Проблем с умората
658views
5comments
При проблем с играта
Всичко идва от РПСто ти вчера, днес е начислена умората от вчерашните приятелски :)
|
|
Проблем с умората
658views
5comments
При проблем с играта
Мисля, че отгова на въпроса ти се крие тук:
<blockquote><h3> Corinthians написа:</h3>Имаше проблем със захранването на сървъра вчера и е възможно да има аномалии.</blockquote>
|
|
Проблем с умората
658views
5comments
При проблем с играта
Защо имам умора на играчите си след като не съм играл още приятелски мач
|
|
Предизвикателство за РПС
981views
11comments
При проблем с играта
Имаше проблем със захранването на сървъра вчера и е възможно да има аномалии.
|
|
Бъг с националните отбори
567views
4comments
При проблем с играта
Имаше проблем със сървъра... срещите няма как да бъдат преиграни.
|
|
Предизвикателство за РПС
981views
11comments
При проблем с играта
При мен РПС от вчера не е изиграна още и вече не мога да влезна да видя детайлите и. Само ми изписва Край.
|
|
567views
4comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>Явно на никой не му пука за нацоналните отбори, щом вече над 24 часа никой не
обелва и дума, че е имало бъг?!? ...</blockquote>
Това колега не е вярно. Още вчера имаше тема за националите и бъга свързан с тях, но някой реши да изтрие темата. Виж в кошчето. А колкото до обяснение и извинение, не сте "уцелили" мястото. Тук или не се дава обяснение или се пише нещо странно, в което няма логика и смисъл.
|
|
567views
4comments
При проблем с играта
Ванка... беше споменато за бъг, но едва ли ще има адекватно решение... имаше проблем и с РПС за която съобщих и дори на обратна връзка писах, но ми беше даден доата наивен и меко казано глупав отговор, но не ми се влиза в подробности|-(
|
|
Предизвикателство за РПС
981views
11comments
При проблем с играта
И на мен беше даден отговор на обратна връзка, но доста глупав... дори все едно админа не знае за пеоябшема и бъга, който се получи, но както и да е... дано всичко е наред вече... а и за напред(beer)
|
|
567views
4comments
При проблем с играта
Явно на никой не му пука за нацоналните отбори, щом вече над 24 часа никой не обелва и дума, че е имало бъг?!? Вчера вторите мачове на националите, които трябваше да се играят от 15.30ч., не се състояха!!!!!!!!! Всички директно изписа, че са свършили 0:0! На всички им е все тая, но на моята нация този мач беше решаващ за второто място в групата! Заради него играх първият мач с резервите, за да нямат умора титулярите за решителната среща, срещу отбор с по 5 умора на всички играчи!!! Дори да се преиграят мачовете моето предимство е загубено!
Настоявам да се преиграят и двете срещи за деня!
В закшючение предлагам да се закрият безсмислените национални отбори, щом няма интерес към тях!
|
|
Засягам отново тема за контузиите!!!
2310views
37comments
Общи дискусии
ега ти писна ми ...днес още 2-ма контузени...админа няма ли да направиш нещо по тази досада бе човек...наистина всичко губи смисъл ,каквото и да направиш...2-ма контузени и каккво като са събрани отборите и има конкуренция...30 нива ми изяде през сезона...няма оправия на тъз помия:x :x :x :x :x
|
|
Трениране
593views
1comments
При проблем с играта
Днес не мога да направя тренировките , защото ми стоят от вчера . На финансовия анализ изписва , че ми е взет кредит и за днес , което не е вярно защото не съм ги тренирал . Само при мен ли е така ?
|
|
Предизвикателство за РПС
981views
11comments
При проблем с играта
Снощи писах на обратна връзка, днес имам отговор и гледам са пооправени нещата освет последните срещи на националите които явно така ще си завършат. И РПСтата са приключени но за жалост умората е начислена днес, е може да се преглътне :)
|
|
ЗРИТЕЛИ |
|
ЗРИТЕЛИ |
|
Предизвикателство за РПС |
|
|
Предизвикателство за РПС
981views
11comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Red London написа:</h3>Хора пиша от бъдещето !Пак си използвал колата на бъдещето делориан :)
|
|
|
Предизвикателство за РПС
981views
11comments
При проблем с играта
СЪщото е положението и с националните мачове, всички последни мачове на нациите са завършили 0:0 преди времето, в което трябваше да играят и без положения и т.н. От няколко дни има проблем и със системата за зареждане на левро...май май се порадвахме 2 месеца и започваме отначало.
|