Върху какво се работи? |
|
Върху какво се работи? |
|
Върху какво се работи? |
|
Върху какво се работи? |
|
Върху какво се работи?
1475views
11comments
Общи дискусии
Най-сетнееее!Хубаво е потребителите да са инфоемиани за такива неща! Евала!
|
|
Върху какво се работи? |
|
Върху какво се работи?
1475views
11comments
Общи дискусии
Искаме да Ви информираме, че най-после започваме работа по новия дизайн на играта. Също така очаквайте и запълване на турнирите с отбори ботове до необходимия минимален брой за начало на турнира.
|
|
"Premium тренировка"
1502views
17comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>"Нямате нужното ниво"</blockquote>
Намерих къде е проблема. Вече трябва да работи.
|
|
"Premium тренировка"
1502views
17comments
Общи дискусии
и аз мисля че за премиум тренировката от 5 до 10 ще е добре да се вдигнат уменията защото разликата е 25 левро и 1 ниво сравнение с вип тренировката 8) (beer)
|
|
"Premium тренировка"
1502views
17comments
Общи дискусии
Е, сега вече знам, че за суперсъстав от 11 футболиста с по 20 специални ми трябват 11000 левро и към 15 сезона, ако започна при изграден тренировъчен център на ниво 100. :) (beer) (beer) (beer)
|
|
"Premium тренировка" |
|
"Premium тренировка"
1502views
17comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Тренировката не действа..имам нивото но не ми дава да направя тренировка...</blockquote>
Каква грешка изписва?
|
|
"Premium тренировка"
1502views
17comments
Общи дискусии
Тренировката не действа..имам нивото но не ми дава да направя тренировка...
|
|
"Premium тренировка" |
|
"Premium тренировка"
1502views
17comments
Общи дискусии
Одобрявам го... макар, че отново е с цел да се правят пари, но пък мисля, че е нормално, който иска по-бързо развитие и т.н да трябва да си плаща и в реалния живот :D
|
|
Сгради
1226views
9comments
Предложения
<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Мисля, че такива теми трябва да бъдат пускани от самия админ. Едва ли някой ще
маркира нещо различно от ДА.</blockquote>
Реалността говори друго ;) Повечето хора са маркирали нещо различно от "ДА"...
|
|
"Premium тренировка"
1502views
17comments
Общи дискусии
Като идея ми хареса,но може би трябваше или да е 40 левро и 1 ниво, или да бяха увеличени бонус точките,например минимум 5 максимум 15.
|
|
Сгради
1226views
9comments
Предложения
Мисля, че такива теми трябва да бъдат пускани от самия админ. Едва ли някой ще маркира нещо различно от ДА.
|
|
Трансферен прозорец |
|
Трансферен прозорец |