над 500 линии обаче той има 15 силни играчи и другите на моето ниво но, той играе в първенството и има мачове за лш или кш и в същото време е алчен за коефициент и играе и рпс ,е ,да си дойдем на думата -не може това да остане безнаказано ако умората действа както трябва да действа трябва да изтървеш едната диня не можеш всичките да ги носиш под мишницата