Засягам отново тема за контузиите!!!

3399views 37comments Общи дискусии
За периодичността на контузиите съм съглсен напълно. Аз също съм забелязал такова нещо и е отвратително.

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Не точно. Аз от доста време ползвам само болница и пак имам контузени поне 4 пъти в седмицата.</blockquote> Предните 2 седмици гледах, че имах контузени през ден по 1-2 играчи :) Сега пак имам един важен, предполагам, че следващите около 2 седмици ще се намалят драстично контузените ми играчи. Има периоди в играта, когато като те лепнат няма край...но най ме е яд, че отбори които са във ваканция или не влизат редовно, или са си зарязали отборите и не получават и 1 контузен е това се мъча да го обясня от поне година, но никой не ме чува...това просто си е дискриминация спрямо редовните отбори..........и вместо да се стимулират редовните отбори да играят по редовно, тия контузии се опитват да ни откажат...

Тенденцията да полегнем продължава

2658views 23comments Предложения
<blockquote><h3>Myrtle_Beach написа:</h3>Чаках 2 реални години да ми се развият 14-ките, сега играчите ми са на по 34г и имам шанс да имам още един интересен, смислен за мен сезон в играта...сега ме очаква още един 2г период от рпс и тренировки! Ако на теб времето не ти е ценно, то при мен е обратното. Всеки да си направи изводите</blockquote> Не приятно е, до някъде може би неморално, но това не ти гарантира титла в КШ. И аз съм го ползвал и не винаги съм се възползвал просто отпадах по рано. Но никъде няма правило забраняващо това, да загубиш за да участваш в по слабия турнир, след като нямаш шанс в по силния :) Нормално е и повечето от нас биха го направили, просто тактика :) Има си просто решение да не може да се отпада от ЛШ и да участваш в КШ, но пък тогава може да направиш 2-3 мача в п-во с резерви и пак да си участваш вместо ЛШ в КШ и после може пък да има рев и за това знам ли :)

Чаках 2 реални години да ми се развият 14-ките, сега играчите ми са на по 34г и имам шанс да имам още един интересен, смислен за мен сезон в играта...сега ме очаква още един 2г период от рпс и тренировки! Ако на теб времето не ти е ценно, то при мен е обратното. Всеки да си направи изводите(chuckle) (chuckle) (chuckle)

Не точно. Аз от доста време ползвам само болница и пак имам контузени поне 4 пъти в седмицата.

До известна степен сте прави, но не съвсем. Всеки има право да си подрежда приоритетите и да решава за какво има сили да се бори! (beer)

Аз мисля,че трябва да се въведе като в ШЛ, третият отбор в груповата фаза да преминава във втория по сила турнир. В случая от ЛШ в КШ. Може да се въведе и групова фаза за КШ, за да са аналогични турнирите.

За големите отбори си има турнир ЛШ.Би било справедливо да има и един за по- слабите отбори КШ,така и по-слабите ще имат купа за която да се борят и ще има повече активни отбори в играта .Това може да стане само ако се спре прехвърлянето на отпаднали отбори от ЛШ в КШ ,но за съжаление това едва ли ще стане .Важното е ако някои не може да спечели ЛШ поне КШ да вземе и всичко е точно(clap)

ми като наливаш левро...има разбира се

Мисля, че е крайно време да се измисли някаква система да \"лови\" отборите, които полягват с идеята да попаднат в КШ вместо в ЛШ. На прима виста ги огледах за 5мин и веднага ми се наби Myrtle_Beach. Голям бой го биха в ШЛ квалификациите пък сега изведнъж реши да играе с титулярите. Дет се вика аре бегай ама ние не пасем трева, а я пушим :)

Аз ще задам един глупав въпрос...Има ли нещо от рода на ..който отбор си лекува играчите с левро значи може всеки ден да му се контузват играчи ,защото по пътя на логиката той пак ще си го излекува.През последната седмица рядко има пропуск при моя отбор и все повече си мисля че е така?..

Върху какво се работи?

1574views 11comments Общи дискусии
(y)

Върху какво се работи?

(clap)

Върху какво се работи?

(clap)

Върху какво се работи?

(party) (party) (party) (h) (handshake) :) (cash) (flex) (*) (~)

Върху какво се работи?

(beer) Супер много добри новини браво !(beer)

Върху какво се работи?

Най-сетнееее!Хубаво е потребителите да са инфоемиани за такива неща! Евала!

Върху какво се работи?

браво(y)

Върху какво се работи?

Искаме да Ви информираме, че най-после започваме работа по новия дизайн на играта. Също така очаквайте и запълване на турнирите с отбори ботове до необходимия минимален брой за начало на турнира.

"Premium тренировка"

1617views 17comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>"Нямате нужното ниво"</blockquote> Намерих къде е проблема. Вече трябва да работи.