умората
1362views
19comments
Предложения
ама така слабите пак ще са слаби,защото няма да могат да играят РПС,заради умората,а като играят трупат умора(в границите,заради контузии)опит и по-бързо им се развиват играчите:D и няма настигане на силните без РПС и умора.
|
|
умората
1362views
19comments
Предложения
Ами като се има предвид че пак силните ще са облагодетелствани съм против, но в предложението има резон.
|
|
умората
1362views
19comments
Предложения
:D :D :D (chuckle) (chuckle) (chuckle) стана малко като оня виц .лисоо тая година ще има много круши в гората,що бе вълчо ,ми щото много ми се ядат:D
|
|
умората
1362views
19comments
Предложения
<blockquote><h3>MUFC написа:</h3>на шестия излизат с резервите и пак бият аз точно за това говоря
,независимо дали си реал,барса,юнайтед или орловец-победа ако имаш дълга
скамейка -имаш някакъв шанс. а що се отнася за реал и барса ще заложа много пари
че реал ще бъде отстранен от немски отбор а барса от руски таз година в
шл.</blockquote>
Значи Барселона няма да бъдат отстранени, защото руски отбор в надпреварата вече няма... (chuckle) За предложението съм 50 на 50.
|
|
умората
1362views
19comments
Предложения
:D на шестия излизат с резервите и пак бият :D :D :D аз точно за това говоря ,независимо дали си реал,барса,юнайтед или орловец-победа ако имаш дълга скамейка -имаш някакъв шанс. а що се отнася за реал и барса ще заложа много пари че реал ще бъде отстранен от немски отбор а барса от руски таз година в шл.(wait)
|
|
умората
1362views
19comments
Предложения
предложението не ми допада:^) в реалния футбол например Реал или Барса имат 5 мача един след друг и имат много умора,а на 6-я играят с Левски или ЦСКА...кой ще победи?
|
|
умората
1362views
19comments
Предложения
нека админа обърне внимание на фактора умора ,за сега той е само символичен.играч с над 10 умора -линиите му да падат с 50 процента.така ще се избегне помпането на играчи и не винаги ще печелят по силните а тези с по голяма широчина на състава ,както е и в реалния футбол,няма да пускам анкета щото много от тигрите ще ревнат че им се разваля рахатлъка
|
|
нередовни трансфери
4288views
52comments
Зала на срама
Няколко нередовни трансфера между Дунав2011 и Славия:
http://shampioni.com/?act=ttransfers&tid=3395
Тези трансфери според мен са нередовни..
|
|
Въпрос към админа
945views
7comments
При проблем с играта
Има си заложен процент от 0.5% всяка вечер да се контузват играчи без значение тяхната умора.
|
|
Fantasy Premier League 2012/13
8471views
237comments
На лафче
Днес до 13 30 БГ време може да правите смените за новия кръг.
За тези които не знаят, искам да им кажа, че имате още един уайлд кард(за неограничен брой транфери) който трябва да изразходите до 2 февруари.
Също така, Арсенал и Уест Хям имат по 2 мача този кръг и може да заложите на повече играчи от тези отбори.
Жребия за хед то хеда за този кръг.
CSKA Sofia v BG JUVENTUS
Aspen v CSKA_Shampion
The Big small v Plamo
Silver Producer v Max Payne
Grand Milano v ZAQS
FT10 v SIMVOL - 12 / 2
FC UNACI v Dragons
MiRo TeAm v AS SAINT ETIENNE
Сборная v BLUE STARS
Kamena Riksa v FC Donovete Mezdra
stars haskovo v lokomotiv
RALITSA v KaTaP3uC
Grant Madrid v Lions
FC United v Vandov
Fc Fearless v EV Stars
tonus v Kucite Kon4eta
|
|
Въпрос към админа
945views
7comments
При проблем с играта
Случайните контузии наистина са случайни,случвало се е по два месеца да нямам контузен,ама понякога болницата е пълна цяла седмица.
|
|
Въпрос към админа |
|
Въпрос към админа
945views
7comments
При проблем с играта
днес имам 3 играчи контузени с по 0 умора, админе какво ще кажеш, а има отбори с умора и нямат контузени не е ли малко странно
|
|
Въпрос към админа
945views
7comments
При проблем с играта
Админе защо всеки ден имам контузени...Свърши ми леврото и нивото на болницата вече..
|
|
ЕМБЛЕМИ ! |
|
липсващ играч в Нац. отбор
1388views
16comments
При проблем с играта
Уау или съм прекалено кьорав или това го няма никъде написано черно на бяло (освен в горния комент)..
Благодаря все пак за инфото и не е зле да се сложи това като update към секцията помощ за да нема учудени следващия път ;)
|
|
1388views
16comments
При проблем с играта
8) (sun) (d) ...Профсъюза на играчите ще съди тази дискриминираща система!!! Опит - ок... но на 0 години, т.е. бебета може да се викат в национала и да сучат на полувремето, а футболисти с достойни звездни кариери не могат... добре, че Роже Мила не е в играта...
|
|
липсващ играч в Нац. отбор |
|
липсващ играч в Нац. отбор |
|
1388views
16comments
При проблем с играта
Това е нещо, което дори не съм го знаел, но Благодарим за инфото!
|