Турнири

1289views 13comments Предложения
Още една седмица без смисъл ни очаква !

Засягам отново тема за контузиите!!!

2310views 37comments Общи дискусии
Админе защо заключи другото Челси от нашата група бе...не ти прави чест

Турнири

<blockquote><h3>АФК ИЗТРЕБИТЕЛ написа:</h3>Аз искам да предложа да има турнир в дните, които не се случва нищо с играта като в момента !</blockquote> Днес има интересен мач финал за Световното първенство...но мисля, че е по важно да се направи нещо Купа на лигата да не съвпада с турнира от уикенда :) И СКК и СКШ да се изместят с по един ден напред :)

Турнири

Аз искам да предложа да има турнир в дните, които не се случва нищо с играта като в момента !

Турнири

Съгласен съм, че трябва да се осъществят промените, които си споменал. Мисля също, че трябва да присъства публика на мачовете от турнирите и може би да има приходи от това. Какви са тези турнири с 0 публика?

Турнири

А аз още чакам развитие по тая тема с турнирите и сега му е времето да се пипне и оправи, че за новия сезон всичко да е наред и да се провеждат поне 2 турнира, а не само 1... http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6628

Турнири

По този начин почти винаги ще има едни и същи 10 отбора,които ще стигат до финала и тези пари ще правят богатите отбори още по-богати.По-добре Фонд ПНП да дава автоматично пари на новите играчи,всеки ден когато влязат в играта и тренират отборите си,независимо дали имат ниво 6 на стадион или не...фонда има 72 милиона,не мисля,че скоро ще изразходва,освен ако утре не се регистрират 1000 отбора :)

Турнири

Предложих го така, за да имаме приходи от мачовете от турнирите, но да не е изцяло за участниците в мача. Смятам,че може да се разгледа вариант как да се оползотвори остатъкът от приходите.

Турнири

Няма как да стане това, ако се направи то таксата няма да е 1-2к, а ще е 10-20к за участие :) Пък и нали се сещаш, че накрая победителя в турнира ще вземе едни огромни пари :)

Турнири

Добре. Но ще е добре да има приходи,от които някаква част да е за двата съперника в мача, а останалата част да се добавя към наградния фонд на турнира.

Турнири

Във Фонда има достатъчно пари за да се натрупват още.Добре би било да се направи така,че гостуващият тим да взема 15-20% от приходите в мача.

Турнири

Искам да предложа на мачовете от турнирите да има публика и приходи от нея за всеки мач. Ако се счита, че мачовете се играят на неутрален терен, може двата отбора да получават по 10-15% от приходите на отбор, а останалите 80-70% да се натрупват в някакъв фонд, да се към печалбата от турнира или да се натрупва за някаква друга цел.

Значи не съм толкова забравил :D :D спомням си някой неща 8) :D , че ме подкараха и мен от 3 дена и нямам празно и викам да не правя някъде аз грешка, но явно случайността е доата голяма :D

Над 20 умора се контузват до 6 играча.

А какъв беше % за контузиии над определа умора?! Че аз имам спомен, че на следващия ден имаш ли над 10 умора(т.е. си имал над 20 умора в предния ден) шанса е приблизтелно 100% :D, но така ли беше или аз нещо бъркам и имаше ли % възможност отгоре от случайността на даден играч над 10 умора на ден?!:^)

Нови заплати в сила още от следващата седмица

7000views 126comments Общи дискусии
90174(wait) .Що за високи заплати?Имам 100 000 стадион и никога не се пълни?В една седмица ако имам два домакински мача ще спечеля някъде около 18,20 000 кредит,при три домакинства около 22 000 кредит.Интересно ще стане като ми свърши кредита,тоест бъде източен от огромните заплати,от къде ще се плаща?Нещо трябва да се преизчисли.Явно това е направено с цел да се прибере кредита на супер богатите отбори,но пък останалите ще фалираме.(bow)

Ще преразгледам модула и функционирането му.

Нови заплати в сила още от следващата седмица

7000views 126comments Общи дискусии
Мисля че може да се премахнат цифрите от старите заплати,няма смисъл от тях.

Не знам доколко има нещо нередно в модула, но 6 контузени играча накуп си е доста. Днес аз извадих този късмет?!

Проблем с умората

658views 5comments При проблем с играта
Доста проблеми изкачат като се бутни нещо което не е добре