Трансферен прозорец

1223views 12comments Общи дискусии
интересно ми е -сега като отвори по-рано тр.прозорец,кога ще затвори,някой знае ли?

Сгради

1011views 9comments Предложения
<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Здравейте! Смятате ли, че ще бъде добре да се намали времето за подобрение на ...?</blockquote> Не мисля че ще се реализира. Не съм "адвокат" на някого, но администратора не е с деменция. Ако си направите труда да прочетете написаното във форума преди 2013г, ще разберете каква е стратегията на играта. И ако това Ви се изясни такива предложения не че няма да се правят, но ще знаете че са безсмислени и може да пробвате само бдителността на съфорумците. Резултата ще е нулев!!!

Сгради

Смятам,че ще е по-добре да бъде по-кратко времето за подобрение. Новите участници в играта ще могат да се развиват и напредват по-бързо, за да могат да са настигат по-развитите. Също така ни трябват нива на сгради (като болница,тренировъчен център, училище за таланти), които се намалява нивото им при тяхното използване. Затова би било по-добре да можем да се развиваме малко по-бързо.

Сгради

<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Здравейте! Смятате ли, че ще бъде добре да се намали времето за подобрение на сградите от 6 дни на 3-4 дни?</blockquote> За болницата съм съгласен да се намали, но за другите не ме бърка особенно. В началото на играта мисля, че се строеше за 4 дни :)

Сгради

Здравейте! Смятате ли, че ще бъде добре да се намали времето за подобрение на сградите от 6 дни на 3-4 дни?

Турнири през следващата седмица

1040views 13comments Предложения
Това, че се правят експерименти е добре. На мен обаче ще ми е интересно да чуя и какви са вида и целта на експеримента!

Имаме такава скучна седмица когато играят националните ,не виждам смисъл от тази.

Не е лошо това с трансферите, но защо не направите един турнир през тази седмица. В сряда и четвъртък примерно....да не скучаем :)

Тази почивка е екпериментално поне за сега.

<blockquote><h3>Zwan написа:</h3>А за какво е тази седмица, в която няма никакви мачове? Защо сезона не започна днес?</blockquote> Да се правят трансфери,нали имаше хора които искаха това

Само един човек знае отговора(chuckle)

А за какво е тази седмица, в която няма никакви мачове? Защо сезона не започна днес?

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>По-скоро предложението ти трябва да е да няма период на регистрираните а всички да се записват в един турнир.Друг е въпроса как ще се преборите с тях,но не е невъзможно а и ще играете ,което е важното.Няма как да се генерират 40 бота за да играят 5-6 отбора.</blockquote> Няма да са 5-6 отбора... в момента е така, защото всеки знае, че турнир няма да има и не се записва, а съм сигурен, че стане ли ще има поне 15-20 минимум записани отбора...

Турнири

1289views 13comments Предложения
Благодаря за мнението. По принцип развивам школата. А иначе 3 000 кредит приходи не е нещо внушително. Ами давай само разходи, разходи, разходи. Също смятам, че отборите играят и за феновете, макар да са виртуални. А за трансферната ми политика не ти искам мнението. Това аз си го решавам.

Турнири

1289views 13comments Предложения
Приходи,приходи и пак приходи,вие само за това ли мислите!давайте да вдигаме приходите от всичко,защото така е най-лесно! <blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Мисля също, че трябва да присъства публика на мачовете от турнирите и може би да има приходи от това. Какви са тези турнири с 0 публика?</blockquote> Ще спиш ли по-добре ако на статистиката в мача пише че има 100к зрители! Да се върна на приходите,защо не вземеш да използваш школата по предназначение и да развиваш таланти като след време ги продадеш,може би изисква време и усилия,по-лесно е да се търсят бързи приходи че да си купуваш 33г старчоци!

Може да се обмисли да има няколко турнира с отбори близки по сила, ако може това да се определи по някакъв начин. Добра е идеята бъдещият турнир да е разпределен през идната седмица.

По-скоро турнират в Събота да бъде разпределен до края на другата седмица, и мачовете да носят умора 6 и завишен опит ! Крайно време е да се спре скуката в играта !

По-скоро предложението ти трябва да е да няма период на регистрираните а всички да се записват в един турнир.Друг е въпроса как ще се преборите с тях,но не е невъзможно а и ще играете ,което е важното.Няма как да се генерират 40 бота за да играят 5-6 отбора.

Отновоооо ще споделя тоя линк към темата за турнирите, но явно някои хора си направиха коледните подаръци и изчезнаха ;) http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6628

Предлагам да се направят 1-2 турнира като съботно/неделните през следващата седмица,за да не умрем от скука.