Тенденцията да полегнем продължава

2653views 23comments Предложения
Очаквам го с нетърпение 8-| бирата и семките са подготвени Този сезон направо се разцепиха да се излагат (rofl)

Тенденцията да се купуват 6+ таланта продължава

151views 5comments Общи дискусии
Отново има отбори ,които се възползват от възможността да погазят писани правила.И със сигурност мога да кажа че се прави с умисъл.Освен с изземане трябва да има и наказания!

Тенденцията да полегнем продължава

2653views 23comments Предложения
Отново 2-ри кръг в ШЛ и отново ще има "изненади". Нека проследим на живо кой ще полегне :)

Нередовни предложения за трансфер.

2963views 27comments Предложения
За жалост не се контролират трансферите, а това е доста нужно. Но и последните години с това левро се облагодетелстват едни и същи хора. Трябва да се вкара ограничение и с леврото, както имаше преди години. Сега всеки играч на трансферния пазар е с допълнението, че не се продава без поне 35 левро.Поради тази причина съм си и направил „черен списък” с мениджърите, които търсят само левро и един ден като се наложи да им искам много левро.

Нередовни предложения за трансфер.

2963views 27comments Предложения
Защо продължава да има некоректни потребители относно надвишаване максималната цена!И това са отбори с регистрация по 8-10г в играта,какви комплекси избиват не мога да разбера! Какво правим в този случай,моята оферта съдържа макс кредит в допълнение с левро,а той като няма левро слага 100к горница и играча става непродаваем!(wait) Има ли кой да контролира такива потребители и евентуално да ги наказва с лишаване от трансфери например за 2-3 сезона(emo)

Супер таланти

2188views 13comments Въпроси
Почти никъв смисъл от тях. Всеки път 14 годишните биват привличани с цел продажба за много левро, а не развитие. И тази практика я правят едни и същи(n)

Супер таланти

Да се чуди човек защо въобще ги има 15-ките?

Супер таланти

Целта е да не могат да се теглят само 14 годишни суперталанти. Трябва някой да изтегли 15 годишен, за да се генерира нов талант.

Супер таланти

Здравейте! Защо от списъка със супер таланти се виждат само 15, а не можем да ги разглеждаме всичките?

Kонтузени

1593views 14comments Въпроси
:( (sweat) (shake)

Kонтузени

Тези контузии отказват потребителите от играта... Жалко, но факт!

Kонтузени

Никой не разбира, а и никой не обяснява. Най-доброто лекарство е да претръпнеш към получаването им.

Kонтузени

1 контузен играч ДЮШ... Администратор 21 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 21 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение Приход от Федерацията... Администратор 20 Май 2018 22:53 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 20 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение Приход от Турнир... Администратор 19 Май 2018 16:00 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 19 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч ДЮШ... Администратор 18 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 18 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение VIP-акаунт... Администратор 17 Май 2018 00:28 Прочетено съобщение 1 контузен играч ДЮШ... Администратор 17 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение 2 контузени играчи... Администратор 17 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение Приход от Федерацията... Администратор 14 Май 2018 23:11 Прочетено съобщение Приход от домакински мач! ... Администратор 12 Май 2018 13:21 Прочетено съобщение Приход от домакински мач! ... Администратор 11 Май 2018 13:21 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 11 Май 2018 00:11 Това някой знае ли защо се случва - дори нямам Болница още а не спират да се контузват , не разбирам !?(sweat) :( :S :x

Засягам отново тема за контузиите!!!

3394views 37comments Общи дискусии
Аз искам само да се похваля (chuckle) Прочетено съобщение 2 контузени играчи... Администратор 17 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение 3 контузени играчи... Администратор 16 Май 2018 00:11 Най-вероятно утре ще имам четирима контузени и така нататък в "смела аритметична прогресия":D Друг е въпроса, че през сезона ми се смляха играчите от непрестанни контузии. Едва ли имам общо 5 дни за сезона, в които да нямам "радващото" 5-то съобщение!8):D Пак казвам, че само се хваля (party) (beer)

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Аз искам само да се похваля http://shampioni.com/?act=msgs&amp;case=read&amp;msg_id=20111405 http://shampioni.com/?act=msgs&amp;case=read&amp;msg_id=20110079 Най-вероятно утре ще имам четирима контузени и така нататък в "смела аритметична прогресия" Друг е въпроса, че през сезона ми се смляха играчите от непрестанни контузии. Едва ли имам общо 5 дни за сезона, в които да нямам "радващото" 5-то съобщение! Пак казвам, че само се хваля</blockquote> Направи един скриин шот да видим, че така си гледам мойте съобщения :)

Аз искам само да се похваля (chuckle) http://shampioni.com/?act=msgs&case=read&msg_id=20111405 http://shampioni.com/?act=msgs&case=read&msg_id=20110079 Най-вероятно утре ще имам четирима контузени и така нататък в "смела аритметична прогресия" :D Друг е въпроса, че през сезона ми се смляха играчите от непрестанни контузии. Едва ли имам общо 5 дни за сезона, в които да нямам "радващото" 5-то съобщение! 8) :D Пак казвам, че само се хваля (party) (beer)

Трансфери

3022views 28comments Предложения
Рестарт няма да има

Трансфери

facebook не е задължителен за ползване!Aз например не го ползвам от 5 години! И къде трябва да видя върху какви промени се работи?:^)

Трансфери

Това, че няма да се правят промени по настоящата версия на играта означава ли, че ще с новият дизайн ще има рестарт или???

Трансфери

Във facebook групата качвам скрийншоти на новата версия периодично. Очаква се най-рано началото на юли. Скоро ще се добави таймер като има яснота.