липсващ играч в Нац. отбор
1387views
16comments
При проблем с играта
Играчи за националния отбор могат да бъдат селектирани според следните изисквания:
- Възраст от 0 до 36
- опит повече от 10
|
|
1387views
16comments
При проблем с играта
Това не го знаех , но дефакто играч изкаран от ДЮШ може да бъде викан , а СТ примерно не може ... ? Дефакто мачовете при дюш се броят така ли ?
|
|
1387views
16comments
При проблем с играта
Играчите трябва да имат записано участие в около 15 официални срещи(не рпс) за да имат право да се подвизават в националите отбори. ;)
|
|
1387views
16comments
При проблем с играта
Значи за ограничението от до 3-ма играчи от всеки клуб в титулярните 22- ма знам. Проблема е че не се показва въпросния играч въобще в списъка с всички играчи на нацията откъдето идва първоначания подбор.
Ако и там има ограничение то е редно да ни кажете какви са критериите за един играч да попадне там ?
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
Честит Рожден Ден на Шампиони и от мен. Аз също бях част от играта още от началото й, но преди и на мен повече ми харесваше...
След рестарта се отказах и сега отново съм тук, с амбиции за добър отбор!
|
|
7 години shampioni.com |
|
1387views
16comments
При проблем с играта
До колкото знаем ограничението е до 3 играча от клуб... ?
Дефакто, ако един отбор има 10 играча от нацията си би трябвало да си ги показва в "Национален отбор" ---> "Играчи".... ?!(think)
|
|
1387views
16comments
При проблем с играта
Не всички налични играчи на отборите от всяка нация могат да се избират като национални. Има си някои ограничения, за да не може да се злоупотребява ;)
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
(cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) честит рожден ден! (d)
|
|
7 години shampioni.com |
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
Честит рожден на любимата ни игра и от мен ! Да сте живи и здрави всички и дано няма рестарти пак.
|
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
Честит и от мен и да се надяваме играта да ни радва още много години и ако е възможно след 1 година да сме поне х2 на това, което сме сега!
Както и да се променя леко по леко играта в положителна посока :)
(beer) (d) (beer) (d)
|
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Когато за първи път видях рекламата на играта през 2006 ако не се лъжа си
казах "Ето това е,което ми трябва" и побързах да се регистрирам.....Даааа НО
това се оказа не толкова лесно. Получих обратен имейл,че в играта няма
свободни отбори и трябва да почакам за да се регистрирам....та така може би
чаках около месец или два,та дали не бяха и три докато се освободи място.Сега
този проблем го няма" ЗА ЖАЛОСТ"
Обаче ми се въртят едни спомени из главата,че имаше отбори регистрирани
декември 2005,но може и да бъркам нещо,просто много време мина от тогава.</blockquote>
Имаше и опция с смс веднага да се даде отбор и аз се възползвах от нея.
|
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
Честит рожден ден!
(cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake) (cake)
|
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
Обичам играта и колкото и да се плюва по нея,продължавам да я играя и не виждам в скоро време какво може да ме откаже от нея.Мога да пожелая на всички които я играят повече положителни емоции и по-малко негативизъм със Shampioni.
|
|
7 години shampioni.com
1971views
28comments
На лафче
(cake) Когато за първи път видях рекламата на играта през 2006 ако не се лъжа си казах "Ето това е,което ми трябва" и побързах да се регистрирам.....Даааа НО това се оказа не толкова лесно.|-( Получих обратен имейл,че в играта няма свободни отбори и трябва да почакам за да се регистрирам....та така може би чаках около месец или два,та дали не бяха и три :O докато се освободи място.Сега този проблем го няма" ЗА ЖАЛОСТ" :S
(think)Обаче ми се въртят едни спомени из главата,че имаше отбори регистрирани декември 2005,но може и да бъркам нещо,просто много време мина от тогава.(nod)
|
|
7 години shampioni.com |